Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vrela Tatjana

Ja se zovem Neven i imam 24 godinu, kod mene u ulicu se doselio mladi par Željko i Tatjana. Na dan kad su se doseljavali, otišao sam pomoći u unošenju stvari, i tu sam prvi put vidio Tatjanu. Odmah sam odlepeo na nju, digao mi se, i jedva sam čekao da što prije dođem kući i izdrkam ga. Bila je malo niža, ali ipak zgodna s fenomenalnim atributima. Velika trcav guza, i bujne grudi, taj dan je bila u sivim tajicama, bile su skroz pribijene uz tijelo, majica s dubokim dekolteom, nisam skidao pogled s nje. Kada sam došao kući i otišao na kupanje počeo sam ga drkati zamišljajući kako je jebem. Legao sam spavati a samo su mi njene grudi i guza bile u glavi i počeo sam praviti planove kako da je jebem.

Kako su sani prolazili ja sam sve češće bio u susjedstvu išao vidjeti jesu se smjestili, sprijateljio se s njenim mužem, počeli piti kave navečer kad dođe s posla. Postali smo baš dobri, a ja sam koristio svaki trenutak da budem što bliži Tatjani. I jedan dan prelomim i odem kod njih u podne, znao sam da Željko radi, ali sam otišao kao neznajući to. Pozvonio sam na vrata otvorila mi je Tatjana, bila je u kratkom plavom šorcu, i bijeloj majicu, na kojima su se oslikavale bradavice, buljio sam u njih, gubio kontrolu i napalio sam u sekundi. Hej Neven gdje si, jesi trebao nešto pitala je? Ma evo ja naišao malo na kavu i tako. E pa Željko je prva smjena, nije tu rekla je. Aham, onda ništa reci mu nek navrati večeras da popijemo po koju. E pa nema veze uđi ti, popit ćemo nas dvoje ionako sam ja htjela uskoro piti, ajde uđi. Nije me morala puno zvati odmah sam ušao u kuću. Sjeo sam na kauč a ona je otišla u kuhinju da stavi kavu, i donijela mi sok. Evo za mog zgodnog komšu jedan sok, nasmijala se i pitala komšo kako održavaš tako dobru liniju, je li treniraš baš si muževan.

Uh pomislio sam u tebi pa ovo je kec na desetku, i odgovorio joj, ah stalno se trenira, ali ono što je najbitnije je redoviti seks, od toga je najbolja linija i kondicija. Molim upitala je kroz smijeh, što si ti duhovit. A ti ne treniraš, a imaš fenomenalnu liniju, znači da susjed ne gubi vrijeme, odgovorio sam joj i ja se smijajuci. Nasmijala se i nastavila, pa nije loš, ali uvijek može i bolje, i više i namignula mi. U odlijepio sam u sekundi i odjednom je iz mene izletjelo, pa mogu ja ti pomoći, ako treba više i bolje, naši smo. Ma je ​​li, a kako bi ti to meni pomogao rekla mi je krenula ka meni, i sagela se ispred mojih nogu. Hajde pokaži mi čime raspolažeš i počela me skidati, ja sam joj pomogao i ubrzo je ispred njezine glave iskočio ogromni penis, skoro dignut od oko 21 centimetar, začudila se i rekla, o koliki je, nisam već držala u ruci nikad. Počela ga je lagano pušiti i gutati ali je uspijevala jedva do pola, gušila se vidjelo se da nije bila naviknuta ne velike penise. Poslije pet minuta, ustao sam skinuo je i bacio na leđa na krevet, raširio noge i lagano počeo ulaziti u nju.

Kako sam dublje ulazio u nju, ona je sve više uzdahivala, i govorila o koliki je boli, a ja sam nastavljao hvatajući ritam i tucao je, gurajući ga što dublje dok nije ušao skoro do jaja. Odmah je počela svršavati, tresla se i uvijala od orgazama i bolova. Ja sam je jako tucao jaja su već pljeskala od pičkicu, a ona me rukama zaustavljala u mojim naletima, da što dublje prodrem u nju. Nakon deset minuta osjetio sam da uskoro trebam svršiti, tako da sam ubrzao ritam i krenuo strahovito puniti, počela je glasno jaukati i govoriti, nemoj tako boli me, molim te, polako, ja nisam slušao nego sam dvije minute krvnički jebao a onda na sekundi izvadio iz nje i svršio po trbuhu. Izdahnula je kada sam ga izvadio, i rekla a sve me boli, razvalio si me, ovo je nevjerojatno. Obukli smo se i popili kavu. Od tog dana se redovito jebemo skoro svaki dan, a ja sam je sad razvalio i ulazi u nju bez problema skoro do kraja.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija