Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Veliko iskušenje

Radim u bolnici u jednom manjem gradu kao kirurg. Imam tridesetosam godina.

Moja supruga je takođe zaposlena u istoj bolnici kao internista.
Istih godina je kao ja. Ona je crnka većih grudi i malo veće guze.

Naš seks je uobičajen za ljude naših godina sa dvoje djece.

Zbog specifičnosti posla ima dosta dežurstava i noćnog rada.

Kao i u svakoj bolnici doktori su uvjek predmet požude mladih i zgodnih medicinskih sestara.

S obzirom da moja supruga radi na istom mjestu bilo bi teško imati nešto sa drugim ženama.

Mila je medicinska sestra sa mog odjeljenja. Udata je za mog kolegu ortopeda kome je to drugi brak. Ona ga je u suštini razlog raspada njegovog prvog braka.

Kako i ne bi bila. Visoka plavuša, sise četvorka, duge noge, biserno plave oči uzak struk.

Moja komunikacija sa njom je striktno profesionalna, mada ima nekih varnica ako znate na šta mislim. Ponekad ima i dvosmislenih izjava. Ja nastojim biti na distanci i do skora sam uspevao u tome.

Prošlog petka uveče bio je dan bolnice koji smo proslavljamo u hotelu. Sticajem okolnosti Mila i njen suprug su sjedjeli do mene i moje supruge. Tokom večeri a verovatno i zbog pića Mila mi se počela nabacivanje. Bilo mi je neprijatno zbog moje supruge a i zbog kolege. Moja supruga nije bila zadovoljna već me je gurala ispod stola. Šapnula mi je kako to nema smisla. Ja sam se pravio nevješt. U jednom trenutku osetio sam ruku Mile na mojoj nozi. Lagano me je mazila uz nastavak priče. Nisam bio siguran šta da radim. Nekako se to veče završilo.

Sljedeće jutro sam otišao na dežurstvo. I Mila je bila dežurna. Nije ništa spominjala. Dok je prolazila pored mene zapazio sam da ispod uniforme ne nosi brushalter. Bradavice su se nazirale. Dežurstvo je prolazilo a ja sam zamišljao Milu.

Kad je nastupila noć, nije bilo posla. Sjedio sam u svojoj sobi za računarom. Mila je pokucala na vrata. Pitala me je da li želim kafu. Pristao sam. Nakon par minuta donijela je kafu. Pošto sam čitao nešto na netu, nisam obraćao pažnju na nju. Iznenada, Mila je stala iza mene, stavila ruke na mene i počela me lagano masirati. Za divno čudo nisam se opirao, već sam se opustio. Ona me je lagano masirala naslanjujući se grudima na moju glavu. Moja muškost se već probudila. U trenutku sam odlučio, jebaću je, sad i odmah. Okrenuo sam se naglo i ugledao njene nabrekle bradavice ispred očiju. Otkopčala sam je i dao se na posao. Mazio sam njene grudi, lizao bradavice. Odmakla se uzela za ruku i povela do kreveta. Skinula je crvene čipkaste gaćice i podigla suknju. To je bio znak za mene. Spustio sam se do njenog međunožja i počeo sisati njen klitoris. Dok sam je lizao samo se uvijala. Stavio sam joj prvo jedan, a onda i drugi prst. Stimulisao sam joj g tačku. Vrisnula je ubrzo i svršila. Seo sam na stolicu a ona je ustala. Zar je to sve, upitala je prilazeći. Spustila se na koljena otkopčala šlic i moj macan, već podignut, je iskočio. Počela ga je lizati i halapljivo stavljati u usta. Lizala mi je i jaja. Onda je ustala, opkoračila me i počela se navijati što je jače mogla. Za to vrijeme držao sam je za struk a ustima lizao sise.

Ustao sam i nosio je na macanu. Jebao sam je po cijeloj sobi. Doneo sam je do kreveta i rekao joj da se naguzi. Raširila je noge i ušao sam joj s guza. Mešala je fantastično stišćući moj nabrekli kurac. U transu sam svršio i dobro je napunio.

Zapalila je cigaretu i rekla da sad znam šta sam propuštao.

Bićemo na dežurstvu i sljedeće nedelje.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija