Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vruče igrice u uredu

Direktor sam u jednoj firmi u kojoj su stranci vlasnici, pa sam zbog toga često bio odsutan i na putu u Italiji. Naravno, kakav bi ja bio direktor kad bih zaboravio poklone za djelatnike, tj djelatnice u firmi, tako da sam se uvijek vračao punog prtljažnika raznoraznih poklona.

S obzirom da ja nisam birao personal, već su to odradili vlasnici, tj njih dvojica za koje sam kasnije ustanovio da su ženskaroši, mogli smo se pohvaliti kao firma sa najljepšim curama u gradu. Mislim da je uvjet bio da budu neudate, jer su si ona dvojica željela ostaviti opciju izbora kad dođu u posjetu. Meni se osobno to nije sviđalo, ali s obzirom da sam bio jako dobro plaćen, nisam se previše mješao u kadroviranje.

Iskreno, meni je zapela za oko jedna mala iz računovodstva, Kristina. Duga plava kosa, izraženo dupence i sise malo veča trojka. Imala je ono nešto i u očima i u kretanju što me je posebno palilo. To što su sve uvijek bile u minicama ili uskim i pripijenim haljinama nikad nije pomagalo, pa sam većinu vremena u uredu provodio za stolom, jer mi se svako toliko znao dići kad bi se one šetkale po hodniku ili kancelarijama.

Jedan dan, petak, sam ostao duže i pregledavao papire koji su mi bili na stolu, jer sam cijeli dan izgubio po gradu na raznoraznim sastancima, pa sam se sad uhvatio papirologije. Uto mi netko pokuca na vrata, pa sam pomalo iznenađeno viknuo "Naprijed! " jer sam bio siguran da su svi otišli.
Kad su se vrata otvorila ugledao sam Kristinu na njima sa povečom hrpom papira u rukama:

- Dobar dan šefe, evo ovo je za potpisati i još da pogledate tromjesečno izvješće.. . -govorila je dok je prilazila stolu u vrtoglavo visokim štiklama i bež minicom koja je skoro pa bila prozirna, tako da sam joj vidio gaćice, a to je izazvalo reakciju u mojim hlačama.
- Paaa.. . zar si ti još ovdje? -zbunjeno sam ju upitao.
- Da šefe, kao i svako tromjesječje kad se radi izvješće, samo što ste sad i Vi u firmi, pa Vas neće dočekati sutra, tj u ponedjeljak na stolu već sada. -rekla je i stavila hrpu papira na stol, a onda ih počela razdvajati i slagati pred mene.
- Ali.. . onda ćeš i pričekati da ih potpišem?
- Naravno šefe -rekla je i nagnula se kraj mene, pa sam imao njene stisnute sise u dubokom dekolteu crvene majice ispred sebe, te su mi misli isti tren odlutale od papira.

Ni sam ne znam šta mi je bilo, ali mahinalno sam krenuo rukom uz njenu nogu prema guzi. Očekivao sam šamar, ali su me njene riječi iznenadile:

- Šefe.. . a da potpišete prvo papirologiju?
- Šta? Ah da.. .. -trgnuo sam se kao iz hipnoze i prihvatio se potpisivanja dok sam krajičkom oka pogledavao prema njenim sisama i preponama.

Nakon petnaestak minuta sam potpisao sve račune i papire, pa je ona to odmakla i dodala mi izvješće, a pritom je stala tik uz mene i naslonila se svojim bokom na moje rame, tako da sam mogao osjetiti toplinu njenog tijela. Tu sam izgubio potpuno koncentraciju na čitanje financijskog izvješća i rukom sam krenuo uz njenu nogu do njene guze i lagano ju pomilovao po njoj, te sam osjetio da nosi tange, jer nije bilo izbočine od ruba gaćica. Ona mi je stavila ruku na rame i polako me obgrlila, te privukla moju glavu svojim sisama. Odmah sam se našao između dviju čvrstih sisa i osjetio njene tvrde bradavice, a u međuvremenu sam zavukao, jedva, ruku ispod njene uske minice i prstima dotakao rub gaćica i pomazio njenu pičkicu.
Gaćice su bile lagano vlažne, ali je suknja bila tako uska da nisam mogao više gurnuti ruku unutra. Ona kao da je shvatila o ćemu se radi, pa je rukama podigla minicu na bokove i malo raširila noge, tako da sam imao nesmetan ulaz za svoje prste. Odmah sam to iskoristio i odmaknuo gaćice, te prstima prošao po cijeloj dužini njene pičkice od klitorisa do anusa, a onda ih ugurao u nju i počeo prstima trljati njenu picu. To je kod nje izazvalo duboke uzdahe, a onda je podigla majicu preko glave, a ja sam slobodnom rukom otkopčao njen grudnjak i oslobođene sise su zalelujale ispred mog lica. Odmah sam ih počeo ljubiti i lizati, a onda i cuclati već tvrde bradavice. Ona je samo zadrhtala i privukla me još bliže k sebi, tako da sam jedva dolazio do daha.

Odmaknuo sam se od stola i nju povukao ispred sebe, te ju posjeo na stol i skinuo joj gaćice, tako da je ostala samo u minici i štiklama. Privukao sam je bliže rubu stola, raširio joj noge i sagnuo glavu, te ju počeo lizati. Čim bi joj jezikom dotakao klit ona bi lagano zastenjala, a iz pičkice je već lagano curilo. Sokovi su joj bili slankasti, baš kako volim, te sam ih s guštom skupljao. Nagnuo sam ju još malo unatrag, te je sad bila na laktovima, a ja sam mogao polizati i njen anus. Malo sam joj ljubio i butine koje su mirisale na kremu za tijelo i to me dodatno napalilo. Kurac mi je bio već bolno tvrd u gaćama, te sam se ustao i skinuo hlače i košulju, a onda i gaće. Cipele sam već skinuo ispod stola, pa sam bio potpuno gol, ako ne računam čarape. Prišao sam joj sa uzdignutim kurcem i malo ga protrljao, a na vrhu glavića su se pojavije i prve kapljice. Ona me je pogledala požudno oblizujući usne i samo tiho rekla:

- Stavi mi ga.. . odavno ga želim u sebi.. .. i možeš me napuniti slobodno.. . -pritom je još raširila noge, a ja sam stao pred nju, namjestio glavić na ulaz, malo protrljao usmine i onda kliznuo u nju što je izazvalo glasan jecaj kod nje.

Odmah sam ga počeo uguravati žestoko u njenu picu i jebati ju snažno da su jaja lupala po njenoj guzi. Nisam ju jebao niti pet minuta kad sam osjetio kako joj se pička steže i počinje stenjati, a onda je vrisnula i iz njene pičkice je potekao potočić njenih sokova. Mi ja nisam mogao više izdržati, te sam se počeo prazniti duboko u njenoj unutrašnjosti i nakon par trzaja sam izvukao sluzavi i ljepljivi kurac iz njene pičkice, a za njim su krenuli naši pomješani sokovi. Sjeo sam na stolac sa još uvijek uspravljenim kurcem, a ona je skliznula sa stola i klekla ispred mene, te mi počela oblizivati kurac i čistiti ga od naših sokova, a kad ga je očistila počela je lizati i grickati glavić, a onda se primakla i obgrlila ga sisama i počela ga tako trljati. Uskoro mi je kurac bio ponovo tvrd i željan neke od njenih rupica, a ona ga je odmah strpala u usta do kraja i nabijala se na njega sa njima, te mi milovala jaja, a onda se ustala i nagnula naprijed na stol, te guzu okrenula prema meni. Ja sam razmaknuo guzove i zabio jezik između njih, te joj lizao pičku i guzu, a onda ustao i odmah joj ga zabio u pičkicu. Ona je samo ciknula i počela se nabijati na njega, a ja sam joj išao u susret, te su jaja lupkala u njene butine, a njena guza u moj trbuh.

Dok sam ju tako jebao stavio sam joj prst u usta, aona ga je cuclala i lizala, pa sam ga onako mokrog stavio na ulaz u njenu guzu i počeo ga polako uguravati u nju. Ona je počela vrtiti sa stražnjicom dašćući sve brže:

- Aaaahhh.. . mmmmm.. . toooo.. mmmmmm.. .
- Voliš ga u guzu, ha? -upitao sam ju dok sam ga zabijao u njenu pičku.
- Aahhhhhhaaaaaa.. . -vrisnula je malo jer sam malo žešće ga zabio- Daaaaa.. . volim gaaaaa.. ..
- Onda ćeš ga i dobiti.. . -rekao sam i ugurao još jedan prst u njen anus, te ih vrtio tako, a onda izvukao kurac iz njene pičkice i stavio ga na ulaz u njenu guzu i lagano gurnuo.
- Aaaaahhhhhhhhh.. .. polakoooooo.. .. širok je -vrisnula je dok sam ja ulazio sa glavićem, ali je ubrzo počela stenjati od požude kad sam ušao do pola.

Trebalo mi je skoro petnaestak minuta divljeg bušenja Kristinine guze da svršim u nju. Ona je u međuvremenu svršila par puta, a kad sam izvukao kurac iz njene guze i sjeo umorno na stolicu, te sam gledao u njenu raširenu stražnjicu kako se polako opušta, a kad se ispravila iz njenog anusa su krenuli moji sokovi mješali se sa njenima na mokrim bedrima i usminama pičkice. Sjela mi je u krilo i zagrlila me, te smo se nastavili ljubiti i maziti, a onda je rekla:

- Idemo do mene? Da se otuširamo i nastavimo gdje smo stali, ha?
- Može, ionako nemam više nikakvih obaveza za danas, a i tuš bi mi godio -tu sam je poljubio i onda smo se obukli, te se odvezli do njenog stana i nastavili sa vručim seksom do kasno u noć izmjenjujući ga sa tuširanjem. Bio je petak, a vikend pred nama, tako da nam se nije žurilo.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija