Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

TEK JOJ JE 70

Ni u snu nisam mogao zamisliti da ću imati sex sa duplo starijom ženom od mene. Mislim uvijek su me zanimale i privlačile starije žene, ali one 30 plus jer sam tek napunio 20 godina i kao svi maštao o jebanju MILF-are. Međutim nisam imao prilike jebati MILF, ali zato jesam ženu koja na porno stranicama spadaju u kategoriju BAKE i to samo kakve bake. Zove se Mira, gospođa od 70 godina, ali vrlo dobrog i očuvanog izgleda i tijela kojeg sam tek primijetio kada sam je vidio golu. Mira je bila udovica nekih desetak godina ima dvoje djece koja žive i rade u inozemstvu tako da je živjela sama u stanu preko puta našega. Mira je bila dobra sa mojima pa je često znala doći na kavu i dozu razgovora sa mojom mamom. Iako sam je znao sretati kod nas ili u haustoru, liftu nisam puno obraćao pažnju na nju smatrajući je starom kojoj više nije stalo do ničega, a kamo li sexa. Međutim jednog se dana to promijenilo i sve sam više počeo gledati Miru dok je konačno nisam jebao.

Moje zanimanje za Miru počelo je kada je slomila ruku točnije zamolila je moju mamu ako joj povremeno može uskočiti i pripomoći. Moja mama je rekla kako ona nema vremena pa je naložila meni da budem na pomoć Miri jer i onako nisam imao nikakvog posla. U početku počeo sam se protiviti tome, ali kada mi je mama rekla da ću usput nešto i zaraditi brzo sam se predomislio jer pare su pare. Tako je to krenulo, odlazak u dućan po namjernice, pripomoć u kući obavljajući sitne poslove koje nije mogla obaviti zbog ruke koja je bila u gipsu. Kako su dani prolazili Mira je po stanu, a pogotovo u mome prisustvu počela sve izazovnije odijevati noseći uske tajice, majičice bez grudnjaka, a ponekad se prešetavala samo u kućnom ogrtaču. Moram priznati da je izgledala zaista dobro za svoje godine. Sve sam je više počeo promatrati i zamišljati kako izgleda ispod te odjeće, a najviše sam se iznenadio kada me je zamolila ako joj mogu razgrnuti veš. Uglavnom je to bilo donje rublje i to kakvo, bilo je tu tangica, čipkastih vrućih gaćica, raznih sexy grudnjaka i haltera raznih boja i oblika. Nisam mislio da žene u njenim godinama još uvijek nose takvo donje rublje. Sve je to kumovalo da sam se jednom uhvatio kako drkam kurac misleći na Miru da bi ubrzo počeo drkati na njene gaćice omotane oko moga kurca dok sam druge stavljao na lice i mirisao mirise njene matore pičke koja me je dovodila do ludih svršavanja. Mislim da je i Mira to primijetila kao i moje meškoljenje u njenoj blizini dok sam pokušavao sakriti sve češću erekciju. Tako da je Mira kao iskusna žena počela da propitkuje o mom životu imam li curu i tome slično dok na posljetku nije počela propitkivati o sexu. Rekao sam joj kako sam imao neke veze, ali ništa stalno čak sam joj rekao da sam imao i sexualno iskustvo koje nije bilo baš nešto. Kada je Mara skinula gips pomislio sam kako sam završio sa ispomoći, ali naprotiv Mara me je zamolila mogu li joj pomoći još koji dan. Kako sam se za vrijeme druženja sa njom i maštanja o sexu drkao kurac sve se više rajcajući na Miru pristao sam joj i dalje biti od pomoći.

Toga dana kada sam je prvi puta jebao zatekao sam je u sceni koja mi se često vrtjela po mislima. Kao i obično nosio sam joj namjernice, a kako sam imao ključ od njenog stana samo sam slobodno ušao u stan. Iz Marine sobe začulo se stenjanje i dahtanje, bilo je i više nego jasno što se dešava Mara se samozadovoljavala misleći kako se ja još neću vratiti neko vrijeme. Ostavio sam vrećice na komodi kraj ulaznih vrata i polako prilazio vratima njene spavaće sobe. Vrata su bila otvorena provirio sam kroz njih i vidio odraz u ogledalu koji se nalazio na ormaru. Mara je bila raskrečena i jednom rukom trljala klitoris, a u drugoj ruci je držala vibrator kojeg je lagano gurala u svoju pičku stenjući i uzdišući spominjala moje ime, kada sam malo bolje pogledao primijetio sam kako je njena pička skroz obrijana što je mene još dodatno napalilo. Moj kurac već je bio u punoj spremi spustio sam hlače od trenirke i iz bokserica izvadio kurac te gledajući odraz u ogledalu počeo drkati. Počeo sam da drkam kao lud valjda od same napaljenosti nisam ni skužio da sam bio glasan u svojim uzdasima, a još k tome imao zatvorene oči. Što to radiš, njen glas vratio me je u zbilju te sam otvorio oči i ugledao Maru kako gola stoji kraj mene. Onako zatečen sa kurcem u ruci nisam se ni snašao kada me je Mara povukla u svoju sobu dovukla do kreveta i samo me gurnula. Dok mi je prilazila samo mi je rekla sada će tebi Mara da pokaže što je pravi sex. Počela je da svlači robu sa mene u par sekundi bio sam gol sa uzdignutim kurcem koji je stršao kao jarbol. Mmmmm kako je lijep tvoj mladi kurac rekla je Mara i hlapljivo počela da mi ga liže i puši gutajući ga duboko u svoja usta, da bi ga potom cijelog oblizivala od glavića pa do samog korijena kao i mojih jaja neprestano mi ga drkajući pa opet ponavljala cijeli postupak gutajući ga i pušeći do samih jaja. Nakon nekoliko minuta njenog pušenja Mara se popela na mene prekoračila me kurac namjestila na ulaz svoje pičke i naglo se nasadila do samih jaja. Nisam mogao vjerovati kaoliko je bila vlažna, kada se malo smjestila na mome kurcu započela je žestoki rodeo dizala se i spuštala skačući na mome kurcu kao kakva žena od 25-30 godina, a ne kao žena od 70 godina.

Povremeno kada je uzimala kratke pauze od nabijanja nastavila je da miješa svojim kukovima u svim smjerovima stišćući svojim usminama moj kurac. Tako je to dobro radila da nisam mogao izdržati i nakon nekih 10-15 minuta njenog skakanja počeo sam svršavati u njenu utrobu. Prije nego sam počeo svršavati upozorio sam je na to, ali ona je samo nastavila sa jahanjem i između stenjanja i uzdaha govorila neka je slobodno napunim što sam ja i napravio. Kada je mara osjetila kako štrcam svoju spermu u njenu unutrašnjost počela je i ona da se trese i svršava doživljavajući ludi orgazam. Nastavila je lagano da pomiče svojim kukovima na mome kurcu koji se nije nimalo spustio te ljubeći me po licu, usnama i vratu govorila mi kako joj je ovo trebalo i da već godinama nije osjetila spermu i kurac u sebi, a vibratori i sva silna erotska pomagala ne mogu zamijeniti pravi kurac još pri tome mlad i potentan govorila je Mara skoro u jednom dahu. I ti se dobro jebeš kurac mi je još uvijek krut u tvojoj pički rekao sam. Želim još da me jebeš rekla je Mara, zatim sam je samo okrenuo i počeo je jebati u misionarskoj mijesio sam i lizao njene sise i bradavice, a ona je rukama držala moju guzicu nabijajući me sve dublje i govoreći mi da je jebem najjače što mogu. Davao sam sve od sebe, jebao sam je kako sam najbolje znao i umio nabijao sam se kao lud, a Mara je samo stenjala i zazivala moje ime i davala mi podstrjeha da je jebem. Kako sam već jednom svršio mogao sam da je jebem puno duže jebao sam je u još nekoliko poza dobrih pola sata, ako ne i više dok mi ponovno nije došlo da svršim. Ponovno sam počeo svršavati u njenu pičku štrcajući salve sperme kada je izletjela i zadnja kap samo sam se okrenuo na leđa kao zec, a Mara je počela da oblizuje ostatke sperme sa moga kurca.

Nakon toga ostali smo goli ležati na krevetu, a Mara je zavukla prste u svoju pičku rekavši kako sam je dobro napunio da bi potom polizala rekavši mi kako sam ukusan i da joj sljedeći put moram svršiti u usta. Počeo sam Maru da jebem svako malo i shvatio da je Mara prava pohotna i perverzna žena željna mladog mesa. Jednom mi je rekla kako sa mnom proživljava drugu mladost, ta njena živost nije prošla ne zapaženo kod njenih prijateljica tako da mi je Mara počela namještati i njene prijateljice koje su me darivale svakojakim darovima, a ponekad i lovom. Tako da sam uz Maru jebavao i njene prijateljice, te nam se koji put pridružila i Mara pa sam često imao trojke. O tome neki drugi put.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija