Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Vatrena mala

Ocjena: 5

Nakon rastave braka vratio sam se u stari kvart, a praktički nisam nikoga ni poznavao više. Bilo je tu nekih starih poznatih faca, pa sam se tako brzo snašao u novoj/staroj okolini.
Starci nisu imali problem s time što sam se doselio natrag, bar sam im bio na raspolaganju non-stop, pa sam im mogao obavljati sitnice po gradu, te ih voziti doktorima. Ubrzo sam se sprijateljio sa nekim novim ljudima, a sa nekima od prije sam obnovio poznanstva. Nakon što sam bio u starom kvartu skoro šest mjeseci naletio sam na nju, Doru.

Dora je bila najmlađa kćer naših susjeda, a trenutno je bila na prvoj godini studija u Opatiji. Studirala je menadžment u turizmu, a zadnji put sam ju vidio kad je imala 4 godine, znači punih 15 godina se nismo vidjeli. Sad kad sam ju vidio, sa njenom mamom naravno, jer inače ne bi ni znao tko je ona. Dakle, kad sam ju vidio skoro sam odvalio. Mala je bila bomba, utegnuta u tajice koje su isticale njene vitke i mišićave noge, te zaobljenu guzu. Gore se nastavljalo sa vitkim strukom, sisama trojkama i dugom plavom kosom. Oči su bile iza sunčanih naočala, a podigla ih je dok sam ja pričao sa njenom mamom i mjerkala me. Kad sam ju pogledao u plave oči samo se nasmješila i otkrila biserno bijele zube, pa smo se rukovali. Zatim su one otišle u zgradu, a ja prema svom autu, ali sam se okrenuo taman na vrijeme da vidim da me promatra i da snimim njenu guzu.

Kasnije navečer spremao sam se da odem malo do grada i na neko piće, eventualno da se nađem sa nekim od prijatelja. Prilazio sam autu kad sam čuo glas iza sebe:

- Hej, Bruno.. -okrenuo sam se i vidio Doru kako mi prilazi, našminkana i sređena za izlazak u nekoj minici i lepršavoj bluzi, jer je ipak bilo ljeto.
- Oooo.. Dora, ti si. Reci? -upitao sam gledajući ju i pomislio kako bi ju bilo super povaliti, ali je bila ipak dvadeset godina mlađa od mene.
- Ideš do grada? -nekoga bi zasmetalo to što mi se obratila sa 'Ti', ali meni nije smetalo.
- Da, šta trebaš prijevoz?
- Aha.. -rekla je i zakimala glavom, pa sam samo pokazao da uđe u auto.

Kad smo krenuli pitao sam ju kuda, a ona je samo upitala kamo ja idem, pa će dalje sama se snaći. Rekao sam joj da nemam ništa određeno, pa je rekla da ju odvezem do jednog kluba gdje se trebala naći sa frendicama. Na kraju me zamolila broj mog moba, ako bi joj zatrebao prijevoz za doma. Nasmijao sam se na to i na kraju joj ga i dao. Kad je odlazila gledao sam njene vitke i mišićave noge, te osjetio uzbuđenje među nogama. Otišao sam do centra i našao se na piću sa kolegom sa posla, pa smo malo škicali komade i pratili neki nogomet na tv-u, mislim da je bilo europsko prvenstvo ili tako nešto. Ubrzo mi je mob zazujao i vidio sam poruku sa nepoznatog broja: 'Da li mogu računati na prijevoz doma, ako si još u gradu? Dora'.

Nasmijao sam se i odgovorio da sam još u gradu, te gdje se nalazim, a ona je samo kratko odgovorila 'OK'. Ja i frend smo nastavili gledati tekmu kad ga je nazvala žena, pa je rekao da ide doma, a ja sam ostao da pogledam tekmu, a u biti nadao sam se da će me Dora zvati. Tekma je postala dobra, pa nisam više gledao vrata kad sam osjetio ruku na ramenu i čuo:

- Hej, tu si.. -okrenuo sam se i ugledao nasmješenu Doru.

Ponudio sam joj piće, pa smo još sat vremena sjedili i razgovarali, a ona je sve više pristiskala svoj golu nogu uz moju, pa mi se kurac lagano budio u gaćama. Zatim je rekla da bi mogli ići sada, pa sam platio i krenuli smo van. Nakon kraće šetnje došli smo do moga auta i krenuli. Nismo se vozili ni par minuta kad mi je stavila ruku na nogu. Pogledao sam ju, a ona mi se nasmješila i namignula, pa rukom krenula prema mojim preponama. Ubrzo je bila na mom kurcu koji je već bio nervozan u hlačama i gaćama, pa ga je počela maziti. Nisam previše razmišljao, jer sam ju samo htio pojebati, a očigledno i ona mene, pa sam našao neko tamno mjesto, van svake gužve i parkirao. Ubrzo smo se ljubili, a moja ruka je krenula ispod njene minice i u tren oka bila na njenim mokrim gaćicama. Samo je zastenjala, jer nije ni mogla više pošto su nam jezici bili isprepleteni. Zato je njena ruka otkopčala moje hlače i ušla unutra, te je ubrzo sklopila prste oko mojeg napetog kurca. Nisam imao ništa glomazno, prosjek od 19 cm, ali dovoljno širokog da začepi njenu mladu pičkicu. Odljepila se od mojih usta i ubrzo je njena glava bila u mom krilu, te je sad lizala i usisavala moj kurac kao velika. Mislio sam da ću svršiti, ali ga je toliko stiskala rukom da ni nisam mogao.

Rekao sam joj samo da je bolje da se prebacimo iza, a ona je samo kimnula nerado puštajući moj kurac iz usta. Ubrzo smo bili otraga, a sad smo se i skinuli, te se ona popela na mene i uskoro je moj kurac nestao u njenoj dozlaboga uskoj pičkici. Uh kako je bila uska, ali je bila vlažna, pa je moj kurac samo klizio dok ju je širio. Mora da je bila jako napaljena jer je uskoro počela svršavati, ali se nije zaustavljala sa nabijanjem na moj kurac. Nije se htjela ni maknuti kad sam joj rekao da ću svršiti, već se samo primila za moja ramena i još šešće se nabila na moj kurac. Pritom mi je šapnula da je na pilulama, pa da se slobodno opustim. I bogami jesam. Svršio sam joj kao jedna od onih fontana koje se grade po gradu i napunio joj unutrašnjost do kraja, pa je i curilo iz nje. Ona se tresla na meni i ljubila me stisnuvši svoje sise uz moja prsa, a onda još jednom svršila uz prigušeni vrisak.

Nakon toga smo se opustili i zapalili po cigaretu na zadnjem sicu spustivši malo prozore. Tada mi je rekla da se pali na starije, a da je na faksu htjela pojebati jednog profača, ali joj je zaprijetio izbacivanjem sa faksa. Poslije je saznala da je čista konzerva, tj konzervativan do malog prsta na nogama. Bila je razočarana svime dok me nije ugledala i odmah je rekla samoj sebi da se sad neće ustručavati, već ide na sve ili ništa. Jer najgore bi bilo da kažem njenim starcima. Kidao sam se od smijeha na tu konstataciju, a i ona mi se pridružila.

Poslije smo krenuli kući, a na parkingu mi ga je još jednom popušila, dok sam joj ja u liftu bušio guzu prstom pošto je skinula gaćice. Na kraju mi je rekla da joj starci idu na more za vikend, pa možemo opet, a ja sam se složio sa tim. Sad sam jedva čekao taj vikend, ali su i mene moji starci obradovali svojom odlukom.. a o tome drugi put.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija