Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Uredska afera

Zaposlio sam se u jednoj firmi kao komercijalista, te sam nakon dva tjedna rada konačno krenuo na teren i to sa jednim od najstarijih komercijalista u firmi. Čovjek ide u mirovinu, pa ću ja preuzeti njegove klijente.
I tako smo mi narednih mjesec dana obilazili lijepu našu, a ja sam upoznavao buduće poslovne partnere. Bilo je tu svega, ali najčešće su to bili muški, samo u par firmi su bile žene komercijalistice, a i te u kasnim pedesetima. U nekoliko sam firmi vidio par zgodnih cura, pa sam malo i flertovao, prvenstveno zbog toga jer nisam bio u vezi.

Ali, kako to uvijek biva, naletiš na nekoga tamo gdje se najmanje nadaš i očekuješ, u firmi u kojoj i radiš. Bila je tu jedna Lidija, u računovodtvu. Nije odskakala ničim posebno, tj bila je dosta neupadljiva. Duga smeđa kosa vezana u rep, uvijek u nekim širokim majicama, naočale, i pognute glave u papire. Nisam ju u početku ni zapazio, ali kako je ona bila zadužena za račune od mog prethodnika, tako sam i ja trebao sad surađivati sa njom. Tako smo se i upoznali.
U početku je to bilo samo onako 'Bok! ' 'Bok! ', ali s vremenom je situacija postajala opuštenija, a jedan dan smo neobavezno razgovarali puna dva sata, a sve češće smo se i zivkali na mobitel van radnog vremena, kao zbog posla, ali bi to završilo na totalno drugim temama. Tako je došlo i do toga da sam ju jedan petak pozvao na piće nakon radnog vremena. U početku se malo bunila, ali je ipak pristala, pa sam ju čekao nakon posla na parkingu.

Pošto se taj dan nismo vidjeli uopće, iznenadio sam se vidjevši ju rspuštene kose i u suknji iznad koljena, više nego prozirnoj majici i otvorenim sandalama na visoku petu, ipak je bilo ljeto. Dok je išla prema autu, gdje je uredno radila klima, gledao sam ju i poželio sam ju povaliti, samo nisam znao kako da dođem do toga.
Popili smo piće i zadržali se u kraćem razgovoru, te sam saznao da je neće biti dva tjedna, jer ide na godišnji. Ja još nisam imao pravo na godišnji, ali ona je rekla da ide na more, pa da sve šta trebam dam Alenki koja će ju mjenjati. Bio sam malo razočaran, ali mi je još rekla da ide sa starcima na more i da nema dečka, još. A na tu konstataciju sam malo odahnuo. Pozdravili smo se i naredna dva tjedna sam bio napet poput puške i jedv sam čekao da se vrati.

Prošla su i ta dva tjedna, a taj ponedjeljak mi je bio kao uklet i nikako da dođem u ured, a kad sam stigao već je bio kraj radnog vremena, pa sam mislio da je već otišla. Na moje oduševljenje, još je bila u uredu sa hrpom papira na stolu. Kad me vidjela široko se nasmješila, a njen blistav osmjeh na preplanulom licu bio je nešto jako seksi.

Pozdravili smo se kao stari frendovi koji se nisu vidjeli godinama, a kad je ustala vidio sam da je imala bijelu minicu koja je naglašavala njene preplanule noge, te isto takvu majicu bez rukava, a ispod.. . na moje oduševljenje.. . nije bilo prsluka, pa su joj se bradavice ocrtavale ispod majice. Osjetio sam napetost u svojim gaćama, a onda se ona odjednom trgla, ustala sa stolca i nagnula nad svoju torbu okrenuvši mi leđa i rekla:

- Joj da.. . imam nešto za tebe -dok je kopala po torbi ja sam uživao u pogledu na njenu guzu i tangice koje su se ocrtavale ispod minice, a i malo se nazirale ispod ruba.

Nakon par trenutaka se okrenula sa smješkom i pružila mi malu vrečicu, a kad sam je otvorio, vidio sam jednu od onih ogrlica što se prodaju duž naše obale sa nekim privjescima u obliku dupina ili nečeg slićnog. Nasmješio sam se, iako nisam volio takve stvari, a ona mi ju je odmah uzela i rekla:

- Hajde, sjedaj da ti ju stavim -poslušno sam sjeo, a ona je počela kopčati ogrlicu oko moga vrata, a ja sam uživao u njenim nežnim dodirima po mojoj koži- Evo sad je to to.. .

Odmaknula se i gledala me sa smješkom, a onda se okrenula i otišla do vrata, pa ih zaključala i okrenula se prema meni i počela mi polako prilaziti. Bio sam malo zbunjen onim što se dešavalo, ali ubrzo je otkrila svoje namjere:

- Sad ćeš dobiti ono što odavno želiš.. . -rekla je tiho dok mi je prilazila- Misliš da nisam vidjela kako me gledaš i da nisi skidao pogled sa mojih grudi otkako si ušao u ured.. . i da sam se kao slučajno nagnula i isturila guzu prema tebi, ha?
- Paaaa.. . eto.. .. -zamuckivao sam, a ona me je prekinula.
- Pa eto, znam šta želiš, a znam šta i ja želim, a zašto onda želje ne ostvariti.. . -dok je prilazila zadigla je minicu iznad bokova, tako da sam gledao u njene bijele tangice i tamne butine.

Stala je ispred mene i opkoračila me raširivši blago noge, pa mi je u nosnice došao miris njene pice. Kurac mi se u trenu digao i bilo mi je tijesno u gaćama. Rukama sam krenuo uz njene noge do guze i malo ju pogladio, a onda jednom rukom prošao između njenih nogu i pomazio joj picu preko gaćica. Kako je bila mokra samo? ! Počeo sam ju trljati sve jače, a ona je sklopila oči i grickala donju usnicu, te se čulo kako sve dublje diše. Stavila je svoju ruku na moju glavu i privukla ju k sebi, pa sam sa nosom dotaknuo njene gaćice, a onda odmaknuo gaćice i ušao prstom u njenu mokru i izuzetno vruču picu. Prst mi je samo kliznuo unutra što je kod nje izazvalo duboki uzdah:

- Mmmmmm.. . kako je to dobro.. .

Ugurao sam još jedan prst unutra i počeo ju tako jebati dok je ona stenjala sve jače, a onda sam jezikom potražio klit i počeo ga lizati. Zabila mi je nokte u kosu i jako me pritisla uz sebe i počela se tresti od svršavanja. Ruka mi je bila mokra od njenih sokova, a ona je još bila u grču. Ustao sam i poljubio ju, te joj skinuo naočale i položio ju na leđa na stol sa kojeg sam pomaknuo hrpu papira. Podigao sam joj majicu i vidio njene predivne sise koje su bile potpuno osunčane kao i pica koja je bila izbrijana. Nagnuo sam se nad nju i počeo joj ljubitio sise i bradavice su bile sve tvrđe i tvrđe, a ona stenjala sve više i više. Kurac mi je već opasno prijetio da će rastrgati moje hlače, pa sam ih otkopčao i izvukao ga van. Veselo je izletio u punoj veličini i slinavog glavića, a to je kod Lidije izazvalo samo jedno:

- Ohhhhhh.. . velik ti je.. . mmmm.. . stavi mi ga.. .

Odmah sam ga stavio na njenu picu i malo trljao po njenim usminama, vidio malo bijelih sokova koji su izlazili iz nje i onda ga odmah gurnuo unutra. Bila je uska, jako uska, a to sam volio. Osjećao sam svaki milimetar njene pice i guštao gurajući ga unutra i odmah ga vadeći van. Ona je zatvorila oči i prepustila se meni. Ja sam ga nastavio zabijati u njenu picu dok sam joj i dalje mijesio sise jednom rukom, a drugom držao za bok. Ubrzo je ponovo počela svršavati tako da su mi jaja već bila dobrano mokra, a onda je i meni došlo da svršim i brzo sam ga izvadio i svršio joj po trbuhu i minici, a i po sisama je bilo sperme. Onaj čep je eksplodirao i bilo je sperme više nego što sam očekivao. Ona se je uspravila i odmah sjela na stolicu, te me privukla k sebi i uzela moj kurac u svoja usta, te ga počela lizati i nije mu dala da se spusti. Ubrzo je bio ponovo tvrd kao kamen i ustala je i naslonila se na stol, a ja sam stao iza nje i malo joj izljubio guzu i picu, pa se uspravio i stavio joj ga u picu, te ga odmah počeo brzo zabijati. Ona je samo stenjala i dahtala i držala se za stol, jer su moji naleti bili žestoki.
Jebao sam ju tako dobrih desetak minuta prije nego sam osjetio da ću ponovo svršiti. Izvukao sam ga u zadnji ćas i svršio joj po guzi i ponovo po minici i gaćicama. Ostao sam zadihano stajati iza nje i trljao sam kurac po njenim guzovima razmazujući spermu i njene sokove između njenih butina. Sjeo sam na stolac, a ona se uspravila, te pogledala svoju minicu i rekla:

- Morat ćeš me voziti doma, jer ovakva ne mogu u tramvaj -pokazala je na minicu punu fleka od moje sperme.
- Slažem se -rekoh sa smješkom i dodah- A možemo i do mene, pa da to napravimo bez odjeće, da ju ne flekamo više.. .
- A da.. . a šta bi ti to napravio? -gledala me sa smješkom.
- Hmmmm.. .. prvo pod tuš, a onda bi dalje vidjeli.. .. zavisno od situacije -sad sam se i ja smješkao.
- Naravno.. . i čvrstoće navedene situacije -sad je već prasnula u smijeh, a kad se smirila nastavila je- Hajde onda, idemo, ali.. .. poslije me voziš doma, neću prespavati kod tebe!
- U redu, u redu -dodao sam pomirljivo.

Spremili smo se i otišli kod mene gdje smo proveli veoma vruče i znojno popodne, te sam ju kući odvezao tek oko 22 sata, a naše uredske igrice smo i dalje nastavili, ali o tome drugi put.. .

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija