Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Udata kolegica

Jedno jutro došao sam na posao i ćekala me kolegica u koju sam zaljubljen s kafom. Sjeli smo i popili kafu, onda me ona pozvala da sidjemo u skladište gdje je roba. Krenuo sam za njom i kad smo stigli okrenula se prema meni uhvatila me za ruku i privukla me sebi. Ja od uzbudjenja nisam znao šta da radim u tom momentu jer sam želio da je izvedem na pravi spoj, da bude romantićno. Rekla mi je da je zagrlim da je željna pravog zagrljaja jer je muž nikad ne grli. Ja sam je zagrlio i vidio sam da želi nešto više od zagrljaja, primakeo sam se blizu njenih usana da vidim kako će reagovat i poljubio sam je. Ona je rekla da nastavim, poćeli smo se ljubit strastveno. Ruku sam poćeo spuštati prema njenim sisama, rekla je da nastavim. Uhvatio sam je za njene lijepe i mlade sise počeo sam ih mazit i ljubit.

Skinuo sam joj majicu i grudnjak da me ništa ne smeta dok joj diram i ljubim sise. Ljubio sam joj sise i njene bradavice koje su postale tvrde. Digao sam je na sto i poćeo sam se spuštati prema pički. Dok sam joj otkopčavao hlače nastavio sam joj lizat pupak i stomak. Kad sam otkopćao hlače gurnuo sam ruku u njene gaćice i osjetio sam da je vlažna pička, lagano sam joj gurnuo prst u njenu pičku i počeo sam da ga vrtim dok je ona uzdisala. Rekla mi je da požurim ja sam strgnuo sa nje hlače jer mi se kurac digao želeo sam da što prije udjem u njenu vlažnu pičku, ali prvo sam joj malo lizao pičku želio sam da osjetim okus njene pičke u koju sam se zaljubio. Pička joj je bila vlažna i ukusna, nisam želio da vadim jezik iz njene pičke kad sam je probao a kurac mi je bio toliko tvrd jer sam se napalio na njenu vlažnu pičku. Onda mi je rekla da želi da proba moj kurac jer je vidjela na hlačama da se digao ja sam se skinuo i poćela da se spušta polahko prema mom kurcu ljubeći me po grudima. Prvo je poćela da mi liže od glavića do jaja, to joj nije bilo dovoljno pa ga je počela pušit. Kako joj se svidjao moj kurac sve ga je više i više gutala i gurala u grlo do jaja. Želio sam da udjem u njenu ukusnu i vlažnu pičku, uhvatio sam je i digao na svoj kurac.

Kad sam je stavio na kurac primjetio sam da je uska, a meni je bio dobar osjećaj. Počeo sam da je nabijam na svoj kurac i rekao sam joj ovo sam samo mogao da sanjam sa tako lijepom ženom da imam sex. Nasmijala se i rekla mi nemoj da staješ dok mi je lijepo na tvom kurcu. Ja sam nastavio da je jebem u njenu usku vlažnu pičku, osjetio sam svaki njen stisak. Počela je da svršava ja sam ga izvadio i spustio se prema njenoj pički da mi svrši u usta jer volim te sokove. Vratio sam kurac u njenu pičku kad je svršila i nastavio da je jebem. Jebao sam je jer je njena želja moj zadatak nisam mogao da je odbijem. Onda sam je spustio na pod i okrenuo sam se da joj ližem pičku jer volim vlažne i ukusne pičke koje mogu da ližem satima, a svoj kurac stavio u njena usta da mi ga puši, koja su dobro pušila moj kurac. Lizala ga je i pušila dok sam ja uživao u njenoj pički.

Nakon nekog vremena sam legao na nju i stavio svoj kurac u pičku, poceo sam da je ljubim u usta onako sa njenim sokovima od pičke i rako joj vidi kako imaš ukusnu pičku. Nastavio sam je jebat polahko da vodim ljubav sa njom a ne samo sex jer sam zaljubljen u nju. Digao sam njenu nogu na svoje rame i počeo sam je jebat malo jače dok je ona uzdisala i govorila mi jebi me jače želim da osjetim tvoj kurac. Njena pička je bila sve vlažnija i vlažnija. Svršila je još par puta, i ja sam bio pri kraju pitao sam je gdje želi da svršim u nju, na stomak ili u usta, rekla je da u nju svršim jer je popila tabletu. U nju sam svršio kao da mi je žena izvadio sam kurac i pitao sam je dal želi ustima da malo izvuče sperme iz kurca, pristala je i sisala ga je jednu minutu. Kad je završila ustala je počeli smo se ljubiti govoreći mi da je uživala u sexu samnom. Rekao sam joj tad da sam zaljubljen u nju i da nisam želio da ovako bude naš prvi spoj. Rekla mi je da ćemo ovako radit češće jer je željna sexa i ljubavi, i da nikad nije osjetila takvu ljubav kao što ja prema njoj osjećam i tu nježnost.

Od tog dana se jebemo kad god možemo i stignemo, blizu je razvoda ako pristane možda mi bude i žena pa cu je moć jebat svaki dan i uživat u njoj.

Još Erotskih priča?

Medina

Nakon tri godine, ponovno je pronalazim ,i seksamo se

Nezaboravno ljetovanje

Početak ljetovanja na kojem sam upoznao svoje kumove pri čemu sam otkrio draž nudizma

Moj a cer

Oca zivcira njegova cer koja ga izludije

Sanja i Joso

Najbolji frend moga dečka povezao me doma iz trgovačkog centra, nmorao je na WC, pustila sam ga unutra i ušao je...unutra

Neiskustvo na djelu

Otkljucao sam kancelariju, ušli unutra, ona je udjelila komplimente na račun kancelarije i dok je obilazila kancelariju, ugledala je sliku na podu naslonjenu uza zid iza šefovog stola koju smo kupili dan prije a koju nismo imali vremena okačiti na zid. Ona se naslonila laktovima na šefov sto i divila se slici, dok su joj butine i jedre noge se još više vidjele zbog povlačenja haljine, a dupe čvrsto je toliko zatezalo njenu haljinu da sam mislio da je pući. U tom položaju, priđoh joj od pozadi, ruke zavukoh ispod suknje i počeh je maziti po nogama i butinama i između nogu, ona ništa, samo još više onako stojeći se raskorači i u butinama noge raširi. Povratih se, zaključah kancelariju i krenuh ka njoj vadeći njega nabreklog, debelog i već tada mokrog. A onda priđoh i njoj, opet zavukoh ruke ispod haljine, svukok joj gaćice i čarape na butine i njega nabreklog i mokrog joj nabih s guza baaaš duboko do jaja i počeh je u tom ritmu jebavati brzo, jakooo i ugoneći ga baaaš dubokooo u nju.

Babysiterica

Baibisiterica pruza i druge usluge svome poslodavcu. Dolazi do zanemarivanja djeteta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija