Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

U četvero 2

Čim smo ušli kod Domija u stan cure su se počele skidati, te su odskakutale gole u kupaonicu, a Domi me je pogledao:

- I Markec, kaj sad veliš?
- Stari moj, ovo nisam očekivao ni u ludilu.. -stajao sam na hodniku sa nekim smješkom.
- Nego.. -počeo je Domi- .. imam jedan prijedlog.. ako ćeš se ti složiti, naravno?
- Reci? -tiho sam ga upitao.
- Volio bih Anu nategnuti, ako nemaš ništa protiv? A ti možeš Lili.. -brzo je dodao jer je nekako znao da trzam na Ljiljanu.
- OK -rekao sam nakon kraćeg razmišljanja, a misli su oduševljeno skakale jer ću napokon pojebati Ljiljanu.

Ušli smo goli u kupaonicu, a njih dvije su se mazile ispod tuša, pa smo im se pridružili. Domi je stao iza Ane i odmah joj počeo masirati sise, dok sam ja stao iza Lili i primio njene sise. Lili se nsalonila odmah na mene i rukom krenula iza, te me uhvatila za kurac i počela ga natezati, pa je uskoro stajao kao koplje uz njena leđa. Dotle se Ana okrenula prema Domiju, te trljala njegov kurac dok su se ljubili. Ubrzo je voda postala hladna, pa smo izjurili brzo u spavaću sobu od Domijevih starci, jer je tamo krevet bio dovoljno velik za nas četvero. Brzo smo svi bili u klinču, a Lili se uhvatila mog kurca i njen jezik ga je brzo očvrsnuo, dok je ona sa svojom picom sjela na moje lice, te se trljala dok sam joj ja lizao usmine i klitoris. Ni Ana i Domi nisu zaostajali, pa je Domi bio između Aninih nogu i lizao ju dok je Ana imala noge u zraku i tiho stenjala. Uskoro se Lili uspravila i zajahala me, te sjela na moj kurac koji joj je odmah ušao do kraja u picu. Zastenjala je, jer je Domijev bio nešto uži od mojega, ali je ubrzo počela nabijati se na moj kurac svom težinom.

Ni Ana i Domi nisu gubili vrijeme, pa je Domi već zabio kurac u Aninu picu i jebo ju žestoko držeći joj noge u zraku, a on je klečao na krevetu. Nekako smo se svi uskladili, a ja sam pomagao Lili trljajući joj klit dok se nabijala na moj kurac oslonjena na moja ramena. Nije joj dugo trebalo i uskoro je počela svršavati grčeći se i stiščući moj kurac svojom picom. Ja sam osjetio da ni ja neću dugo izdržati, pa sam ju skinu sa sebe i natjerao ju da klekne, a ja sam joj kurac ugurao u picu s guza i počeo ju tako jebati. Domi je već svršavao izvukavši kurac i Anine pice i zalijevao joj trbuh i sise svojom spermom. Ana je svojim prstima skupljala spermu i lizala si prste, a pritom me je gledala ispod oka i namignula mi. To kao da je djelovalo i na mene, pa sam brzo izvukao kurac i nakon kratkog drkanja počeo svršavati po Lilinoj guzi i leđima, a onda kurac još malo protrljao između njenih guzova do pice i natrag do šupka. Na šupku sam malo zastao, a na moje iznenađenje Lili se pokušala nabiti na moj kurac da joj uđe u šupak. Možda bi joj ga i stavio, ali je Domi već vukao Lili prema svom kurcu da mu ga popuši, pa sam ja došao do ane i počeli smo se ljubiti, a onda se ona legla i počela mi pušiti kurac i slizati liline sokove sa njega, kao i ostatke moje sperme.

Sjeo sam na gornji dio kreveta i natiskao si jastuke pod leđa i zavalio se na uzglavlje. Ana se popela meni u krilo i namjestila moj polukruti kurac u svoju picu, pa se počela lagano gnijezditi na njemu. Ja sam ju privukao k sebi i počeli smo se ljubiti. Zagrlila me čvrsto dok sam joj ja milovao leđa i guzu, a njene sise su bile pritisnute na moja prsa. U sebi sam mislio da sam napokon pronašao curu za sebe, ali se još nisam to usudio pitati Anu. moj kurac se postepeno ukrutio do kraja u Aninoj pici, pa je sada ona klekla i počela se dizati na njemu dok joj je kurac ulazio do kraja u picu. Pogledao sam prema Domiju i Lili, a tamo je Lili ležala na trbuhu dok joj je Domi uguravao kurac u picu s guza. Stenjala je pod njegovim ubodima iako je imao uži kurac nego ja, ali je bio dva tri centimetra duži od mog, a moj toliko širi. Međutim više nisam obračao pažnju na njih, jer je Ana počela svršavati na mom kurcu, te me ugrizla za vrat i zabila nokte u moja leđa dok se tresla u mom krilu. Nakon svršavanja se umirila u mom krilu, pa sam ju tiho upitao da promjenimo mjesta, a ona je samo kimnula potvrdno, pa je ustala sa mene. Kleknula je tamo gdje sam ja sjedio i uhvatila se za uzglavlje kreveta, a ja sam kleknuo iza nje, namjestio kurac ponovo u njenu picu i počeo ju jebati.

Primio sam ju za sise i počeo ih stiskati dok sam joj ga uguravao u picu, a ona je stenjala. Preko madraca sam osjetio da se krevet sve više ljulja, pa sam svrnuo pogled iza sebe i vidio sam kako Domijeva guzica skače u zrak i pumpa Lilinu picu, da bi se uskoro zabio do kraja u nju i počeo svršavati u njenu picu, a ona je stenjala ispod njega od užitka. Ja sam se okrenuo Ani koja je dahtala i stenjala dok joj je moj kurac ulazio u picu, pa sam prebacio ruke sa njenih sisa na bokove i ubrzao jebanje. Nije trebalo dugo, te sam nakon koje minute ili dvije počeo svršavati i puniti joj picu svojom spermom. Zabio joj sam ga do kraja par puta i istresao sve u nju, a onda se izvalio kraj nje, a ona se odmah meni uvalila u krilo i zagrlila me, pa smo se malo ljubakali, pa pogledali Domija i Lili koji su nas gledali sa smješkom, a onda je Lili kroz smijeh rekla:

- OK Domi, mislim da smo riješili pitanje vjenčanih kumova.. -a Ana i ja smo ih gledali zapanjeno što je kod njih izazvalo salvu smijeha.
- kako to misliš? -upitala je Ana zapanjeno Lili.
- Paaa.. Domi me zaprosio prije tjedan dana i ja sam rekla 'Da', ali ne žurimo u svatove, samo što smo sad riješili pitanje kumova -rekla je i potapšala me po nozi, a ja sam gledao u Domija.
- Jebem ti, kad si mi mislio reć?
- Mislio sam, ali si bio u diplomskom pa te nisam htio ometati u završavanju faksa -rekao je sa širokim osmjehom na licu, te dodao- Ako se slažeš, naravno?
- Naravno da se slažem -rekao sam i ja sa osmjehom, a Ana me u zagrljaju poljubila, pa sam ju pogledao i napokon rekao- Ako će mi Ana biti cura, naravno?
- Normalno da hoću budalice -rekla je i privukla me k sebi u zagrljaj, pa smo svi uskoro pozaspali na širokom bračnom krevetu.

U toku noći sam se probudio i otišao na wc, a tamo je već bila Lili, pa sam pričekao da završi, a kad je stala uz mene primila me za kurac koji je bio napet zbog drugih razloga, samo je tiho rekla:

- Voljela bi ga ponovo osjetiti.. -tu je malo zastala, pa još tiše nastavila- .. ali u guzi.. kume -stala je na prste i poljubila me u usta, pa otišla iz kupaonice, a ja sam jedva čekao da se olakšam razmišljajući o Lilinim riječima, pa sam zaključio da bi bilo dobro razjebati joj guzu.

S tim sam se mislima vratio u krevet, a Lili me samo pogledala u polumraku i ja sam joj samo kimuo potvrdno, a njeni bijeli zubi su bljesnuli u mraku, pa se stisla uz Domija i nastavila spavati, a Ana se stisla odmah uz mene čim sam legao. Razmišljao sam kako je ovaj dan ispao sasvim OK. Našao sam curu, biti ću kum na svadbi najboljem frendu, a uz to sam pojebao buduću mladenku i njenu kumu.. savršeno.
A da li sam Lili razguzio.. . e to u drugoj priči.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija