Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vruča sestra mog frenda II

Elena i ja smo se družili sve intenzivnije i skoro svaki dan. Nalazili bi se u bolnici kod Matije, koji se počeo polako oporavljati, pa bi poslije otišli kod nje. Najgore nam je bilo suzdržavanje pred Matijom i njenim starcima, jer bi ju najradije povalio tamo, na licu mjesta, na jednom od bolničkih kreveta.

Kad sam joj to napomenuo samo se nasmijala i lupivši me po ramenu rekla:

- Ti nisi normalan! ! ! Stvarno bi to napravio?
- Samo da je prilike i .. . -malo sam zastao.
- I, šta? -rekla je gledajući me sa zanimanjem- Šta ti se mota po toj tvojoj ludoj glavi?
- Paaa.. . nadam se da se nečeš smijati, ali volio bih ti ga staviti u guzu..
- Znala sam da ti se neke perverzije motaju po glavi -rekla je uz smijeh, a onda nastavila- Ako budeš dobar, možda ti i dam u guzu.

Poslije toga smo se odvezli do nje, a cijelim putem mi je ruka bila ispod njene haljine i prstom sam ju jebao dok se ona tresla i stenjala na sjedalu, a baš prije nego smo stigli je i svršila. Kad je izašla iz auta na sjedalu je ostala fleka od njenih sokova, ali nisam razmišljao o tome. Dok sam hodao iza nje uživao sam gledajući njene duge noge ispod kratke ljetne haljinice i miris njene mokre pice koji mi je draškao nosnice. Malo sam pomirisao prst kojim sam ju jebuckao i isti tren mi se digao kurac, pa sam jedva čekao da uđemo u stan i da joj ga stavim bilo gdje. Dok je otključavala vrata primjetila je da su mi bermude napete i sa velikom izbočinom, nagnula se prema meni i poljubila me, onako izazovno, u uho. Mislio sam da ću svršiti isti tren, a kad mi je gricnula ušnu resicu samo sam osjetio kako glavić postaje vlažan i ljepljiv. Gurnuo sam ju u stan i zatvorivši vrata, pritisnuo ju na zid, te rukom počeo trljati picu ispod haljine, dok je ona meni otkopčavala bermude. Kliznule su niz moje noge, a zatim je oslobodila kurac iz bokserica. Raširio sam joj noge i podigao ju u zrak, te joj ga odmah sjurio u picu. Samo je glasno zastenjala i zabila mi nokte u vrat i šapnula:

- Ohhhh.. . daj me napuniiiii.. .
- Sa zadovoljstvom -tiho sam prorežao kroz stisnute zube nabijajući joj tvrdi i nabrekli kurac u picu.

Nabijao sam ga kao lud i uskoro se počeo grčiti i svršavati puneći joj picu svojim vručim sjemenom. Ona je spustila noge i kliznula sa mog kurca, te se spustila u čučanj, pa mi oblizala cijeli kurac i jaja od naših pomješanih sokova. Skoro pa se nije ni spustio, a ona se ustala i poljubila me, te sam osjetio u ustima okus sperme i njenih sokova. Izmakla se i otišla prema kupaonici, a ja za njom pokupivši usput bermude sa poda, a u kupaoni sam ostao gol skinuvši sve sa sebe, te sam se pridružio Eleni u kadi. Oprali smo se međusobno usput se i dobro napalili, te smo onako mokri otišli u krevet. Vidio sam da je nešto uzela sa police, ali nisam znao šta, a to je završilo u ladici noćnog ormarića.
Počeli smo se ljubiti i maziti, a ja sam se spustio do njenog trbuha ljubeći ju i ližući ju, a onda sam se smjestio između njenih nogu i počeo joj lizati picu i grickati klit. Obrađivao sam ju tako dobrih desetak minuta i svršila je već dva puta dok sam ju lizao, a onda mi je rekla da se podignem gore, pa se ona spustila do mog kurca. Lizala ga je, usisavala, grickala, drkala rukama i mijesila mi jaja. Ja sam uživao dok je to radila. Njena duga smeđa kosa je pokrivala moj trbuh dok ga je usisavala, a u jednom trenu sam osjetio i njene prste na mom šupku kako ga miluje, a onda je oštrim noktom ušla u njega, tako da sam se trznuo. Malo me zabolilo, ali kad je počela vršljati njime po mojoj prostati kurac se učvrstio i uskoro izbacio sjeme po njenom licu. Malo ju je zateklo moje svršavanje, ali se samo nasmijala i obrisala lice prstima i polizala ih, a onda se popela na mene i sjela sa svojom picom na moj kurac.

Lagano je vrtila bokovima i trljala je svojom picom i klitom po mom korijenu kurca, te ga stiskala mišićima iznutra. Kao da ga masira. Nakon pet minuta tako je ustala i počela ga ponovo pušiti, pa je nakon par minuta opet bio tvrd i spreman. Zatim se je ispružila do noćnog ormarića i izvukla tubicu nekakve kreme, pa sam sad saznao da je u pitanju vazelin. Okrenula mi je guzu i rekla da ispružim ruku, te kad mi je iscijedila poveću količinu masti na ruku, rekla:

- Utrljaj mi to u šupak.. .

Odmah sam se složio i počeo joj mazati guzu, tj otvor guze sa vazelinom. u početku je malo pružao otpor njen šupčić, ali je uskoro cijeli prst bio unutra što je njoj otelo duboki uzdah, a iz pice je počelo curiti. Jebao sam ju tako sa jednim prstom, a onda ugurao još jedan na što je samo počela stenjati i dahtati. Uskoro su oba prsta ušla do kraja u njenu guzu, pa sam mislio da bi mogao sad i kurac staviti unutra. Čim sam krenuo sa ustajanjem ona je rekla:

- Čekaj! ! -iscijedila je malo vazelina po mom kurcu i dobro ga namazala- Hajde sad, ali POLAKOOO! ! ! !

Namjestio sam se iza nje, a ona je izbacila guzu u zrak i raširila guzove rukama, pa sam stavio kurac na ulaz u šupčić i počeo pomalo gurati. Kad je ušao glavić samo je zastenjala, a uskoro je samo dahtala i cvilila. Kad sam ušao do pola počeo sam ju jebati i uskoro je bolno stenjanje prešlo u zadovoljno dahtanje:

- Ohh.. . da da.. . jebi me, jebi.. .. mmmm rasturi mi šupak.. .

I jebao sam ju i to svojski, dobrih petnaestak minuta. Znoj je cijedio sa mene, ulazio sam do kraja u njen šupak, jaja su lupkala po njenoj pici, a ona je svršila ni ja ne znam koliko puta. Uskoro sam i ja svršio uz jaki grč i skoro me uklještilo. Dobro sam joj ga zabio, aona je zabila glavu u jastuk i zavikala. Nakon par trenutaka sam došao k sebi i izvukao ga van te se izvalio kraj nje na krevet, a ona me je pogledala natečene guze i suznih očiju:

- Čovjeće.. . rasturio si mi guzicu.. . neću moći sjediti normalno par dana.
- Jesam, ali vrijedilo je svakog trena, zar ne? -umorno sam se nasmješio i gladio joj guzu laganim pokretima, pa se pridigao i počeo ju lagano ljubiti.

Do mene je došao miris njene natečene pice i njenih sokova pomješanih sa mojom spermom, bilo je tako neodolivo da sam joj liznuo šupak na što se ona trznula i tiho rekla:

- Nemoj, boli.. . manje, ali boli.. . mislim da ću ostatak večeri provesti u kadi hladeći guzu -rekla je to tako tužno da sam prasnuo u smijeh, na što me je lupila po prsima, pa sam se zagrcnuo u kašlju.
- No dobro.. . -rekao sam kad sam došao do daha- Znači više u guzu nećeš da te jebem?
- Nisam to rekla, ali nećeš tako skoro -rekla je i nasmijala se, pa me zagrlila i poljubila, te smo se nastavili grliti i ljubiti, a tako smo i zaspali, a zadnje na šta sam pomislio dok sam ju gledao kako spava, je pitanje kako će ovo završiti između nas?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija