Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Teta iz prodavnice drugi deo

Nedugo nakon preseljenja odlučio sam da se javim njoj. Vrlo brzo smo se dogovorili kad će da se vidimo. Beše to ponedeljak uveče kad sam došao do nje. Na vratima me dočekala u prozirnoj jednodelnoj spavačici kroz koju se sve videlo. Sline su krenule da mi cure. Ušao sam unutra a ona je zatvorila vrata iza mene i zaključala dva puta. Posela me pred tv na kauč i dala mi pivo. Kratko smo pričali a ona je već imala ruku na mom kurcu. Lagano ga je nadrkavala dok me gledala u oči. Skini se rekla je. Bez pogovora sam se skinuo. Stani ispred mene. Ona se zavalila u kauč i podigla stopala prema mom kurcu. Imala je lepa mala njegovana stopala koja su savršeno obuhvatila moj kurac. Krenula je da ga drka tako. Nikad prije nisam iskusio nešto takvo i od tada kod svake to tražim ne bi li ponovo doživeo taj osećaj.

Vrlo brzo sam trebao da svršim ali je ona iskusno to prepoznala te je na vreme stala. Ne smeš da svršiš prije nego ti dozvolim. Sedi rekla je. Seo dam na kauč a ona me opkoračila i nabila se na moj kurac. Zgrabio sam je za guzove dok sam jezikom prelazio preko njenih bradavica. Lagano se u ritmu nabijala na njega i uzdisala. Osećaj dok meša na meni beše fantastičan. Dovodila me do ludila. Imala je zategnuto a opet meko i podatno telo. Ponovo sam bio na rubu da svršim a ona ga je stisla i stala. Rekla sam ti da nema svršavanja. Zadirkivala me tako skoro pola sata. Sišla je s mene i legla na kauč. Rekla je jebi me. Bez pogovora sam namestio noge na ramena i krenuo da je jebem lagano. Siši mi nožne prste rekla je. Privukao sam njenu levu nogu i počeo da joj oblizujem nožne prste dok sam je i dalje jebao laganim tempom.

Očigledno je uživala uzdišući zatvorenih očiju. Pojačavao sam ritam i zvuk šljapkanja vlažne pičke je bio sve glasniji. Naizmence sam joj lizao stopala što ju je izluđivalo. Nakon 20 ak minuta osetio sam da svršava. Napalilo me i pojačao sam ritam. podigao sam joj noge u visini glave i oslonio se na njih dok sam je odozgora krvnički zakucavao za kauč. Svršavala je u serijama i rekla možeš da svršiš i ja sam svršio duboko u nju i nastavio da nabijam dok nisam sve istresao u nju. Zapuhan i znojan sam otišao da se otuširam. Nakon 10 minuta sam gol ležao kraj nje. Ona je pomalo dolazila sebi dok sam se igrao s njenim grmićem. Znaš, bio si jako dobar. Mislim da si zaslužio nagradu. Pogledao sam je čekajući što je moja nagrada. Da li možeš još jednom pitala je.

Naravno rekao sam, s tobom koliko god puta. Prignula se i počela je da ga lagano puši dok se nije digao ponovo. Dođi samnom rekla je. Odvukla me u spavaču sobu i bacila ce na trbuh na krevet. Zavukla je ruku u ormarić i izvukla nekakvu kremu. Pružila mi je kremu u ruku i rekla, imaš čast da budeš prvi koji će me izjebat u šupak. Opkoračio sam je i počeo da mažem šupak kremom. Znaš nikad nisam ovo radio rekla je. Nema veze samo polako. Počeo sam polako da zavlačim prst sve dublje u šupak. Zatim i drugi. Osetio sam da je boli. Hoćeš da prestanem? Ne samo nastavi. Poprilično sam razradio šupak i onda sam dobro namazao kurac. Nadrkao sam ga i povukao kožicu tako da glavić krene u njen šupak. Nakon skoro 10 min i hrpe kreme glavić beše unutra. Laganim trzajima sam prodirao sve dublje.

Ona je grizla jastuk i grčevito držala rukom drugi. Nakon 20 minuta sam ušao skroz u nju i počeo da nabijam sve brže. Bila je toliko uska i znao sam da ću brzo da svršim. Ubrzavao sam a njen užitak i bol su počeli da se mešaju. Nakon svega 5 minuta sam osetio da svršavam. Svršavam Ana, ne mogu više. Nemoj stati molila je. Jebi me još. Svršio sam ali sam nastavio da je jebem i ubrzo u zadnji tren prije nego mi se spustio osetio sam da i ona svršava. Brzo sam ga izvadio van i krenuo da prstarim njenu pičku dok sam joj lizao šupak i zavlačio duboko u njega jezik. Ona nije mogla da se kontrolira i svršavala je kao na traci. Ležali smo tako na krevetu a ona još pola sata nije mogla da dođe sebi.. .
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija