Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vikend kao vikend

Kao i svaki put kad bi stigao vikendnametnulo bi se pitanje 'Kamo? ' i 'Šta? ' sa sobom ovog puta. Tako je bilo i sada. Mada se u gradu održavao neki festival piva nisam baš nešto ludio za tim, jer nisam baš neki fan pive. Ali sam na nagovor nekih frendova sa posla pristao, zbog koncerta, naravno.

Konačno petak navečer, te namirisan i spreman na cjelovečernju zabavu došao sam do dijela gdje se održavao festival. Nekoliko velikih šatora natiskanih polupijanom ruljom, sa malo većom gužvom oko šankova, a u sredini svega velika pozornica odakle se trenutno puštala muzika preko razglasa. Koncert bi trebao početi malo kasnije. Potražio sam svoju ekipu, usput snimivši nekoliko dobrih komada, ali su bile malo previše natočene za moj ukus. Ekipu sam našao uz jednu od nekoliko drvenih kućica koje su služile kao birc, fast food kiosk i neki fensi restač. Smjestio sam se sa ekipom za veliki drveni stol sa klupama i polako smo se davili u prefinim kobasicama i hladnom pivu. Za oko mi je zapela jedna mala plava na šanku. Oko tridesetak godina, bujne sise, vitko tijelo i neprekidni osmijeh na licu. Osim tu i tamo kad bi malo stala da predahne, jer im je tempo bio ubitačan, ne kao na Oktoberfestu, ali blizu toga. Od jednog frenda sam saznao da je ona vlasnica, ali nisam baš bio siguran. Uto je počeo koncert i većina ljudi se preselila ispred bine, barem oni koji su mogli stajati. Ja još nisam pojeo, pa sam ostao sjediti, a ekipa je otišla gledati koncert, mada se i ovdje sasvim dobro čulo. Usto, bio mi je puno bolji pogled, jer nisam skidao pogled, kako sam kasnije saznao, Adriane. Uto je došla do mog stola da pokupi one papirnate tanjure i plastične čaše koje su ostale, pa sam se ponudio da pomognem:

- Mogu pomoći ako treba?
- Ne hvala, nije problem -rekla je ugodnim, ali malo promuklim glasom, valjda je od galame ovdje malo promukla- Samo Vi završite jelo..
- Ne volim kad mi govore 'Vi'.. -rekao sam i pružio joj ruku- Dalibor.
- Adriana.. -rekla je uz čvrsti stisak moje ruke, te se nasmiješila- Nekako mi ne spadaš ovamo?
- Ma frendovi me nagovorili.. -rekao sam gutajući posljednje zalogaje, pa se ispričao za pričanje punih ustiju, a onda dodao- Ni ti mi ne djeluješ kao cura koja voli ovo?
- Ahh.. ja sam vlasnica.. -rekla je pa brzo dodala- U biti, moj stari, a imamo kafić u centru.. -rekla je koji, pa sam se sjetio da onamo navraćam često na kavu, ali i da nju baš nisam vidio tamo, na što se nasmijala i rekla- Ja sam ti više noćna ptica, pa sam tamo od sedam navečer, ujutro faks..
- Aha, i kako ide? Mislim faks? -rekao sam uz smiješak, a ona je samo uzdahnula i klonula glavom.
- Sva sreća što postoje odgode, pa sam zadnje četiri na odgodi, ali ove godine ga moram završiti.. -rekla je i odložila sve ono u crnu vreču za smeće, pa me pogledala- A koja je tvoja priča?
- Radim već četiri godine u jednoj firmi za programiranje. Dosadan posao, ali je lova dobra. Solo, nema žurbe za ništa, pa ni za veze.. -rekao sam slegnuvši ramenima, a ona me pogledala nakrivivši glavu.
- Nekako si sladak.. -nakon toga se okrenula i otišla za šank.

Ja sam pojeo i otišao malo u onu gužvu oko pozornice, bio tamo nekih sat vremena, pa se vratio do one brvnarice. Bila je tamo, ali uz puno manju gužvu, pa sam se smjestio nekako na kraju šanka i dobio još jednu pivu, mada su mi i one dvije od prije bile previše. Sad se i ona smjestila na kraj šanka dok su dvije cure i jedan dečko koji je pekao kobasice i hamburgere nastavili posluživati neku ekipu koja se upravo nacrtala na šanku. Stajala je blizu mene, pa sam mogao osjetiti miris njenog parfema pomiješanog sa njenim znojem koji mi je bio itekako privlačan. Razmišljao sam koliko dugo nisam ništa pojebao i stvarno sam imao problem da se sjetim. Svejedno, mali mi se probudio i mojih devetnaest centimetara se sad protezalo u trapericama i gaćama. Nisam bio svjestan vremena oko sebe, kao ni da je koncert već završio i da se ona moja ekipa razišla. Uskoro su zatvorili i malo sam se našao na čudu šta sada, kada me pitala da li sam sa autom, jer je ona bez auta, pošto joj je stari otišao sa autom. Kimnuo sam i otišli na parking. Mislim, do grada je bilo kao za kraću šetnju, ali je bila noć, pa nije htjela riskirati, jer je nosila i utržak sa sobom. Ubrzo sam ju vozio doma, a prije nego smo došli blizu njene kuće osjetio sam njenu ruku na svojim preponama i njen tihi glas 'Stani tu', pa sam parkirao na jednom okretištu busa koji sad nije vozio. Pogledao sam ju, a ona se nagnula prema meni i utisnula mi poljubac na usne, dok mi je i dalje stiskala kurac preko hlača. Privukao sam ju na sebe i sad smo se ljubili uvalivši jedno drugome jezik. Nije odmicala ruku sa mog kurca, a ja sam uspio uhvatiti jednu njenu sisu i sad sam ju stiskao i mijesio. Nakon par minuta smo se razdvojili i otkopčala je svoje hlače, a ja sam ipak predložio da se prebacimo iza. Nije imala ništa protiv.

Čim smo se smjestili uhvatila se mog kurca koji je sad bio van hlača i odmah ga počela drkati i lizati. Oblizala je sve one kapljice koje su se pojavile u međuvremenu na mom glaviću. Zatim se uspravila i opkoračila me, ali sam ju zaustavio i izvukao iz novčanika kondom, te ga navukao, na što se nasmiješila i pričekala da ga navučem, a onda se smjestila na moj tvrdi kurac. Polako se spustila niz moj kurac sa svojom uskom picom i kad je došla do kraja, malo je pričekala, te se počela vrtiti na njemu. Primio sam ju za golu guzu i pomagao joj da se počne nabijati na mene. Uzdisala je i stenjala dok se nabijala na moju tvrdu batinu, a ja sam osjećao kako joj sve više sokovi natapaju moja jaja. Ubrzo je počela sa jačim nabijanjem, a njeni nokti su se zabijali sve više u moja ramena i vrat, da bi samo nakon jednog dugog, ali malo prigušenog 'Aaaaaaaammmmmmmmmm.. ' svršila i skoro se potpuno opustila. S obzirom da nisam još svršio primio sam ju za guzu i počeo ju odizati, a onda ju zadržao tako da me čvrsto zagrlila, a ja se zabijao brzo kao Singerica u njenu picu, te nakon minute i ja svršio i napunio onaj kondom do pucanja.

Nakon toga se samo skinula sa mene, a kad je vidjela kako sam napunio kondom samo se iznenadila i upitala koliko dugo nisam jebao, a na moj odgovor se samo nasmijala. Nakon toga smo se spremilii odvezao sam ju kući, a ona me pozvala da i sutra dođem na kobasice i pivo, a da će onda ona na moju kobasicu. Tako je i bilo, ali o tome drugi put.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija