Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Vrela dizajnerica

Ocjena: 3

Ksenija i ja smo nastavili našu vruču večer pod tušem. Ušao sam u tuš kabinu i primio ju s leđa za njene velike sise i počeo ih milovati, a kako je već bila od sapunice ruke su samo klizile po njenim grudima. Ona se je naslonila na mene i prepustila se mojim rukama zatvorivši oči. Trljao sam joj bradavice i mjesio sise dok je voda curila po nama.
U jednom trenu sam krenuo rukom niz njen trbuh i počeo joj milovati brežuljak sa dlačicama, a onda sam zavukao ruku još niže i došao do klitorisa. Ona je zadigla malo desnu nogu, tako da sam joj mogao trljati klit i picu zajedno. Počela je uzdisati, a kad sam stavio dva prsta u picu i počeo trljati unutrašnjost pice, te dlanom trljati klit počela se tresti i ubrzo je ponovo svršavala. Sad su se njeni sokovi miješali sa vodom i sapunicom.

Pridržavao sam ju dok se nije smirila, a onda sam ju primio za ruku i onako mokru poveo do sobe. Legli smo na krevet i nastavili smo se ljubiti i grliti, a ona mi je počela drkati kurac, te je uskoro bio spreman. Okrenuo sam ju na trbuh, te sam kleknuo iznad nje. Kurac mi je milovao razmak između njenih guzova, a ja sam se počeo pomalo micati naprijed nazad trljajući kurac o njenu guzu, a onda sam ga primio jednom rukom, a drugom malo razmaknuo noge i guzove, te ga namjestio na ulaz u njenu picu i lagano ga gurnuo unutra. Ona je samo zadovoljno promumljala i još malo raširila ruke.
Ja sam se naslonio na madrac sa rukama i počeo ga onako raširenih nogu zabijati u nju. Ona je samo stiskala plahtu i grabila ju rukama dok sam ja punio njenu picu. S obzirom da sam bio već narajcan još pod tušem znao sam da neću dugo, te sam usporio sa zabijanjem u njenu picu.
Išao sam polako i skroz do jaja, a nakon minute takvog jebanja sam osjetio da mi dolazi i ubrzao sam, te sam se sa jakim trzajem zabio do kraja u njenu picu i eksplodirao u njoj. Ona je samo vrisnula i onda se opustila. Ja sam se još nekoliko puta trznuo i iscijedio do kraja u njenu vrelu pećinu. A onda se izvalio kraj nje. Zaspali smo tako stisnuti jedno uz drugoga.

Sljedeće jutro sam joj ostavio ključeve od mog stana pošto sam išao na put, a vratit ću se tek za deset dana. Rekla je da ću se iznenaditi kad se vratim.

Kad sam se vratio nazvao sam ju i rekla je da me čeka u stanu. Kad sam stigao iznenadio sam se vidjevši da je sve već ofarbano, a i osjetio se još miris boje u stanu. I kuhinja je bila već instalirana, a i kupaonica. Kad me uvele u spavaću sobu ostao sam bez teksta, jer ovako ogroman krevet nisam baš zamišljao. Ona se je popela na krevet i minica joj se povukla skroz gore, te sam vidio da nema gaćice, a onda se okrenula i pitala:

- Želiš li isprobati krevet? -pritom je besramno raširila noge i vidio sam da je obrijala picu.

Nisam dugo čekao. Skinuo sam cipele, hlače i košulju, te sam ostao u boksericama sa vidljivom erekcijom, na što se ona oblizala i upitala:

- Da li je zloćko virio u druge rupice ili je čekao na moju?
- Naravno da je čekao na tvoju, vidiš kako je nestrpljiv.. -prišao sam joj i pomazio ju po golim nogama, dok je ona jednom nogom mazila moj kurac i jaja preko bokserica.
- Jedva čekam da uđe...
- Ooo...ne brini...danas će ući u sve rupice..
- Ahhh...onda ne gubimo vrijeme -rekla je i otkopčala zip na minici, te sam ju povukao uz noge i ostala je gola dolje, a ona je odmah skinula svoju majicu i grudnjak, tako da je sad bila potpuno gola.

Prišla je rubu kreveta, skinula mi bokserice, te uzela kurac u ruku, liznula ga i rekla:

- Prva rupica... -zatim ga je progutala skoro do kraja i počela ga dobro usisavati i jezikom vrtiti po mom glaviću.
Rukom mi je mijesila jaja i muzla me. S obzirom da sam desetak dana čekao na ovo brzo sam svršio i napunio joj usta spermom. Ona je sve progutala i samo se oblizala, te mi još malo drkala kurac, a onda mi okrenula leđa i klekla na rub kreveta raširivši noge. Ja sam se sagnuo i zabio svoj jezik u njenu picu, a lizao sam joj i šupčić, te gurao prste u picu i guzu. Kad je počela prvi put svršavati odmaknuo sam se i namjestio svoj kurac na ulaz u njenu picu i počeo ga odmah zabijati do kraja. Ona je počela stenjati i jecati svaki put kad bih ga zabio do kraja. Jajasu mi lupala u njene noge, ali sam bio silno napaljen i sad sam shvatio da mi je jako nedostajala. Onda sam joj dao dva prsta u usta da ih liže, a kad je to napravila počeo sam sa njima bušiti njen šupak.

Ona je počela još jače stenjati i gužvati prekrivač na krevetu, a onda sam izvukao kurac iz pice i namjestio ga na ulaz u njenu guzu. Počeo sam ga gurati, a u početku je pružala mali otpor, te sam ju pljesnuo par puta po guzi i kad se opustila, gurnuo sam ga do pola. Ovaj put je glasno jauknula, ali se nije odmicala, već si je privukla jastuk i zabila glavu u njega. Izvukao sam kurac iz šupka i gurnuo ga u picu koja je bila sva mokra, te ga ponovo vratio u šupak. Sad sam ga zabio do kraja i počeo ju tako jebati, a nakon minute i ona je prestala stenjati i počela je dahtati od zadovoljstva. A kad sam rukom prešao po klitu osjetio sam da je dolje poplava.

Protrljao sam joj klit par puta, a onda osjetio i njene prste dolje koji su u sljedećem trenu primili moja jaja i stisnuli ih, a ja sam kao po komandi ispalio plotun sperme u njenu guzu. Trzao sam se da se ispraznim i kad sam bio gotov izvadio sam ga van. Guza joj je bila raširena i crvena od mojih udaraca u nju, a posebno je bila crvena oko šupka. Legao sam kraj nje, a ona se zadovoljno smješkala iako su joj se u očima mogle vidjeti suze. Pogledala me je i pitala:

- Kako ti se sviđa krevet?
- Savršen je i prostran i udoban...ma bez teksta sam...
- Onda može još jedno iznenađenje, ha? -upitala je uz zagonetni smješak.
- Ahaa... -dodao sam tiho pitajući se što je smislila sad.

Dohvatila je daljinski sa noćnog ormarića kraj uzglavlja, te stisla jednu tipku, a sa plafona se spustilo kino platno. Nasmijala se mom izrazu na licu, ali kad je pustila u rad projektor i kad sam shvatio da gledam nas na ekranu kako se jebemo kao ludi, samo se primakla i upitala me mazno:

- A kako ti se sviđa kućno kino?

Ja sam još blejao u platno, te sam se trgnuo i pogledao ju:

- Nisi valjda....
- O da...ali mi imamo četiri kamere koje se pale na senzor čim se otvore vrata sobe, a tvoj prijatelj samo tri...pa, šta kažeš?

Gledao sam ju još jedan trenutak, a onda sam propentao:

- Udaj se za mene!!!

Gledala me je zabezeknuto, uspravila se na krevetu i pogledala me:

- Jel ti to ozbiljno?
- Najozbiljnije što mogu...
- Onda...Da! -poletila mi je u zagrljaj, te smo se nastavili ljubiti i grliti na krevetu, a kasnije...no da...svaku večer smo snimali svoje porniće, čak i kad je ostala u drugom stanju...
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina