Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Volim mnogo starije žene!

Ova priča se desila prošlog meseca kada sam upoznao maminu koleginicu sa posla Vesnu. Vesna je radila u advokatskoj kancelariji zajedno sa mojom mamom. Mama mi je tog jutra rekla da poslije škole svratim do njene kancelarije jer ima neke obaveze prema poslu da završi do kasno pa želi da mi kaže šta trebam u kući toga dana od obaveza da završim dok se ona ne vrati. Nakon što mi se škola završila otišao sam do njene kancelarije. Pokucao sam na vrata i čuo lijepi ženski glas kako mi govori da je slobodno.

Ušao sam unutra i zatekao samu Vesnu u kancelariji. Moje mame nije bilo. Vesna je bila predivna plavuša, duge kose koja je bila vezana u rep, jako lijepih dugih noga koje su se mogle primijetiti jer je nosila na sebi kratku suknjicu u koju je bila ubačena bijela košulja. Na sebi je nosila visoke štikle. Bila je prava seksi bomba. Iako je imala skoro četrdeset godina niko joj ih nebi dao radi njenog seksi izgleda. Imala je jako veliku guzu koja se posebno isticala preko njene uske haljinice.

Ispod košulje, na kojoj su bila otkopčana nekolika dugmeta, jasno se moglo vidjeti da i grudi su joj velike. Kraičkom oka sam uspio da ugledam njen čipkasti crni brushalter. Mirisala je jako izazovno. Odavala je utisak moderne žene koja zna šta želi u životu. Na baš takve žene sam se ložio i drkao kurac svakoga dana. Imao sam da se pohlavim kurac od osamnaest centimetara, pri tome jako debeo. U to vrijeme nisu me zanimale moje vršnjakinje nego samo milfare, zrele žene. Znao sam da na kompu provodim po nekoliko sati gledajući porniće sa njima dok ih jebu mladi momci poput mene.

Vesna je ostavila takav utisak na mene da mi se kurac počeo dizati u hlačama. Da me nebi vidjela sjeo sam na stolicu i stavio tobru u krilo da ne primijeti moju izbočinu u gaćama. Čekao sam tako mamu da se vrati. Vesna je radila nešto za stolom i nekoliko puta me pogledala onako izazovno. Jednom je prekrstila noge kao Šeron Stoun u filmu niske strasti da sam ostao skamenjen jer sam uspio vidjeti njene tangice. Moj kurac u tom trenutku se digao do kraja. Nisam ni bio svejstan da me posmatra dok sam ja gledao u njeno međunožje.

Ubrzo je mama stigla, rekla mi šta trebam da uradim. Nisam je skoro ni čuo šta mi govori. Ne znam ni sam kako sam uspio otići. Sjećam se samo da mi je pri odlasku Vesna namignula, nasmijala se rekavši da se pazim da se ne povredim. Nisam tada shvatio poentu. Jedva sam čekao da odem kući i izdrkam ga. Počeo sam sa poslovima da bi ih što prije završio da bi imao više vremena za drkanje na Vesnu. Taman sam počeo, skinuo se potpuno nag kada sam čuo zvono na vratima. Znao sam da nije mama.

Obmotao sam preškir preko sebe o otišao da otvorimo vrata. Čim sam ih otvorio pojavila se ona Vesna. Nasmijala se govoreći da ne gubim vrijeme. Nisam znao šta da odgovorim. Ušla je sama unutra i uzela me za peškir koji je odmah pao na pod. Ispred nje se ukazala moja mlada tvrda krilima. Uvidio sam da je bila zadovoljna njegovom veličinom. Uzela ga je u ruku i počela lagano drkati. Bilo je to najljepše drkanje koje sam dobio u životu. Zaklopi sam oči i potpuno joj se prepustio. Dok mi ga je drkala primakla se meni i počela lagano da mi šapće na uho.

Govorila je kako me je cijelo vrijeme gledala u kancelariji, kako je namjerno prekrstila noge da vidi moju reakciju, kako jako voli mlade momke koji se lože na žene poput nje, još ako imaju kurac poput moga utom bolje. Njen miris sam upijao kroz nos maksimalno. Mamio me je i uzdisao sam dok mi ga je drkala. Govorila je kako će me teta Vesna naučiti svemu. Ja sam samo klimao glavom da želim. Nisam htio otvoriti oči jer sam mislio da će magija prestati. U tom trenutku sam osjetio topal zrak na glaviću.

Već sledeći tren osjetio sam njene usne oko mog kurca. Otvoril sam oči i ugledao kako moj kurac nestaje u njenim ustima. To je bio moj san. Vesna ga je pušila kao prava poslušna kučkica. Uvlačila ga je u usta, lizala cijelom dužinom do jaja a potom bi uvlačila jedno po jedno u usta. Dok bi mi lizala jaja, rukom je drkala kurac gledajući me direktno u oči. Pitala me je da li mi se ovo sviđa na šta sam rekao da je želim jako. Potom mi ga je ponovo stavila u usta. Sada sam je i ja malo opustio pa sam je držao za kosu dok mi ga je pušila.

Dok je to radila otkopčala je košulju i njene velike sise u crnom čipkastom brusu su izašle napolje. Izvadila je sise iz brusa i ugledao sam njene velike tamne bradavice. To je bilo previše za mene. Počeo sam da se grčim. Osjetila je da ću svršiti. Uzela je kurac u ruku i počela snažno drkati rekavši da joj isprskam sise. Svršio sam kao lud po sisama. Sperma je bilo svuda. Nasmijala se rekavši da je super za prvu rundu. Ustala je uzela me za ruku rekavši da slijedi nastavak o kome ću pisati u sledećoj priči.

. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija