Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vrela autostoperka

Pošto često putujem van zemlje, ponekad da razbijem dosadu povezem nekoga kome treba prijevoz. Tako je bilo i ovaj put, pa sam na jednom odmorištu pokupio jednu curu koja je bila nakrcana stvarima. Veliki ruksak i jedan manji, te vreća za spavanje. Spazio sam ju dok sam išao prema kamionu, a ona je stajala uz rub ceste koja vodi sa odmorišta sa natpisom 'Salzburg', pa sam ju pozvao da krene sa mnom, jer sam ionako išao za München, pa mi je Salzburg bio usput.

Kad sam ju vidio izbliza bilo mi je čudno kako ju nitko nije htio povesti, jer je Maya, kako se je zvala mlada austrijanka, bila pravi komad. Nešto viša od 160 cm, lijepih malih, ali čvrstih sisa, duga plava kosa, kojoj ne bi škodio malo jači šampon, svezana u rep, te lijepe i jake noge u tajicama, te gojzerice na nogama. Zelene oči i blistav osmijeh su zaokruživali cjelinu, a bila je i pričljiva što mi je u potpunosti odgovaralo. Imala je 23 godine i bila je sedam mlađa od mene, a kako sam shvatio uzela je godinu dana pauze na fakultetu i sad je već nekoliko mjeseci bila na putu, preko Italije, Grčke, Turske, Bugarske, Rumunjske, Srbije i sada Hrvatske, te Slovenije natrag u Austriju. U Sloveniji se nije namjeravala zadržavati, jer se zaželila kuće i sad joj se žurilo. Objasnila mi je i da joj nitko nije htio stati već par dana, pa je već postajala očajna. Samo sam se nasmijao:

- Ja to onda dođem kao spasitelj?
- Daaaaa.. baš tako! ! ! -rekla je i prasnula u smijeh, a smijala se predivno.

Nakon toga je pitala da li znam gdje bi se mogla otuširati, jer joj nisu dopustili da se na zadnjem odmorištu otušira. Rekao sam da znam, pa smo nakon stotinjak kilometara stali u Sloveniji, a onda me zamolila da idem s njom, jer je bilo previše pohotnih kamiondžija okolo, pa sam sad ja prasnuo u smijeh, a i ona, te sam pristao usput odlučivši i da se ja osvježim. Tako smo došli do onih tuševa, a ja sam uzeo karticu na blagajni i sad smo ušli među tuševe. Nije bilo nikoga, ali je svejedno otišla u najdalju kabinu, te se krenula skidati. Pošto nije zatvorila vrata do kraja vidio sam joj one tvrde sise i lijepu guzu, te grm plavih dlačica koji nije već duže brijala, što mi nije bilo čudno. Osjetio sam toplinu u gaćama i kako mi se kurac budi, te sam pomislio da nisam jebao ništa već mjesec dana. Sa curom sam se nešto posvađao, a nije se htjela pomiriti, te sam sad bio suha kurca i punih jaja. Uto se začuo šum vode ispod tuša i vidio sam da je zatvorila vrata, pa sam se krenuo brijati, a dok sam čekao da mi se gel za brijanje malo upije u kožu, nabrzaka sam oprao sve oko jaja i kurca, zlu ne trebalo, pa sam nakon toga obrijao bradu. Pod tušem je voda stala, da bi nakon par minuta ponovo krenula, a onda se krenula oblačiti i uskoro je bila vani nasmješena i osvježena, još uvijek malo mokre kose, ali je sad imala tajice druge boje, lila. Mirisala je predivno i ponovo mi se kurac počeo dizati. Imam povečeg, pa se lijepo ocrtavao na mojim uskim trapericama. Toplo sam se nadao da nije primjetila kako ne bi pomislila da sam nekakav seksualni manijak. Ušli smo u kamion i krenuli. Vladala je neka tišina, dok nije napokon progovorila:

- Jesi li ti oženjen? -tu sam ju malo zbunjeno pogledao i pokazao joj praznu ruku, te rekao.
- Ne, a trenutno i bez cure. Zašto pitaš?
- Paaaa.. vidjela sam da ti se digao, a i mene je malo moja zasvrbila.. -tu je zastala i pogledala me očekujući moju reakciju, a ja sam se pravio skoncentriran na autocestu, a ona je nastavila- Samo da znaš da nisam imala seksa već nekoliko mjeseci.. -malo je zastala- .. od Italije i Grčke..
- Ja nisam već mjesec dana.. -konačno sam progovorio promuklim glasom koliko mi se grlo osušilo od adrenalina koji me počeo šibati, a kurac mi postajao sve tvrđi.

Više nije govorila ništa već se nagnula sa svog sjedala prema meni i počela mi milovati kurac preko hlača. Moram reći kako me napalilo to što je svaki autobus koji nas je prolazio mogao vidjeti šta mi Maya radi sa svojom rukom. A nije stala samo na milovanju, jer je ubrzo otkopčala šlic na mojim trapericama i zavukla ruku u njih. Ubrzo sam osjetio njene tople prste oko svog kurca i počela ga je ubrzano trljati, pa sam odlučio parkirati sa strane. Čim je vidjela da ću parkirati odmah se povukla u stražnji dio kabine gdje je bio ležaj, a dok sam ja navukao zavjese na prozore ona je već bila potpuno gola otraga. Tada sam primjetio da je imala potpuno obrijanu picu, pa sam shvatio da se obrijala pod tušem. Brzo sam se skinuo i dovukao se do nje, a prije nego je išta napravila primio sam ju za noge i raširio ih, te zabio glavu među njih. Počeo sam joj ljubiti i lizati picu, a ona je samo ciknula, dok sam ja uživao u mirisnoj pici koja je curila kao luda. Lizao sam ju i zabijao jezik u njenu rupicu dok su joj noge bile na mojim ramenima. Kurac mi je lupkao po prostoru između ležaja i kabine, te je počeo već sliniti i nisam više htio čekati, pa sam joj zadigao noge i namjestio ga na ulaz u njenu picu i samo gurnuo u nju. Nije mogao cijeli ući, jer je bila jako uska, a ona je moje probijanje u nju samo popratila laganim cičanjem i stenjanjem, da bi ju nastavio jebati kratkim ubodima dok joj ga napokon nisam ugurao do kraja. Kad je osjetila jaja na svojoj guzi samo je vrisnula od veselja i zabila mi nokte u leđa, pa sam ju pošeo štemati kao hiltica. Svršavala je kao luda grebući me po leđima, tako da je onaj ležaj bio potpuno mokar ispod nje. Nastavio sam se zabijati u nju i nakon par minuta sam ga uspio izvući i svršiti joj po onom brežuljku iznad pice, te po trbuhu. Dahtala je ispod mene dok se moja sprema sjajila na njenom trbuhu i pici, a onda je prstima pokupila spermu i oblizala ju sa prstiju, pa samo tiho rekla:

- Mmmmmm.. gut.. -a onda se uspravila i napravila mi mjesta da se ja legnem, pa se odmah bacila na moj kurac.

Lizala ga je, cmakala po njemu, gutala ga i nabijala svoja usta na njega, pa mi lizala i usisavala jedno po jedno jaje, a onda ga i drkala, da bi se na kraju popela na mene i polako se spustila na njega. Lagano se meškoljila i počela je vrtiti svojim bokovima dok sam joj ja masirao male sise i čvrste bradavice. Lagano je stenjala i dahtala, a onda se nagnula prema meni kako bi nam se usne spojile, a ona se lakše nabijala na mene. Stenjali smo sada zajedno, a onda sam osjetio kako steže svoju picu oko moga kurca i u sljedećem trenu se zgrčila i ugrizla me za rame, a niz moja jaja su se slijevali sokovi iz njene pice. Ostala je zgrčena nekoliko sekundi, a onda me pogledala suznih očiju, ali širokog osmjeha i poljubila me, te se ponovo počela nabijati na moj kurac. Nakon par minuta sam osjetio da mi dolazi i rekao sam joj da ću uskoro svršiti, a ona se samo nasmijala i nastavila sa nabijanjem na njega, samo ovaj put još žešće, te sam uskoro svršavao u njenu picu i punio ju svojom vrelom spermom, koje je bilo u izobilju. Samo se izvalila na mene i sad smo se malo ljubili, a onda sam morao krenuti dalje.

Brzo smo se sredili i obukli, te smo krenuli dalje. Nastavili smo razgovor, a kad smo bili blizu Salzburga samo je rekla:

- Znaš, ako ti nije problem.. -malo je zastala- .. mogla bih sa tobom do Münchena..
- Nije.. -rekao sam i nasmiješio se, pa upitao- Imaš li nešto konkretno na umu što bi mogla raditi u Münchenu?
- Aha.. -rekla je i nasmijala se- Isprazniti ti jaja do kraja, a i u moju jako puno stane, pa bi moglo potrajati..
- Zbilja? -upitao sam sa smješkom.
- Aha, a i sviđaš mi se.. jako.. -rekla je i stavila svoju ruku na moju koja je bila na mjenjaču.

Ostatak vožnje je prošao u razgovoru, a u Münchenu smo uzeli sobu u nekom motelu i jebali se cijelu noć, a ujutro sam otišao na utovar i krenuo natrag. Prije nego sam ju pustio u Salzburgu pojebali smo se još jednom u kabini, te mi je dala svoj broj mobitela da joj se javim kad sam u blizini. Od tada sam svaki put kad bi bio u Salzburgu našao se sa Mayom i dobro se pojebao sa njom. Prošlo je više od godinu dana od prvog susreta, a ona je privodila faks kraju kad mi je javila da mi je našla posao u Austriji, te da bi voljela da se preselim kod nje. Pošto sam i dalje bio solo, a cura se nije htjela pomiriti, pristao sam i uskoro selim u Austiju. Jedva čekam, jer sa Mayom svako toliko nešto novo naučim u seksu, pa sam već nestrpljiv, a i svaki dan ju jebati je neko posve novo iskustvo.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija