Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vruće karmine

Kao prvo, uopće ne volim sprovode. Idem najčešće na njih kad je netko od rodbine ili baš netko od najbližih prijatelja. Kao drugo, previše sam se nagledao toga za vrijeme rata.
Zato volim sex, u svim mogućim kombinacijama, i ne biram da li je partnerica mlađa ili starija. Inače, imam 42 godine, sretno rastavljen već pet godina. Zajedničkim dogovorom jer jednostavno si nismo odgovarali i ostali smo u dobrim odnosima.

Već duže nisam nigdje umočio kurac, ako ne računam usta konobarice Milice, u susjedskom kafiću, a i toga se nekako mutno sjećam, osim što su ujutro bili tragovi jarkocrvenog ruža oko moga kurca, te onaj prepoznatljivi miris sperme kad sam skinuo gaće. Ona se sjećala, jer mi je drugi dan samo namigivala i nekako me pokušavala zavesti. Izgleda da sam ipak malo previše popio kad nije bilo više ničega osim njenog pušenja i mog svršavanja u njena usta.

Nekako mi se sve to činilo malo odbojno, pa sam odlučio malo zaobilaziti taj kafić, dok se strasti malo ne smire. Uostalom, Milica baš i nje bila moj tip, onako košćata i mršava. Više sam volio obline, ako sam baš mogao birati.

I tako je došao i taj nesretni dan. Naime, svekar od moje sestrične koja je bila godinu mlađa od mene, je umro i bio sam pozvan nakon sprovoda na karmine u jedan restoran. Mislio sam odbiti, ali mi je Željka ipak bila kao sestra svih ovih godina, a i zajedno smo nekako odrasli, pa nije bilo smisla, a i bio sam jako dobar sa njenim mužem, pa onda.. . Eh, da sam znao možda ne bih ni otišao, ali kako kažu "poslije jebanja nema kajanja" to bi se i ovdje moglo primjeniti.
Naime, Željka je imala kćer i sina. Katja je bila na fakultetu i imala je devetnaest godina, dok je Josip išao u drugi srednje.

Katju nisam vidio već skoro tri godine, dok bih maloga vidio svako toliko na stanici za bus dok je išao u školu.
A Katja.. . e pa ona je bila ono najbolje od svoje mame i tate. Visina na tatu, a ljepota i obline na mamu. Sjećam je se još kao klinke, sramežljive, pomalo šutljive, dok sam sada kad sam ju vidio na sprovodu ostao skoro bez daha. Mala je bila bomba, sa nešto manje od 170 cm visine i prčaste okrugle guze u crnim tajicama, te kratkoj bundici koja je skrivala solidne četvorke. Inače njena mama je imala čiste šestice, doduše na koje su utjecale gravitacija i godine, ali sam ih prije dok smo bili klinci i dok smo istraživali svoja tijela, znao malo i promijesiti, baš kao što je i ona natezala moj kurac na sjeniku na kojem smo se skrivali od starci. Čudila se i ona kao i ja kako iz kurca može tako špricati, a danas se nekako sa smješkom i nekom sjetom sjetim toga, mada se nikad nešto više nije desilo između nas.I tako smo došli sa sprovoda u restoran u kojem je bilo ugodno i toplo, dok je vani zimsko sunce nestajalo, a mi promrzli dolazili polako k sebi, te se polako opuštali uz čašicu i toplu juhu. Katja se nekako smjestila meni sa lijeve strane, mada sam očekivao da će sjesti uz mamu, ali eto sjela je između mene i svog bratića koji je bio Josipov vršnjak. Sad kad sam ju vidio bez one bundice, u crnoj pripijenoj dolčeviti koja je isticala bujne sise, moja se mrcina u gaćama počela buditi. Inače imam solidnu kurčinu od devetnaest centimetara i osam u promjeru. Preko puta nas su sjedili Željkini starci, a do njih moji, pa sam se malo držao odraslih tema, ono zdravlje, jebeno male mirovine za godine ubijanja na poslu, cijene u dućanima i slične gluposti, a onda sam osjetio ruku na svojoj lijevoj nozi, pa krišom pogledao i vidio da je Katja iskoristila priliku sakrivši ruku stolnjakom i nagnuvši se do stola lagano milovala moju nogu dok je pričala sa svojim bratićem.

Malo me pogledala i nasmiješila se kratko, pa opet okrenula glavu bratiću, dok je i dalje milovala moju butinu. Nisam ništa rekao, jer da jesam sigurno bi nastao pakao za stolom. Šutio sam i uživao u toplom dodiru njene ruke na mojoj nozi dok mi se kurac počeo buditi u gaćama. Zatim je ruka nestala dok si je točila vino u čašu, a na upitni pogled njenih bake i dede, samo je tiho rekla:

- Šta? Pa punoljetna sam.. -pogledala je u mene i namignula, pa sam se samo nasmijao i rekao.. .
- Ajde, pustite ju malo, pa neće se napiti od jedne čaše vina! ! ! -na to se samo njen deda lagano nasmiješio, a njena baka samo frknula nosom, jer ionako nije voljela kad sam ja popio, ali iskreno, bolio me kurac za to.

Katja i ja smo si nazdravili, a kad je otpila opet je vratila ruku na moju nogu, ali sada opasno blizu mog kurca, ali je došao spas u vidu glavnog jela, pa sam se malo skulirao, te smo jedno vrijeme proveli u jelu i razgovoru, dok je Katja nešto prčkala po svom mobitelu, a onda mi je zazujao moj mobitel, te sam malo pričekao dok nisam pojeo i tek onda pogledao poruku koja je stigla.

Od Katje. Nisam znao otkud joj moj broj mobitela, ali nije bilo ni važno, jer ono što je pisalo mi je doslovno odrezalo noge i diglo pritisak u krvi na maksimum: "Želim tvoj kurac! Hoću da me pojebeš i to odmah, dođi u ženski wc za deset minuta! ! ! Katja". Osjećao sam crvenilo u licu, a nisam mogao ni pogledati Katju, ali sam osjetio njene nokte kako mi se zabijaju u butinu, te sam osjetio kako se diže od stola, sa mobitelom, kao da se ide javiti nekome i izlazi iz sale. Nisam znao šta da radim. Rod smo, znam ju još kao bebu, stariji sam 23 godine od nje, šta ako neko sazna, ako me neko vidi da idem u ženski wc.. . Misli su mi razbijale glavu, a onda se sve samo desilo od sebe, kao da onaj gore, ili onaj dolje, zavisi kako gledate na sve to, vuku poteze. Mojoj staroj se prevrnula čaša sa vinom i mene zalila po hlačama, pa sam smirujući sve rekao da idem do wc-a da se sredim.

Nekima je bilo smješno, ali meni je bilo bitno da se moj kurac nije nešto ocrtavao na njima. Krenuo sam prema wc-ima koji su bili u podrumu i čim sam ušao u dio u kojem se razdvajaju muški od ženskih pojavila se Katja i uvukla me u ženski. Brzo je zatvorila vrata za nama i zaključala ih, te me pokušala strastveno poljubiti, ali sam ju malo zaustavio jer sam htio saznati o čemu se radi, ali me samo ušutkala:

- Šuti i uživaj, ionako to želim odavno.. .

Nisam više ništa rekao, a nisam ni stigao. Katja je čućnula i otkopčala mi hlače, izvukla poludignuti kurac iz gaća i počela ga pušiti. Lizala je kurac kao da je najslađi sladoled, a to je radila tako dobro da sam ju htio upitati gdje je to naučila, ali sam se sjetio onda svojih godina na strojarskom faksu, pa sam samo zašutio i pustio ju da mi ukruti kurac do bola.

Kad je bila zadovoljna čvrstoćom moje batine okrenula mi je leđa i povukla je svoje tajice skupa sa najlonkama i tangicama do koljena i naprčila se oslonivši se na zid wc-a. Samo sam pomislio, jebi ga, prišao bliže, naciljao njenu dobrano mokru pičkicu i protrljao malo glavićem, te ga polako gurnuo u njenu usku i vrelu pičkicu. Uzdahnula je duboko i samo prostenjala:

- Ne vadi ga kad svršavaš.. .
- Ali.. . -započeo sam, ali me prekinula
- Samo me napuni i ne brini.. .

Slegnuo sam ramenima, primio ju za bokove i počeo se zabijati u nju. U početku polako i bez žurbe, ali kako je sve više stenjala i dahtala odlučio sam ubrzati, pa sam rukom prešao preko njenih bujnih sisa, do usta i poklopio ih kako ne bi uzbunili ostale, te ju počeo svojski jebati. Jebali smo se dok je ona mumljala i slinila mi po dlanu ruke, a iz njene pičkice je curilo, da bi nako ni desetak minuta oboje svršili, a pritom sam se zabio do jaja u nju i ispraznio se duboko u njenu pičkicu.

Bili smo zadihani, ali sam ja bolje kužio situaciju i brzo sam navukao gaće i hlače, te odjurio u muški wc, gdje srećom, nije bilo nikoga, sredio se, obrisavši usput i onu fleku od vina, tj raširivši ju malo još sa vodom i malo ju pobrisavši papirnatim ručnicima, te krenuo natrag u salu.
Stigavši tamo vidio sam da Katja još nije došla, a ni ostali nisu baš obračali pažnju, osim moje mame naravno, koja mi je htjela vidjeti fleku uz savjete kako da to operem. Samo sam joj rekao:

- Mama ne brini, hlače su tamne, vino je bijelo, a i ne smrdi više po alkoholu jer sam oprao vodom.. -svejedno sam dobio par savjeta kako da operem sa sodom bikarbonom i slično.

Uto se pojavila i Katja izgledavši kao da je upravo završila dugi telefonski razgovor, a na mamin upitni pogled samo je rekla da ju je zvala kolegica sa faksa u vezi nečega.

I sve je bilo opet OK. No da, ne baš, jer su se meni gaće slijepile za kurac od naših pomiješanih sokova, a i Katja je opet stavila svoju ruku ispod stola na moju nogu. Do kraja karmina se ništa nije desilo, a čim sam došao doma otišao sam se otuširati, a kad sam izašao iz kupaone vidio sam poruku na mobitelu "Za pola sata sam kod tebe". Samo sam uzdahnuo i navukao trenirku na sebe, bez gaća, naravno, te si natočio čašu Jegera čekajući Katju. Nisam ni zaključao. Ubrzo sam čuo kako se otvaraju vrata od kuće, a onda i zaključavaju, a onda je ušla u dnevni potpuno isto obučena, te se sjela meni u krilo. Naravno da mi se kurac počeo buditi, a ona se samo meškoljila na meni dok je on rastao, ali sam ju zaustavio:

- Prije nego što bilo šta nastavimo, objasni mi odakle sve ovo i čemu?
- Paaaa..

. jednom smo mama i ja razgovarale nevezano, te došle na temu seksa.. -rekla je nakon kraće tišine uz uzdah, pa nastavila- I tada mi je rekla kako ste se ti i ona kao klinci zabavljali i međusobno istraživali, te koliku kurčinu imaš. Te kako joj je bilo kasnije žao što te nikad nije nagovorila na seks, a što je ona dosta kasno shvatila. -tu je opet malo zastala, pa nastavila- .. . a i ja sam te jednom vidjela golog dok si se tuširao, prije par godina kad ste ti i Suzana (moja bivša žena) pazili na mene i Josipa, a ta slika mi je ostala u sjećanju i često sam te zamišljala kako me jebeš.. .

Šutio sam, jer iskreno nisam ni znao šta bi mogao reći na sve ovo. A onda se ona počela skidati i ubrzo sam gledao njeno mlado i bujno tijelo, te velike sise koje doslovno prkose gravitaciji, njenu obrijanu pičkicu koja je opet lagano curila iako se sredila potpuno, a onda mi je pomogla da se i ja skinem, te sam ju poveo u svoju sobu i završili smo u zagrljaju.

Ljubili smo se i rukama istraživali naša tijela, a onda završili u pozi 69 i sad sam joj lizao pičkicu i gurao prste u šupčić, dok je ona mumljala sa mojim kurcem u ustima. Ubrzo smo iz te poze prešli na to da me zajahala i nabila se do jaja na moj kurac. Malo je podvukla noge pod sebe i počela se nabijati na mene oslonivši se rukama na moje noge. Za to vrijeme sam joj prstima masirao dosta poveći klitoris što je ubrzo dovelo do njenog orgazma i špricanja iz njene pičkice usprkos mome kurcu u njoj. Čim se smirila prebacio sam ju na leđa, raširio joj noge i zabio joj ga odmah do kraja, te se počeo zabijati u nju. Obgrlila me i zabila nokte u moja leđa potičući me da joj ga zabijam sve jače i jače. Nije mi trebalo dugo i ubrzo sam se praznio po drugi put u njenu pičkicu.Izvalio sam se na leđa opuštenog i sluzavog kurca, a ona se odmah bacila na mene i počela ga lizati i cuclati da bi ga nako nekih desetak minuta ponovo učvrstila i opet se nasadila na njega sad mi okrenuvši leđa, te se opet počela nabijati na mene. U početku sam samo ležao kao klada, a onda sam joj počeo masirati guzu i opet pokušavao ugurati prst u njen šupak, ali se ona tako nabijala da nisam mogao. Zatim sam ju nekako zaustavio, navukao na svoja prsa, pa se okrenuo skupa sa njom na bok ne vadeći kurac iz njene pičkice. Podigao sam joj nogu i počeo joj se zabijati koliko sam mogao u pičkicu. Usput sam joj mijesio jednom rukom čvrste sise i tvrde bradavice, te smo uskoro oboje svršili, te sam joj po treći put opet napunio unutrašnjost, a iskreno više nisam ni mogao.

Nakon toga se ona na brzinu otuširala i otišla kući.

Još smo se jednom pojebali dok nije otišla natrag na fakultet, a sada kad planira imati slobodne dane javi mi pa se obavezno pojavi kod mene da ju dobro izjebem. Naravno, sad mi da i da ju jebem u šupak, što mi već dugo niti jedna nije dala. Nakon onog razgovora o njenoj mami, koji put mi dođe da Željku upitam da li bi voljela malo opet držati moj kurac u rukama, ili možda u svojoj pički, ali eto, još nisam stekao dovoljno hrabrosti za to.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija