Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

UTJEŠIO SAM PRIJATELJICU SEXOM

Bila je to sasvim obična subota koja se pretvorila u nešto što sam oduvijek želio i maštao da mi se desi, ali ne baš na takav način, ali jebi ga desio se na moju sreću i nečiju radost. Iako nemam djevojku barem ne onu stalnu već su to uglavnom avanture sa ponekim droljama, a već su mi 35 u guzici i svi moji bližnji i daljnji pitaju me kada ću se već jednom skrasiti i oženiti, a na to sam im ja samo odgovarao da kada dođe ona prava. I tako sjedim ja u stanu pripremajući se gledati tekmu na jednom od streemova kad zazvoni mobitel.

Tko sad smeta pomislim u sebi krenem po mobitel i vidim poziv od moje frendice Dore. Halo! javim se, a sa druge strane čujem jecanje i pitam Doru što se desilo, a u polu plaču Dora odgovori, ma Marko i ja smo prekinuli, pa zašto kako što se desilo pitam je, ma kreten samo je bez objašnjenja rekao da prekida sa mnom pokupio stvari i otišao odgovori Dora. Ajde smiri se dolazim odmah do tebe kažem joj i poklopim slušalicu. Inače Dora i ja prijatelji smo od malih nogu, iako ljudi govore da muško ženska prijateljstva ne postoje, ali kod nas je to bilo tako iako sam ja potajno bio zaljubljen u Doru, a pogotovo kada je počeo lupati pubertet i koliko sam često maštao o njoj, ali to joj nikada nisam rekao jer nisam imao hrabrosti, a do danas se moji osjećaji prema Dori nisu promijenili. A Marko koji ju je nogirao bio je i moj prijatelj iz srednje, a ka tome još sam ih ja upoznao i njih dvoje su nakon nekoliko tjedana prohodali i bili u vezi sada bi bilo trinaest godina.

Stigao sam do njene kuće i pozvonio, ubrzo je Dora otvorila vrata i sva uplakana skočila u zagrljaj, grlili smo se tako na dovratku nekoliko minuta i ušli u kuću. Krenuli smo na kat prema njenoj sobi, a ona je bila ispred mene, Dora je bila prava ljepotica crne duge kose prekrasnih crnih očiju svršenih crta lica predivnog osmjeha sa predivnim usnama koje su davale posebnu draž njenom osmjehu, a tijelo kao da ju je isklesao Michelangelo, visoka, vitka, dugih nogu, ravnog i utegnutog trbuha zbog bavljenja jogom, lijepe i čvrste kruškolike guze i fantastičnih grudi. I dok smo se tako penjali prema njenoj sobi gledao sam kao hipnotiziran u tu njenu guzu koja se njihala pred mojim očima. Ušli smo u njenu sobu i ona se bacila na krevet i počela plakati, sjeo sam na rub kreveta i počeo je milovati po ramenima govoreći joj da se smiri i da mi ispriča što se dogodilo. Pozvala me da i ja legnem na krevet do nje, učinim tako, a ona me zagrli i položi glavu na moja prsa i uz jecaje počinje mi pričati što se desilo. Govorila mi je kako se u zadnje vrijeme Marko čudno ponašao, da je često pio i pričao nebulozne stvari, pokušavala je na sve moguće načine da po razgovara sa njime odlazeći čak kod psihologa, ali nije bilo napretka. Pitao sam je u čemu je bio problem, na to mi nije znala odgovoriti jer joj Marko nije ništa rekao već se samo pokupio bez objašnjenja. Tiho je jecala, a ja sam je pokušavao tješiti govoreći kako je Marko smrad i nije smio tako postupiti, kako ću ja da porazgovaram s njim, a usput mu razbiti pičku zbog načina na koju ju je povrijedio. Dora me je pogledala očima punih suza i rekla neka ne poduzimam ništa da sebi ne napravim nekakav nepotreban problem. Zagrlio sam ju jače i rekao kako sam tu za nju da ću joj pomoći da riješi svoju krizu, pravi si prijatelj rekla je Dora.

Neznam zašto, ali na te njene riječi rekao sam kako bi volio da sam joj više od prijatelja, kako to misliš pitala me Dora, a ona sam joj rekao sve i kako sam zaljubljen u nju od uvijek kako sam maštao o nama kako smo zajedno kako sam u drugim curama tražio nju, ali da ni jedna nije bila ona, slušala me dok sam joj otvarao dušu da bi me u jednom trenutku utišala stavljajući svoje usne na moje i ovlaš ih poljubila.

Odvojila je svoje usne od mojih čekajući moju reakciju koja je bila samo moja rečenica; "Dora volim te" ponovno su nam se usne spojile samo što je taj ppljubac prešao u strasno ljubljenje. Rukama smo počeli milovati jedno drugo Dora je legla preko mene i dok smo se ljubili ja sam svoje ruke poližio na njenu guzu i počeo je lagano stiskati, Dora je počela da me ljubi po vratu skidajući moju majicu, počela je da me ljubi po mojim prsima i jezikom liže bradvaice koje su se pod njenim jezikom maksimalno ukrutile, krenula je lagano prema dolje rukama je uhvatila rub moje trenirke zajedno sa boksericam skidajući me do gola, a moj kurac koji je već uvelike bio krut stršao je pred njenim očima. Primila ga je u svoju ruku povukla kožicu preko glavića i nježno ga poljubila počela je zatim jezikom da kruži po njemu lagano mi ga drkajući, lizala ga cijelom dužinom rukom mi milovala natekla jaja lizala ih usisavala ih sve dok mi ga nije cijelog počela uvlačiti u svoja usta. Bio sam van sebe pušila mi ga je i drkala tako dobro da mi nije trebalo dugo da svršim , upozorio sam Doru da ću svršiti, ali ona je sam ubrzala drkanje i sisanje moga kurca sve dok nisam počeo svršavati, podigao sam Doru i srasno je poljubio nije mi smetalo što sam upravo osjetio ostatke svoje sperme u njenim ustima.

Sada je bio red na mene da je oralno zadovoljim, okrenuo sam je na leđa, skinuo sve sa nje, gledao sam jedan trenutak njeno savršeno tijelo i počeo ga obasipati poljupcima i lizanjem jezika. Lagano sam joj mijesio prekrasne grudi lizao i sisao bradavice lagano se spuštajući prema njenoj pički, stigavši do njenog božanstva opijen njenim mirisom uronio sam jezik u njenu pičku i počeo je lizati, lizao sam je po njenim usminama, sisao joj klitoris, prstima širio njene usmine gurajući svoj jezik duboko u njenu pičku, Dora je tiho stenjala, uvijajući svoje tijelo i kukove, lagano sam joj gurnuo jedan, a zatim i drugi prst i nježno joj ih gurao vršeći svojim jezikom pritisak na njen klitoris, aahhhh začuo se njen uzdah mmmm jebi me Dado jebi me želim te u sebi rekla je Dora. Ja sam se podigao, stao među njene raširene noge, prislonio glavić na njenu pičku i lagano kliznuo u nju ahhhhh oboje smo uzdahnuli, legao sam preko nje prislonio svoje usne na njene i laganim pokretima kukova jebao moju Doru lagano je ljubeći. Tim laganim tempom uživali smo jedno u drugome sve dok Dora nije rekla kako želi biti gore, legao sam na leđa, a Dora me prekoračila i lagano se pičkom spustila po mojem kurcu, u početku je vrtjela svojim kukovima da bi na posljetku počela sve brže da se nabija na kurac, milovao sam joj i ljubo njene sise, Dora je postajala sve glasnija približavala se svojem vrhuncu, stavila je ruke na klitoris i uz jahanje na mome kurcu trljala, nakon nekoliko trenutaka Dora je počela svršavati, tresla se kapo list na vjetru od orgazma koji ju je stigao, dahćući je legla na mene, a ja sam lagano nastavio da ulazim u nju. U njenim očima više nisu bile suze tuge već radosti. Zatim sam joj šapnuo kako bi volio da je jebem s guza, Dora se skinula s mene i naguzila, došao sam iza nje ponovno se diveći njenom tijelu i guzi te lagano ušao u nju, počeo sam da je jebem sve jače dahtao sam kao parna lokomotiva dok sam je tako guzio, a Dora je stenjala i govorila jače jače jebi me jače. Jebao sam je najbolje što sam mogao, nakon nekoliko minuta rekao sam Dori kako ću svršiti, ne ne ne staj nemoj ga vaditi ponovno je počela drkati svoj klitoris neprestano govoreći da ne stajem, nakon par minuta kriknuo sam i počeo svršavati u nju, trenutak kasnije svršila je i Dora. Legao sam pored nje zadihan, a Dora se privila uz mene te smo se počeli maziti, tada sam joj rekao; "Dora! Volim te cijeli svoj život želiš li biti moja djevojka", želim odgovori Dora. Dora i ja vodili smo ljubav cijelu subotu i dobar dio noći dok smo imali snage.

Dora i ja postali smo par, ubrzo mi je rekla kako je trudna, a ja sam bio sretan kao malo dijete i istog je trena zaprosio. Dora je bila ona prava koju sam čekao cijeli svoj život.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija