Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Teta Senka

Teta Senka nije moja prava teta. Već mamina prijateljica. Za kojom sam dugo gledao i maštao kako ju jebem.
Tad je bila 35-to godišnjakinja. Za kojom je slinilo cijelo moje društvo. Ima muža koji je dosta stariji od nje. I stalno je na nekim sastancima. Uglavnom love ko u priči tako da je ona mogla mirno uzivati u kavicama i prkosit nama mladima. Posto smo ju svi pratili skužili smo da se ne kara uokolo. Ali dok joj je muž doma ne silazi sa kurca.
Uglavnom ona je plavuša. Duga plava kosa do pola leđa. Sise 4. Uvijek slobodne ispod majice na kojoj se često ocrtavaju bradavice. A tajice su uvijek bile uvucene u nabubrenu pičku. Dan i noć sam drkao zamisljaju či ju na mome kurcu.
Jedno popodne kad sam došao sa posla. Mama mi kaze da bi kod tete Senke trebalo pogledati nekakav ormar. Da se vrata nedaju zatvoriti.
Pošto sam se odmah poslije srednje zaposlio kao monter namještaja. Znao sam tako u fušu uhvatit poneku kintu.
Tad sam imao 18 godina. I svu lovu sam skupljao za auto.
Kad mi je to rekla pitao sam kad. Kaze mama možeš i danas.
I tako sa nešto alata krenem ja tamo. Par kuča dalje od moje. Putem sam razmišljao o tome kako bi bilo dobro da je sama. I da nosi onu majicu iz koje joj ispadaju sise pa da ih vidim. I da ima one tajice koje kad navuče postanu prozirne. Pa se vidi pička.
Dolazim do njih zvonim. Kad vrata otvara Franjo. Njen muz.
Čovjek mi se obradovao kao kad ja dobijem 100 eura. Ali meni pao mrak. Pokaza on meni taj svoj ormarić. Na kojem su se objesila vrata. Pukao pant. Ormar neka masiva sve puno drvo. Nešto što se kodnas ni nemoze nači u dućanu. Kaze Franjo. Ako možes složi da sve bude kao što je bilo. Jer je to neki ormar što je dobio od nekog svog partnera. Ručni rad iz pitaj boga odakle. Uglavnom uhvatio se ja posla. A on stalno na mobitelu. Nakon nekog vremena kaze da mora ići. Ima neki sastanak pa putuje tamo. A Senka ce doći za pola sata sa joge. Otišao on i eto tete i ranije. Kakav prizor. Kratka jednnodjelna haljina sa velikim dekolteom. Lijepo me pozdravila i došla vidjeti šta radim. Kako sam klečao i pogledao gore. Skuzio sam da nema gaćice. A pićkica tako lijepo obrijana i slobodna. Ova moja budala skočila. Napela šorc tako da se lijepo vidje la piramida iz njene perspektive.
Malo mi je falilo da propadnem od srama a ona se pravila sa nevidi. Pita kako ide i hoču li sta popiti. Kažem za pola sata sam gotov. Ma da nije bilo još pet minuta posla. Kaze da se ide istuširati pa će skuhat kavu. Otišla je u sobu preko puta ove i ostavila otvorena vrata. Tako da sam ju mogao vidjeti u ogledalo kako skida haljinu i ostaje gola. Sagnula se tako da joj je guza bila okrenuta prema meni i vidio sam kako joj je pička provirila odozada između nogo. Skoro sam svršio. A na šorcu se pojavila mokra fleka jer je počelo curiti iz kurca. Otišla je u kupaonu. Ja sam pripremio sve. Tako da bude gotovo kad izađe. Prišuljam se do kupaone. Vrata otvorena. A ona tušem masira pičku i trlja klit. Izvukao sam kurac i počeo drkati. Bila je na dva metra od mene. Gola i napaljena a ja počeo natezati kao budala. U zanosu mi je trebalo samo par jacih natezanja. I sperma je poletjela iz pulsirajuceg kurca. Odmah sam stavio ruku i svrsio u nju. Pobjegao sam do kuhinje i oprao ruke. Kad sam čuo da je ugasila tuš završio sam posao. I počeo kupiti alat. Onako naglas sam rekao eto ja gotov. Ona je izisla u ručniku i rekla da sjednem da ide skuhati kavu.
Nije se obukla. Nego je takva stavila vodu i sjela preko puta mene. Pičkajoj se pojavila a meni ispale oči.
Kaže ona pazi da ne osljepiš. A ja pocrvenio. Razgrnula je ručnik i sve mi pokazala. Kaže ajde dođi teti da ti nešto pokaže. Ali to ostaje tajna. Ustao sam se i prišao. A ona mi svuče šorc. I uhvati moj balavi kurac. Nasmijala se i rekla vidim da je netko več virio. Strpala ga je u usta. I pokupila sve ostatke sperme. A ja sam se uhvatio za njenu glavu da se nesrušim. Noge su klecale i drhtao sam kao šiba.
Reklaje ajde sd legni na pod. Pa me opkoračila i nabila mi svoju pičku na usta. Reklaje liži kao da je najfiniji sladoled. Počeo sam jezikom ulaziti u nju. I mjesiti guzove. A ona se uhvatila pušenja. Što sam joj dublje gurao jezik ona se sve više trljala na moje lice. I anus mi počela trljati po vrhu nosa.
Iz pičke su se sljevali sokovi u moja usta. A ja sam ih gutao. Bili su tako dobri da ni kap nije prošla pokraj usta.
Ustala se okrenula i sjela je na kurac. Počela se žestoko nabijati i stenjati. A ja sam dudao bradavice naizmjenice. Jednu pa drugu. I mjesio ogromne sise. Bio sam blizu. Kurac mi je poceo pulsirati. A onaga je stezla svojom pičkom i još žešče se nabijala. Počela se uvijati i govoriti napuni me. Napuni svoju tetu. Istresi sve u mene. Svršavao sam dok nije sve iscjedila. Onda se ustala. I otisla završiti kavu. Niz noge joj se cijedila sperma. A ona ju je pokupila prstima i sve polizala. Donijela je kavu. I rekla da sutra ima za popraviti krevet. A sutra je bilo veliko iznenađenje........

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija