Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

UTJEŠIO SAM PRIJATELJICU SEXOM

Bila je to sasvim obična subota koja se pretvorila u nešto što sam oduvijek želio i maštao da mi se desi, ali ne baš na takav način, ali jebi ga desio se na moju sreću i nečiju radost. Iako nemam djevojku barem ne onu stalnu već su to uglavnom avanture sa ponekim droljama, a već su mi 35 u guzici i svi moji bližnji i daljnji pitaju me kada ću se već jednom skrasiti i oženiti, a na to sam im ja samo odgovarao da kada dođe ona prava. I tako sjedim ja u stanu pripremajući se gledati tekmu na jednom od streemova kad zazvoni mobitel.

Tko sad smeta pomislim u sebi krenem po mobitel i vidim poziv od moje frendice Dore. Halo! javim se, a sa druge strane čujem jecanje i pitam Doru što se desilo, a u polu plaču Dora odgovori, ma Marko i ja smo prekinuli, pa zašto kako što se desilo pitam je, ma kreten samo je bez objašnjenja rekao da prekida sa mnom pokupio stvari i otišao odgovori Dora. Ajde smiri se dolazim odmah do tebe kažem joj i poklopim slušalicu. Inače Dora i ja prijatelji smo od malih nogu, iako ljudi govore da muško ženska prijateljstva ne postoje, ali kod nas je to bilo tako iako sam ja potajno bio zaljubljen u Doru, a pogotovo kada je počeo lupati pubertet i koliko sam često maštao o njoj, ali to joj nikada nisam rekao jer nisam imao hrabrosti, a do danas se moji osjećaji prema Dori nisu promijenili. A Marko koji ju je nogirao bio je i moj prijatelj iz srednje, a ka tome još sam ih ja upoznao i njih dvoje su nakon nekoliko tjedana prohodali i bili u vezi sada bi bilo trinaest godina.

Stigao sam do njene kuće i pozvonio, ubrzo je Dora otvorila vrata i sva uplakana skočila u zagrljaj, grlili smo se tako na dovratku nekoliko minuta i ušli u kuću. Krenuli smo na kat prema njenoj sobi, a ona je bila ispred mene, Dora je bila prava ljepotica crne duge kose prekrasnih crnih očiju svršenih crta lica predivnog osmjeha sa predivnim usnama koje su davale posebnu draž njenom osmjehu, a tijelo kao da ju je isklesao Michelangelo, visoka, vitka, dugih nogu, ravnog i utegnutog trbuha zbog bavljenja jogom, lijepe i čvrste kruškolike guze i fantastičnih grudi. I dok smo se tako penjali prema njenoj sobi gledao sam kao hipnotiziran u tu njenu guzu koja se njihala pred mojim očima. Ušli smo u njenu sobu i ona se bacila na krevet i počela plakati, sjeo sam na rub kreveta i počeo je milovati po ramenima govoreći joj da se smiri i da mi ispriča što se dogodilo. Pozvala me da i ja legnem na krevet do nje, učinim tako, a ona me zagrli i položi glavu na moja prsa i uz jecaje počinje mi pričati što se desilo. Govorila mi je kako se u zadnje vrijeme Marko čudno ponašao, da je često pio i pričao nebulozne stvari, pokušavala je na sve moguće načine da po razgovara sa njime odlazeći čak kod psihologa, ali nije bilo napretka. Pitao sam je u čemu je bio problem, na to mi nije znala odgovoriti jer joj Marko nije ništa rekao već se samo pokupio bez objašnjenja. Tiho je jecala, a ja sam je pokušavao tješiti govoreći kako je Marko smrad i nije smio tako postupiti, kako ću ja da porazgovaram s njim, a usput mu razbiti pičku zbog načina na koju ju je povrijedio. Dora me je pogledala očima punih suza i rekla neka ne poduzimam ništa da sebi ne napravim nekakav nepotreban problem. Zagrlio sam ju jače i rekao kako sam tu za nju da ću joj pomoći da riješi svoju krizu, pravi si prijatelj rekla je Dora.

Neznam zašto, ali na te njene riječi rekao sam kako bi volio da sam joj više od prijatelja, kako to misliš pitala me Dora, a ona sam joj rekao sve i kako sam zaljubljen u nju od uvijek kako sam maštao o nama kako smo zajedno kako sam u drugim curama tražio nju, ali da ni jedna nije bila ona, slušala me dok sam joj otvarao dušu da bi me u jednom trenutku utišala stavljajući svoje usne na moje i ovlaš ih poljubila.

Odvojila je svoje usne od mojih čekajući moju reakciju koja je bila samo moja rečenica; "Dora volim te" ponovno su nam se usne spojile samo što je taj ppljubac prešao u strasno ljubljenje. Rukama smo počeli milovati jedno drugo Dora je legla preko mene i dok smo se ljubili ja sam svoje ruke poližio na njenu guzu i počeo je lagano stiskati, Dora je počela da me ljubi po vratu skidajući moju majicu, počela je da me ljubi po mojim prsima i jezikom liže bradvaice koje su se pod njenim jezikom maksimalno ukrutile, krenula je lagano prema dolje rukama je uhvatila rub moje trenirke zajedno sa boksericam skidajući me do gola, a moj kurac koji je već uvelike bio krut stršao je pred njenim očima. Primila ga je u svoju ruku povukla kožicu preko glavića i nježno ga poljubila počela je zatim jezikom da kruži po njemu lagano mi ga drkajući, lizala ga cijelom dužinom rukom mi milovala natekla jaja lizala ih usisavala ih sve dok mi ga nije cijelog počela uvlačiti u svoja usta. Bio sam van sebe pušila mi ga je i drkala tako dobro da mi nije trebalo dugo da svršim , upozorio sam Doru da ću svršiti, ali ona je sam ubrzala drkanje i sisanje moga kurca sve dok nisam počeo svršavati, podigao sam Doru i srasno je poljubio nije mi smetalo što sam upravo osjetio ostatke svoje sperme u njenim ustima.

Sada je bio red na mene da je oralno zadovoljim, okrenuo sam je na leđa, skinuo sve sa nje, gledao sam jedan trenutak njeno savršeno tijelo i počeo ga obasipati poljupcima i lizanjem jezika. Lagano sam joj mijesio prekrasne grudi lizao i sisao bradavice lagano se spuštajući prema njenoj pički, stigavši do njenog božanstva opijen njenim mirisom uronio sam jezik u njenu pičku i počeo je lizati, lizao sam je po njenim usminama, sisao joj klitoris, prstima širio njene usmine gurajući svoj jezik duboko u njenu pičku, Dora je tiho stenjala, uvijajući svoje tijelo i kukove, lagano sam joj gurnuo jedan, a zatim i drugi prst i nježno joj ih gurao vršeći svojim jezikom pritisak na njen klitoris, aahhhh začuo se njen uzdah mmmm jebi me Dado jebi me želim te u sebi rekla je Dora. Ja sam se podigao, stao među njene raširene noge, prislonio glavić na njenu pičku i lagano kliznuo u nju ahhhhh oboje smo uzdahnuli, legao sam preko nje prislonio svoje usne na njene i laganim pokretima kukova jebao moju Doru lagano je ljubeći. Tim laganim tempom uživali smo jedno u drugome sve dok Dora nije rekla kako želi biti gore, legao sam na leđa, a Dora me prekoračila i lagano se pičkom spustila po mojem kurcu, u početku je vrtjela svojim kukovima da bi na posljetku počela sve brže da se nabija na kurac, milovao sam joj i ljubo njene sise, Dora je postajala sve glasnija približavala se svojem vrhuncu, stavila je ruke na klitoris i uz jahanje na mome kurcu trljala, nakon nekoliko trenutaka Dora je počela svršavati, tresla se kapo list na vjetru od orgazma koji ju je stigao, dahćući je legla na mene, a ja sam lagano nastavio da ulazim u nju. U njenim očima više nisu bile suze tuge već radosti. Zatim sam joj šapnuo kako bi volio da je jebem s guza, Dora se skinula s mene i naguzila, došao sam iza nje ponovno se diveći njenom tijelu i guzi te lagano ušao u nju, počeo sam da je jebem sve jače dahtao sam kao parna lokomotiva dok sam je tako guzio, a Dora je stenjala i govorila jače jače jebi me jače. Jebao sam je najbolje što sam mogao, nakon nekoliko minuta rekao sam Dori kako ću svršiti, ne ne ne staj nemoj ga vaditi ponovno je počela drkati svoj klitoris neprestano govoreći da ne stajem, nakon par minuta kriknuo sam i počeo svršavati u nju, trenutak kasnije svršila je i Dora. Legao sam pored nje zadihan, a Dora se privila uz mene te smo se počeli maziti, tada sam joj rekao; "Dora! Volim te cijeli svoj život želiš li biti moja djevojka", želim odgovori Dora. Dora i ja vodili smo ljubav cijelu subotu i dobar dio noći dok smo imali snage.

Dora i ja postali smo par, ubrzo mi je rekla kako je trudna, a ja sam bio sretan kao malo dijete i istog je trena zaprosio. Dora je bila ona prava koju sam čekao cijeli svoj život.

Još Erotskih priča?

Ja i frendova mama Sanja

ja i Sanja 40 godina mama za jenamje

Trudna najbolja prijateljica

jebanje trudne najbolje prijateljice dok joj muza nema

Mala Nelly

Nakon dugo vremena susreo sam djevojku koju sam dobro poznavao iz djetinstva,pa smo noć zasladili vrelim sexom

Nova susjeda - 16.dio

Do trenutka kada su moje međunožje susrele Majine jastučaste guzice i moja jaja naletjela na njezin natopljeni prorez, moj kurac je bio tvrđi nego ikada prije. Oboje smo zastenjali dok se Majin ispruženi sfinkter stezao oko debelog korijena moje osovine. Gumena toplina njezinih analnih stijenki koje su me stezale dok joj se rektum preoblikovao oko moje tjemene osovine osjećao sam se tako dobro, više od svega o čemu sam ikada sanjao. Biti obavijen od vrha do baze u glatkom grljenju Majine guzice bilo je nebesko. Bilo je nevjerojatno erotično, ali i stvarno intimno, na čudan i neočekivan način. Maja, o moj Bože! Dahtao sam dok sam se naginjao nad njezina izvijena leđa sve dok nam se glave nisu približile i mogao joj njuškom maziti vrat. Uzela si mi sav kurac! Ušao sam skroz u tvoje dupe, Majči, super je! Uuuh Zvone! stenjala je u moja usta, poluzatvorenih očiju gorjele su od požude. Osjećam kako tvoj kurac pulsira u meni... O moj Bože, tako si duboko u mojoj guzici... Osjećam se tako rastegnuto i napunjeno, uuuh! Tako me dobro ispunjavaš, Zvone, volim se osjećati tako puna tebe! “Dušo, ti si nevjerojatna,” promrmljao sam ljubeći njezino prekrasno lice. Još uvijek kružeći prstima po njezinom nabreklom klitorisu, drugom rukom sam je obuhvatio, točno preko njezinih teških sisa. Ispunivši dlan velikom teškom sisom, uhvatio sam se za Majino sladostrasno tijelo i pritisnuo prsa na njezina izvijena leđa. Držeći Maja čvrsto uza sebe, promiješao sam joj utrobu svojom drškom za istezanje stražnjice, natjeravši je da nekontrolirano stenje kad me njezin šupak počeo nepravilno stiskati. Dok sam polako ljuljao bokovima u njezino mesnato dupe, kost mi se trzala od zadovoljstva unutar Majinog toplog baršunastog rektuma. Moje je uzbuđenje raslo iz sekunde u sekundu, a očito je raslo i Majino dok su moji prsti ubrzavali trljanje klitorisa. Ovo je nevjerojatno, progunđao sam u njezino zadihano lice dok sam nastavio polako brusiti svoj potpuno zakopani kurac unutar njezinog tijesnog analnog tunela, drhteći cijelim tijelom, opijen svojim prvim okusom sodomije. Ti si najbolja Majči! Tvoja guzica je epska... Tako vruća i uska, tako dobra! Ohhh jebote! Odjednom je Majino tijelo počelo drhtati poda mnom, a oči su joj se otvorile. Usta su joj bila opuštena, a njezin punjeni šupak sve se jače stisnuo oko mene dok je žurno mrmljala: Uuuh, poljubi me Zvone, ja sam... Ooooh jebote, svršit ću! Ohh da, dodirni mi klitoris, nastavi me trljati kao to, da! Uuhhh jebote da, poljubi me, prstom me, poljubi meee! Brže vrteći njezin klitoris između prstiju, jedva sam imao vremena usisati njezina ponuđena usta u svoja prije nego što je došla Maja. Bilo je tako iznenadno i intenzivno. Mlatila je u mom zagrljaju i osjetio sam kako mi sokovi od njezine mace kapaju po prstima dok se njen mreškasti rektum počeo ritmički stezati i otpuštati, masirajući moju potpuno zakopanu osovinu. Osjećao sam se nevjerojatno. Majin ionako pripijeni šupak još se više zategnuo dok me njezin sfinkter istegnut kao prianjajući penis zgrabio u podnožju, a njezini analni zidovi stisnuli su moju dužinu u slijedu mužećih analnih poteza koji su mi oduzeli dah. Bilo je jednostavno predobro. Prije nego što sam to uopće shvatio, svršavao sam kao lud u Majino dupe, puneći joj rektum bujičnim mlazom toplog sjemena. Mislim da je osjećaj moje sperme koja je preplavila njezinu utrobu učinio njezin orgazam još intenzivnijim, jer je njezina maca samo nastavila šikljati po mojim prstima od klitorisa. Oduševljeni tako snažnim vrhuncem, iznenađeni intenzitetom našeg prvog analnog spajanja, Maja i ja smo uživali u usnama, a naša divlja ljubavnica prigušivala je naše gunđanje oslobađanja.

Nova susjeda - 15.dio

Nova susjeda izmišljena priča - serijal

Nova susjeda - 14.dio

Nova susjeda izmišljena priča - serijal

Ocjena priče

5
Broj ocjena: 1
Broj čitanja: 6333

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U otvorenoj vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija