Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Vrela pica moje susjede

Ocjena: Nije ocjenjeno

Živim u predgrađu jednog našeg velikog grada, pa sve izgleda kao spavaonica kad je radno vrijeme, jer svi rade u gradu. I meni je ovo bila nepoznanica, pošto sam uglavnom radio do 16 sati, a kući bi stizao tek oko 17, pa nisam znao da je prijepodne pustoš. A i godišnje smo provodili na moru, pa i tada nisam bio kod kuće, do sada.

Kako su došla nova vremena, tako se i mnogo toga promijenilo u firmama, koje su sada većinom bile u stranim rukama. Ovaj put supruga i ja nismo mogli uskladiti vrijeme za godišnji, pa sam ja dobio tjedan dana ranije godišnji. Samo sam komentirao kako je svako zlo za nešto dobro, pa ću riješiti barem neke stvari po kući, pošto je mali otišao kod bake na selo.

I tako je došao i moj godišnji, obavio sam ranojutarnji seks sa suprugom, pa je vesela otišla na posao. Dosad nam je to teže uspjevalo pošto sam ja uvijek išao prije nje. I sad sam se uhvatio radova po i oko kuće. Odlučio sam srediti vrt i uhvatio sam se kosilice, a poslije sam namjeravao malo potkresati grmlje i drveće. Skinuo sam se do pojasa i sad sam se znojio na suncu, a moja isklesana figura, jer sam uvijek držao do sebe i svog izgleda, se sjajila na suncu. Od buke kosilice nisam primjetio susjedu Branku, sve dok nije stala ispred kosilice, pa sam stao i ugasio ju.

- Pa dobro susjed kaj niš ne čujete? ! -stajala je predamnom podbočivši se na kukove.
- Oooo.. suseda, pa nisam vas čuo -rekao sam malo iznenađen, jer nisam znao da je doma, a i prvi put sam ju vidio u ovako lepršavoj i, hmmm, jako jako prozirnoj ljetnoj haljini ispod koje je imala donji dio kupaćeg, a gornji dio su popunjavale krupne i gole sise.
- Vidim ja moj Ivica da ti niš ne čuješ, a ni ne vidiš -kimala je glavom i smješkala se, pa nastavila- Nisam znala da si doma? kaj si na godišnjem?
- Da, jesam, a Silvija još radi, barem se nadam da bu od subote na godišnjem -rekao sam i žmirkajući, jer mi je znoj ulazio u oči, gledao prema njoj, tj prema njenim sisama, a moja je žena imala jako male.
- Hajde, napravila sam nam limunadu i kavicu, pa da odmoriš malo -rekla je i krenula prema svojoj kući koju je razdvajao red grmova ruža od naše.

Krenuo sam za njom i gledao joj guzu i gole noge ispod one providne haljine, a imao sam šta gledati, jer je guza bila poveča na čvrstim nogama i jakim butinama. Nije djelovala odbojno, jer je bila visoka, malo niža od mene, ali sve je djelovalo nekako skladno na njoj. Znam da joj je muž bio neka građevinska faca i stalno na terenu, a radio je dosta za grad, pa ga ni sada nije bilo doma. Sjeli smo u ugodnu hladovinu, a ona nam je natočila kavicu i hladnu limunadu, pa je sjela preko puta mene i prebacila nogu preko noge, te je zategla nu haljinu i sad su je bradavice napinjale. Osjećao sam nemir u gaćama iako sam se ispraznio jutros u supruginu picu, ali Branka me palila i ne bih imao ništa protiv da joj ga sprašim između nogu. Pričali smo o svemu, a ona kao da je znala da joj gledam u sise poskrivečki, pa se sve nešto kao ispravljala i istezala, a one bradavice su prijetile da će probiti tkaninu. Izgleda da je i ona o tome mislila, jer je u jednom trenu rekla:

- Nego.. ti i Silvija ste jutros bili malo glasni, ha? -gledala me pritom postrance i škiljila prema meni, a meni je crvenilo lupilo u glavu, jer je bila istina da Silvija zna biti glasna u krevetu.
- Pa ono.. sami napokon.. -rekao sam sa smješkom, a ona je škicala prema mojim preponama gdje mi se kurac naočigled počeo buditi jer me tema palila, a i razgovor o seksu između mene i supruge, pa sam nastavio- Ma sigurno znaš kako je to?
- Ne, ne baš -rekla je malo potišteno, pa nastavila- Onaj moj samo gleda posao, a tu i tamo me pljesne po guzici ili stisne za sise i to je to, ili mu ga popušim dok gleda utakmicu i to je to..
- Ma daj? Pa nema seksa? -gledao sam ju zaprepašteno, jer mi nije bilo jasno da netko ne jebe ovu rasnu ženu na svakodnevnoj bazi.
- Nažalost.. -a onda me pogledala i nasmješila mi se, pa upitala- Jedino, ako bi mi ti malo pomogao, ha?

Razmišljao sam šta da napravim ili šta da kažem, ali je moj kurac razmišljao za mene i jednostavno sam samo kimnuo, a ona se široko osmjehnula, pa ustala i pružila mi ruku, te me povela u kuću. Išao sam za njom kao hipnotiziran, a čim smo ušli stavila mi je ruku na kurac i počela ga stiskati, a ja joj nisam ostao dužan i primio sam joj one poveće sise, koje su bile prve takve od kako sam sa Silvijom. Uzdisala je i čeprkala po mojim hlačama dok ga nije izvukla van, a onda se brzo spustila u čućanj, te ga počela pušiti. Gutala ga je cijelog, do jaja, a njih je masirala rukom, dok mi kurac nije stajao kao telefonski stup. Uspravila se i počela skidati haljinu, a ja sam skinuo hlače i gaće do kraja, pa sam sada stajao gol dok je ona odvezivala kupaće, a kad ih je skinula okrenuo sam ju leđima prema sebi i nagnuo ju preko trosjeda, pa joj raširio noge. Namjestio sam kurac na ulaz u njenu mokr picu koja je puštala sokove i gurnuo ga odmah do kraja. Zastenjala je i pošla guzom prema meni u susret kako bi joj ušao duboko. Primio sam ju za bokove i počeo ju žestoko jebati, Jaukala je kako sam se zabijao u nju, ali i dahtala od strasti, te se saginjala sve više i više, pa sam joj u jednom trenu kako mi je izložila svoj šupak gurnuo palac unutra. Zajecala i zadahtala, pa samo procvilila:

- Daj daj.. . samo jebi i napuni mi picu.. .

Nije mi trebalo puno govoriti jer sam bio napaljen, pa nije trebalo puno vremena da počnem svršavati i puniti joj picu spermom, a to je i kod nje izazvalo orgazam i počelo je špricati iz nje, pa su mi noge i jaja, te donji dio trbuha bili potpuno mokri. Dahtali smo skupa još neko vrijeme, pa smo se napokon razdvojili, a onda mi je Branka rekla da bi voljela da ju obradim svaki dan dok sam na godišnjem, što mi nije bio problem. Obukao sam se i otišao dalje svojim poslom, pa sam poslije ručka, a sat vremena prije nego se vrača Brankin muž otišao do nje i još jednom ju izjebao, ali sam joj ovaj put napunio spermom usta.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina