Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Trudna koleginica II

Ostao sam još par minuta u njenu pičkicu koja je bila puna moje sperme. Lagano sam ga izvadio i sperma je počela curiti iz njene rupe. Kapi sperme su padali po podu, a deo je curio po njenim nogama. Uzeo sam maramicu, obrisao kurac i pod. Goca je ostala tako nagužena sa raširenim nogama. Uzeo sam još jednu maramicu i obrisao sam spermu koja je iscurila po njenim nogama. Dok sam je brisao po nogama gurnula je dva prsta u raširenu pičku i pokupila ostatke sperme koja je ostala unutra, a zatim polizala prste.

Mmmm, kako je ovo bilo dobro, rekla je drhtavim glasom. Dugo nisam ovako svršila - nastavila je. Kada sam je potpuno obrisao sela je na stolici. Joj čoveče, kako sam napaljena, rekla je trljajući pičku. Gurala je pritom prste unutra i zatim ih lizala. Prišao sam joj između raširenih nogu i spustio se na kolena. Stavila mi je noge na ramenima i zavalila se u stolici da mi omogući bolji pristup na njenu nabubrelu pičku. Prstima sam joj raširio usnice i jezikom je lizao po klitorisu. Rukom mi je držala glavu i pokušavala da kontroliše moje lizanje.

Bila je potpuno klizava i sa lakoćom sam gurnuo tri prsta koliko god sam mogao duboko u njoj. Jezikom sam joj dražio klitoris. Aaaaahhhhh, stenjala je, takoooooo, jooooooj, bila je sve glasnija i sve više je gurala moju glavu prema njoj. Daaaaaa, aaaaahhhhh, glasno je stenjala. Oosetio sam kako joj pulsiraju vaginalni mišići. Njene noge su počele da se trzaju, svršavala je. Osetio sam kako joj sekret obilno curi iz pičke. Bila je kao u transu. Nakon par minuta se je malo umirila, a ja sam ustao.

Rukom me je uhvatila za kurac, koji je još uvek bio mek. Privukla me i uzela ga u usta. Kako nije bio u punoj veličini progutala ga je do jaja i počela cuclati. Rukama me uhvatila za guzove i privukla. Osećao sam kako mi se kurac lagano budi u njena usta. Gutala ga i cuclala veoma umešno. Tada sam osetio kako mi prstom prelazi preko čmara, masirajući ga. To me je još više uzbudilo i kurac mi je postajao sve veći i tvrđi u njenim ustima. Goca ga je i dalje uzimala u usta do kraja i osetio sam kako moj glavić ulazi pomalo u njeno grlo.

Masirajući moj čmar pomalo je gurala prst unutra tako da sam jednog momenta osetio kako joj je prst ušao u meni. Tog momenta sam osetio kako mi je kurac potpuno krut i gurnuo sam ga do jaja pritom je držeći za glavu. Bila je to obostrana jebačina. Goca me je prstom jebala u dupe, a ja sam je jebao u usta pritom gurajući kurac do jaja. Oči su počele da joj suze i slinila je iz usta. Nakon par minuta izvadila je prst iz mog čmara i nekako uspela da se oslobodi moje ruke kojom sam joj držao glavu.

Izvadila ga je iz usta. Kurac mi je bio u punoj snazi i sjajio se sav slinjav. Okreni se, rekla je , hoću da ti poližem čmar. Okrenuo sam se i naguzio ispred njenog lica. Rukama mi je raširila guzove i krenula da me liže od jaja prema čmaru. Osetio sam njen jezik na moj otvor. Lizala mi je čmar, a pritom ga je širila i pokušavala da uvuče jezik unutra. Potpuno me je izludela, osećaj je bio fenomenalan. Rukama sam i ja širio guzove kako bi ušla jezikom što dublje u moj čmar. Jebala je tako neko vreme moju guzu jezikom, a povremeno je gurala i prste u meni, pa bi opet nastavljala jezikom.

Kurac je hteo da mi eksplodira, jedva sam se suzdržavao da ne svršim jer sam želeo da je ponovo izjebem. izvukao sam se nekako i okrenuo prema Goci. Hoću da te jebem sada , rekao sam. Ustala je sa stolice i naguzila se raširenim nogama na birou kao malopre. Raširio sam joj guzove rukama prislonio glavić na njenu rupu i ušao naglo do kraja u njenu potpuno vlažnu pičku. Jooooooooooooooj, daaaaaaaaaaaaa, stenjala je glasno. Počeo sam žestoko da je jebem. Nakon par minuta žestokog nabijanja mog kurca u njenu užarelu pičku počela je da svršava.

Glasno je stenjala. Kada je bila gotova izvadio sam ga kako ne bi i ja svršio i gurnuo unutra tri prsta. Lako su kliznula i počeo sam da ih okrećem i nabijam. Mešala je guzom i nabijala se. Gurnuo sam i četvrti, a palcem sam joj masirao čmar. Jebao sam je prstima i s vremena na vreme vadio ih, a kako su bili vlažni podmazivao pomalo njen čmar. Imao sam želju da je pojebem u guzu. Dok su mi prsti bili u pičku, palac sam gurao u njen čmar podmazivajući ga pomalo. Počela je ponovo da svršava sa mojim prstima u njoj.

Kada je bila gotova izvadio sam prste i gurao ih jedan po jedan u njen čmar. Goco, rekao sam, želim da te sada pojebem u guzu. Samo je stenjala i nije rekla ništa. Gurnuo sam kurac par puta u njenu pičku kako bi ga navlažio što više i pljuvačkom sam joj razmazivao čmar. izvukao sam ga iz pičke i prislonio glavić na njenu usku rupicu. Polako sam gurao, a Goca je počela da zapomaže. Jooooj pocepaćeš mi guzu, uzviknula je kada sam glavićem konačno ušao. Stvarno je bila mnogo uska ali nisam mario, bio sam tako uzbuđen i nastavio da ga guram dublje i dublje dok na jajima nisam osetio njenu vlažnu pičku.

Goca je urlala, jooooojjj, aaaaaahhhhhh, boliiiiii. Kada sam ušao do kraja ostao sam tako par trenutaka, a zatim počeo lagano da se pomeram napred nazad. Jednom rukom sam počeo da trljam Gocinu pičku, dok je ona još urlala. Kada sam osetio da se njena guza privikla mom kurcu počeo sam da pomalo ubrzavam, a sada je i Goca bila mirnija jer se pomalo navikla, a jako sam je nadraživao i rukom po pičkici, tako da mislim da je osećala i bol i neku slast, pa se malo umirila. lagano sam je jebao, a kada sam osetio da je i ona počela da uživa počeo sam ubrzavati.

Jebao sam je sve žešće i rukom sam joj sve brže trljao pičkicu. Jednog momenta sam osetio kako se Gocine noge tresu. Njeni uzdasi su sada bili sve glasniji i mislim da je ponovo svršavala. Nisam više mogao izdržati i počeo sam puniti Gocinu guzu spermom. Mislim da sam svršavao nekoliko minuta i konačno sam se malo umirio. Goca je jedva stajala na klimavim nogama. Ostao sam tako još par minuta dok mi kurac nije počeo omekšavati, pa sam ga lagano izvukao iz Gocine guze. Goca se je pridržavajući na birou dočepala nekako stolice i sela postrani.

Joooooj, ne mogu da sednem, kako si me razvalio, jedva je izustila. Iz Gocine guze je počela da se cedi moja sperma koja je imala neku oker boju, pa sam brzo uzeo maramicu i nježno joj brisao razvaljeni čmar kako ne bi uprljala stolicu. Kada sam je dobro očistio navukla je nekako gaćice, a ja sam obrisao kurac koji je isto tako bio poprilično umrljan.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija