Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Uživanje

Kao i svaki oženjen muškarac svakodnevne bračne obaveze shvaćam kao sastavni dio života. Moja supruga je crnka, srednje visine, zanosnih oblina i dugih nogu. Naš seks je više nego dobar i čest. Svašta smo isprobali i skoro da nema granica. Ona obožava oralni seks, naravno više kad ja nju zadovoljavam.

Ja kao i svaki drugi muškarac volim pogledati druge žene, ali ne mogu reći da sam imao mnogo ljubavnica.

Inače, moja supruga i ja smo u kasnim tridesetim godinama i imamo dve kćerke.

U našoj zgradi, na našem katu od nove godine žive dve dame, približno istih godina. Obje su doktori specijalisti.

Mira je urolog, plavuša sa kosom do pola leđa, manekenskog izgleda, oko metar i osamdeset, manjih grudi, dosta utegnute guze.

Branka je anesteziolog, crnka, oko metar i sedamdeset, većih grudi, takođe veoma zgodna.

Pošto žive zajedno komšije ih ogovaraju. Pričaju da su lezbijke. U komunikaciji sa mnom i mojom suprugom su veoma korektne i ljubazne. Nekoliko puta smo izlazili u restorane na večeru i svaki put smo se dobro proveli.

Ljetos smo moja porodica i ja planirali odmor na Zlatiboru kod roditelja moje supruge. U posljednji čas desila se nekakva komplikacija na mom poslu pa smo se dogovorili da supruga i djeca odu na odmor a ja da se pridružim za desetak dana.

Dok sam nosio stvari do automobila naišle su Mira i Branka. Pitale su me gdje se spremam, a ja sam im rekao šta se dešava. Kad je naišla moja supruga kroz smjeh su je pitale da pripaze na mene dok je ona odsutna. Moja draga se nasmijala i rekla da paze da ja ne zgriješim.

Supruga i djeca su otišli, a ja sam ostao kod kuće. Tog petka popodne Mira je zazvonio na vrata i pozvala me to veče na večeru. Pitala me je trebam li tražiti dozvolu od supruge ili da ona i Branka zovu nju. Rekao sam da ne treba.

Uveče sam otišao da kupim cvjeće i butelju kvalitetnog vina da ne idem prazne ruke. Nisam očekivao ništa posebno te večeri iz razloga što komšinice nisu pokazivale nikakvo interesiranje u smislu seksa niti sam primjetio bilo kakve signale u prošlosti. Zazvonio sam, otvorila je Mira. Izgledala je prelijepo. Uska haljinica crne boje pripijena se uz njeno tijelo. Ušao sam i ona mi je rekla da je pratim do dnevne sobe. Nosila je i cipele sa visokom štiklom. Išla je ispred mene lagano i njihala kukovima. Prelijepa guza ispred očiju počela je buditi moju muškost. Ušli smo u sobu. Tu nas je čekala Branka. Ona je za to veče obukla belu majicu i plavu suknju do koljena. Majica je bila takva da je do izražaja dolazilo bujno poprsje. Jedno, pa drugo piće, opustimo je atmosferu i počela je priča o slobodniji temama. Dotakli smo se u jednom trenutku i seksa. Bile su znatiželjne. Interesira ih je kakav je moj seksualni život. Valjda zbog pića, a i muško sam, imao sam i ja pitanja za njih. Odgovarale su kratko ali uvijek dvosmisleno.

Dijelio sam im komplimente i bilo im je drago. U jednom momentu osjetio sam Mirinu ruku na nozi.
Pogledao sam je, A ona je rekla da se samo opustim. Branka je ustala i predložila da odemo da sjednemo na ugaonu kožnu garnituru.

Sjeo sam, sa jedne strane Mira, A sa druge Branka. Shvatio sam šta će se desiti. Prvi pt ću biti sa dve žene istovremeno. Videlo se da njima nije ovo prvi put. Mira me je mazila po nozi, a Branka je zavukla ruku pod moju majicu. Napipala mi je bradavice i lagano prelazila preko njih. Moj kurac se digao tako da je htio probiti hlače. Mira je to vidjela i otkopčala ih. Počela je lizati moju muškost, od vrha do korena. Branka je skinula majicu i brushalter i prinela ogromne sise do mojih usta. Grickao sam joj jednu pa drugu bradavicu. Mira je skinula moja hlače, a i svoju haljinu. Kad je skinula tange, nastavila je pušiti moju dobro nabreklu kurčinu. Predložile su da pređemo u sobu. Legao sm na leđa. Mira je sela iznad mene tako da sam jezikom mogao lizati njenu obrijanu mačkicu. Branka je nastavila gde je Mira stala. Lizala mi je jaja, A rukom drkala. Nakon par minuta prestala je pušiti i sela na moju muškost. Takvo jahanje i stenjanje nisam nikada prije doživio. Kad sam joj rekao da ću brzo svršiti samo je odskočila i prinela usta. Svršio sam joj u usta a ona je progutala spermu.

Mira je rekla da ona nije dovoljno dobila jer sam je malo lizao. Legla je na leđa, a ja sam rješio da je zadovoljim.
Počeo sam je lizati. Tražila je da joj mazim klitoris. Poslušao sam je. Osim toga, stavio sam joj dva prsta u već dobro vlažnu mačkicu. Branka je za to vrijeme lizala moja jaja i kurac se ponovo počeo dizati.
Opisao sam Mirinu G tačku i stimulisao je. Osjetio sam da će svršiti. Gurao sam joj prste sve brže, a ona je sve glasnije vrištala. Tražila je da je jebem. Stavio sam joj kurčinu u mačkicu i jebao je desetak minuta, a ona je sve vrijeme vrištala od sreće. Sav umoran sam ponovo svršio u Miru.

Obje su zapalile cigaretu i rekle mi da to moramo ponoviti.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija