Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

U ordinaciji

Inače nisam jedan od onih što se pale na uniforme i slične gluposti ali moram priznati da sam imao i ja trenutak slabosti. Naime ima tome već nekoliko godina kada sam odlučio da bi bio red da odem kod zubara na pregled. Pojma nisam imao više tko mi je zubar pa sam nakon malo šetanja i istraživanja došao konačno do imena Kristina. Okrenuo sam broj i naručio se za ponedjeljak navečer u 7…

U ponedjeljak sam došao u ordinaciju koja se nalazila u sklopu doma zdravlja u kojem više nije bilo žive duše. Sjeo sam u čekaonicu i nakon par minuta kada se nitko nije javio pokucao sam. Slobodno rekla je sestra. Pokazala je kamo da se smjestim a ja sam skoro pao sa stolice gledajući za njom. Imala je usku kratku opravicu iznad koljena koja je isticala njeno dupe i pozamašne sise koje su bile izrazito na izvolite. Bila je nižeg rasta i crne kose, ljepuškasta u licu u možda ranim 20-tim. Ubrzo je i zubarka došla u ordinaciju. Bila je to žena u ranim 40-tim malo punija plave kose i zgodnog lica na kojem su već vidljivi prvi znakovi vremena. Sjeo sam na stolicu i krenula je pregledavati zube s odobravanjem.

U jednom momentu je sestra nešto dodavala i kao da je namjerno sise meni na nos nabila. Borio sam se s laganom erekcijom što ju je čini mi se jako veselilo. U tom trenutku zazvonio je mobitel. Zubarka je rekla ispričajte me i otišla u susjednu sobu. Dok sam ja gledao za njom osjetio sam ruku na svojim preponama. Sestra ga je zgrabila rukom i rekla oh fini primjerak imamo ovdje. Počela ga je navlačiti preko hlača. Uhvatit će nas rekao sam. Ne brini znam već to je njena prijateljica s njom visi na telefonu stalno barem 10 minuta. Imamo vremena za jedan brzinski. Prešla je s druge strane stolice i izvukla ga iz hlača. Navukla ga je dobro nekoliko puta i stavila u usta. Lagano ga je cuclala i zavukla u usta nekoliko puta tek da se ovlaži. Zastala je i zadigla suknju iznad kukova a njena fino oblikovana crna pička ugledala je svjetlo dana. Čemu gubiti vrijeme na gaćice rekla je i uzverala se vješta na stolicu. Popela se i sjela na mene. Kurac je kliznuo u njenu vlažnu pičku. Počela se navijati na njega uzdišući ispod glasa da nas šefica ne čuje. Dok se nabijala iskoristio sam priliku i raskopčao njen dekolte i pustio sise na slobodu.

Bile su to masivne četvorke s velikim tamnim bradavicama. Zgrabio sam ih pohotno i dobro miješao rukama a zatim i temeljito oblizao i grickao. Bila je jako dobra jahačica ali nisam se nikako mogao opustiti do kraja sa šeficom u sobi do. Mislio sam u sebi nikad neću ovako svršiti. Nakon 5 min sam rekao njoj da stane. Sišao sam sa stolice i položio nju na stolicu. Digao sam joj noge na ramena i okrenuo je bočno na stolici. Zabio sam joj kurac nekoliko puta u pičku malo jače a onda sam ga izvadio van. Što radiš rekla je. Spustio sam ga na njen šupak i počeo ga otvarati. Držala se za usta da ne jaukne. Očito se nije često jebala u šupak i bila je jako uska. Uspio sam nekako utjerati glavić u nju i osjetio sam kako lagano popušta. Nakon par minuta svih 18 cm je bilo u njenom šupku. Jebao sam je sve brže i ona je počela gubiti kontrolu. Jedva je kontrolirala stenjanje. Kako je njen uski šupak fino stisnuo moj kurac.

Osjetio sam da ću svršiti. Počeo sam u mlazovima puniti njen šupak, a ona je šaptala nemoj stati još malo mi fali. Nastavio sam je nabijati sa zadnjim momentima krutosti dok me nije zgrabila rukama i silovito se počela grčiti. Nakon nekoliko trenutaka ekstaze vratili smo se u stvarnost. Shvatili smo da se više ne čuje razgovor i krenuli smo brzo oblačiti sve nazad. Nekako smo se pospremili i namjestili na pozicije kada je zubarka ušla u prostoriju. Pročačkala je malo i rekla sestri dajete mu da ispere malo. Dala mi je vode koju sam uzeo u usta i počeo mučkati. Oprostite što ste čekali rekla je, ali tako ste se dobro prašili da vas je bilo šteta prekidati a i ja sam dobro pičku protrljala. Izletila mi je sva voda iz usta van dok se matora smijala iz sveg glasa.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija