Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vrela dizajnerica

Ksenija i ja smo nastavili našu vruču večer pod tušem. Ušao sam u tuš kabinu i primio ju s leđa za njene velike sise i počeo ih milovati, a kako je već bila od sapunice ruke su samo klizile po njenim grudima. Ona se je naslonila na mene i prepustila se mojim rukama zatvorivši oči. Trljao sam joj bradavice i mjesio sise dok je voda curila po nama.
U jednom trenu sam krenuo rukom niz njen trbuh i počeo joj milovati brežuljak sa dlačicama, a onda sam zavukao ruku još niže i došao do klitorisa. Ona je zadigla malo desnu nogu, tako da sam joj mogao trljati klit i picu zajedno. Počela je uzdisati, a kad sam stavio dva prsta u picu i počeo trljati unutrašnjost pice, te dlanom trljati klit počela se tresti i ubrzo je ponovo svršavala. Sad su se njeni sokovi miješali sa vodom i sapunicom.

Pridržavao sam ju dok se nije smirila, a onda sam ju primio za ruku i onako mokru poveo do sobe. Legli smo na krevet i nastavili smo se ljubiti i grliti, a ona mi je počela drkati kurac, te je uskoro bio spreman. Okrenuo sam ju na trbuh, te sam kleknuo iznad nje. Kurac mi je milovao razmak između njenih guzova, a ja sam se počeo pomalo micati naprijed nazad trljajući kurac o njenu guzu, a onda sam ga primio jednom rukom, a drugom malo razmaknuo noge i guzove, te ga namjestio na ulaz u njenu picu i lagano ga gurnuo unutra. Ona je samo zadovoljno promumljala i još malo raširila ruke.
Ja sam se naslonio na madrac sa rukama i počeo ga onako raširenih nogu zabijati u nju. Ona je samo stiskala plahtu i grabila ju rukama dok sam ja punio njenu picu. S obzirom da sam bio već narajcan još pod tušem znao sam da neću dugo, te sam usporio sa zabijanjem u njenu picu.
Išao sam polako i skroz do jaja, a nakon minute takvog jebanja sam osjetio da mi dolazi i ubrzao sam, te sam se sa jakim trzajem zabio do kraja u njenu picu i eksplodirao u njoj. Ona je samo vrisnula i onda se opustila. Ja sam se još nekoliko puta trznuo i iscijedio do kraja u njenu vrelu pećinu. A onda se izvalio kraj nje. Zaspali smo tako stisnuti jedno uz drugoga.

Sljedeće jutro sam joj ostavio ključeve od mog stana pošto sam išao na put, a vratit ću se tek za deset dana. Rekla je da ću se iznenaditi kad se vratim.

Kad sam se vratio nazvao sam ju i rekla je da me čeka u stanu. Kad sam stigao iznenadio sam se vidjevši da je sve već ofarbano, a i osjetio se još miris boje u stanu. I kuhinja je bila već instalirana, a i kupaonica. Kad me uvele u spavaću sobu ostao sam bez teksta, jer ovako ogroman krevet nisam baš zamišljao. Ona se je popela na krevet i minica joj se povukla skroz gore, te sam vidio da nema gaćice, a onda se okrenula i pitala:

- Želiš li isprobati krevet? -pritom je besramno raširila noge i vidio sam da je obrijala picu.

Nisam dugo čekao. Skinuo sam cipele, hlače i košulju, te sam ostao u boksericama sa vidljivom erekcijom, na što se ona oblizala i upitala:

- Da li je zloćko virio u druge rupice ili je čekao na moju?
- Naravno da je čekao na tvoju, vidiš kako je nestrpljiv.. -prišao sam joj i pomazio ju po golim nogama, dok je ona jednom nogom mazila moj kurac i jaja preko bokserica.
- Jedva čekam da uđe...
- Ooo...ne brini...danas će ući u sve rupice..
- Ahhh...onda ne gubimo vrijeme -rekla je i otkopčala zip na minici, te sam ju povukao uz noge i ostala je gola dolje, a ona je odmah skinula svoju majicu i grudnjak, tako da je sad bila potpuno gola.

Prišla je rubu kreveta, skinula mi bokserice, te uzela kurac u ruku, liznula ga i rekla:

- Prva rupica... -zatim ga je progutala skoro do kraja i počela ga dobro usisavati i jezikom vrtiti po mom glaviću.
Rukom mi je mijesila jaja i muzla me. S obzirom da sam desetak dana čekao na ovo brzo sam svršio i napunio joj usta spermom. Ona je sve progutala i samo se oblizala, te mi još malo drkala kurac, a onda mi okrenula leđa i klekla na rub kreveta raširivši noge. Ja sam se sagnuo i zabio svoj jezik u njenu picu, a lizao sam joj i šupčić, te gurao prste u picu i guzu. Kad je počela prvi put svršavati odmaknuo sam se i namjestio svoj kurac na ulaz u njenu picu i počeo ga odmah zabijati do kraja. Ona je počela stenjati i jecati svaki put kad bih ga zabio do kraja. Jajasu mi lupala u njene noge, ali sam bio silno napaljen i sad sam shvatio da mi je jako nedostajala. Onda sam joj dao dva prsta u usta da ih liže, a kad je to napravila počeo sam sa njima bušiti njen šupak.

Ona je počela još jače stenjati i gužvati prekrivač na krevetu, a onda sam izvukao kurac iz pice i namjestio ga na ulaz u njenu guzu. Počeo sam ga gurati, a u početku je pružala mali otpor, te sam ju pljesnuo par puta po guzi i kad se opustila, gurnuo sam ga do pola. Ovaj put je glasno jauknula, ali se nije odmicala, već si je privukla jastuk i zabila glavu u njega. Izvukao sam kurac iz šupka i gurnuo ga u picu koja je bila sva mokra, te ga ponovo vratio u šupak. Sad sam ga zabio do kraja i počeo ju tako jebati, a nakon minute i ona je prestala stenjati i počela je dahtati od zadovoljstva. A kad sam rukom prešao po klitu osjetio sam da je dolje poplava.

Protrljao sam joj klit par puta, a onda osjetio i njene prste dolje koji su u sljedećem trenu primili moja jaja i stisnuli ih, a ja sam kao po komandi ispalio plotun sperme u njenu guzu. Trzao sam se da se ispraznim i kad sam bio gotov izvadio sam ga van. Guza joj je bila raširena i crvena od mojih udaraca u nju, a posebno je bila crvena oko šupka. Legao sam kraj nje, a ona se zadovoljno smješkala iako su joj se u očima mogle vidjeti suze. Pogledala me je i pitala:

- Kako ti se sviđa krevet?
- Savršen je i prostran i udoban...ma bez teksta sam...
- Onda može još jedno iznenađenje, ha? -upitala je uz zagonetni smješak.
- Ahaa... -dodao sam tiho pitajući se što je smislila sad.

Dohvatila je daljinski sa noćnog ormarića kraj uzglavlja, te stisla jednu tipku, a sa plafona se spustilo kino platno. Nasmijala se mom izrazu na licu, ali kad je pustila u rad projektor i kad sam shvatio da gledam nas na ekranu kako se jebemo kao ludi, samo se primakla i upitala me mazno:

- A kako ti se sviđa kućno kino?

Ja sam još blejao u platno, te sam se trgnuo i pogledao ju:

- Nisi valjda....
- O da...ali mi imamo četiri kamere koje se pale na senzor čim se otvore vrata sobe, a tvoj prijatelj samo tri...pa, šta kažeš?

Gledao sam ju još jedan trenutak, a onda sam propentao:

- Udaj se za mene!!!

Gledala me je zabezeknuto, uspravila se na krevetu i pogledala me:

- Jel ti to ozbiljno?
- Najozbiljnije što mogu...
- Onda...Da! -poletila mi je u zagrljaj, te smo se nastavili ljubiti i grliti na krevetu, a kasnije...no da...svaku večer smo snimali svoje porniće, čak i kad je ostala u drugom stanju...

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija