Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vruče ljetovanje

Kao i svake godine žena i ja smo odlučili ići kampirati, a naša kćer će na more kod ženinih starci u Zadar. Mi smo se spremali ove godine na Cres, jer tamo još nismo bili.

Otpravili smo kćer sa svime potrebnim na more, a naročito sa financijama, pošto je kao tinejđerica bila jako zahtjevna. A onda se i mi spremili. Zadnjih par dana smo čistili našu opremu za kampiranje, a znali smo da se može iznajmiti i kamp kućica u kampu, zlu ne trebalo.

Stigli smo u Osor u predivan kamp i mjesto, te se počeli raspremati. Inače ja sam imao 37 godina, a supruga 36, mada je izgledala kao da joj je 26. Bili smo dobro situirani i mogli smo lagodno živjeti, a kampiranje nam je bilo nekako i u krvi. Uostalom i upoznali smo se u jednom kampu kod Zadra. Dok sam se mučio sa šatorom, jer eto baš smo morali ove godine zamjeniti stari sa novim, priskočio mi je jedan susjed sa mjesta do nas, da mi pomogne oko šatora. Inače je to normalno ponašanje u kampu, uvijek pomogni susjedu.

Bio je to Slovenac, Boštjan kako sam kasnije saznao, iz Jesenica, koju godinu stariji od mene. A tu je bio sa svojom suprugom Tjašom, koja je bila moja vršnjakinja. U čas smo nas dvojica složili šator, a Branka, moja žena, je već donijela vino, bijelo, rashlađeno i čaše, pa smo si nazdravili. Uto je došla i Tjaša, pa smo se svi upoznali i malo opustili. Tjaša je inače bila komad i pol, iako je rodila dvoje djece kako smo kasnije saznali, i dalje je bila zategnuta i sa oblinama na pravim mjestima. Pomislio sam da bi joj u nekoj drugoj prilici volio zabiti kurac između tvrdih guzova, ali ovako ću ju morati promatrati i zamišljati njenu kosu boje meda oko mojih prepona dok mi puši kurac.
Kasnije mi je Branka rekla da su oni zanimljiv par i zar ne mislim da je Tjaša zgodna. Nisam znao na šta cilja, pa sam mudro šutio i samo neodređeno nešto promrmljao.

Nakon nekih par dana smo bili već nerazdvojni, od kupanja na plaži, pa do zajedničkih večera u lokalnom restoranu. Uglavnom, odnosi među nama su bili sve prisniji. Primjetio sam da Boštjan pogledava Branku, a i Tjaša je meni par puta mamignula. Tijekom jedne od večera, dok sam se vračao sa wc-a, primjetio sam kako Branka i Tjaša nešto razgovaraju, ali i tajanstveno se smješkaju. O čemu se radi doznao sam kasnije u šatoru kad mi je Branka rekla:

- Znaš, Tjaša me je pitala da li bi te posudila njoj na jedan dan.. . -bio sam totalno zatečen time i samo sam ju blijedo gledao, a ona je nastavila- Naravno, ona bi posudila Boštjana meni.. . misli da si jako sexy i sviđaš joj se.. .
- Ček ček.. . kako si to mislila, tj kako je to ona mislila? ! ? ! ? -upitao sam sa velikom znatiželjom, jer sam prvi put ovako nešto čuo.
- Pa lijepo.. . da se malo zamjenimo za muževe -gledala me je kao da se čudi takvom pitanju i kao da je to nešto normalno.
- U kom smislu.. . zamjena?
- Pa sigurno ne da idemo skupa na plac? ! ? ! ? Pa za sex, naravno! ! -sad me je već gledala kao idiota- Hajde, vidjela sam kako ju gledaš i da bi joj ga sigurno rado stavio, zar ne?
- Ma daj.. . -znao sam da šta god da kažem ona će znati da lažem.. . predobro me je poznavala- Mislim.. . zgodna je i to.. . i ima dobro tijelo..
- Eto vidiš.. . a i meni se Boštjan sviđa, onako visok i mršav.. . a kaže Tjaša i da mu je dovoljno velik, a ona je tvoj vidjela dok si se presvlačio na plaži, pa je i to bila presudna odluka za ovo..
- Znači ti si za? ! ? !
- Jesam, a to znači da si i ti.. . -tu se okrenula na svoju stranu i time je razgovor bio gotov.

Ja sam skoro cijelu noć bio budan, jer nisam bio baš ljubomoran, ali dijeliti ženu sa nekim.. . hmmm.. .

Ujutro kad smo se sreli van šatora i osjetio se miris kave iz njihovog dijela, Branka je samo kimnula Tjaši, a ova se široko osmjehnula i kimnula Boštjanu. Boštjan se isto nasmješio i rekao:

- Danas gremo z čamcem na kopanje! -znao sam da ima čamac, u lučici kampa, ali ga još nisam vidio, pa nisam bio neki optimist po tom pitanju.

Spremili smo stvari i kad smo došli do čamca, shvatio sam da to i nije baš 'čamac', već solidan brodić od sedam metara sa kabinom i velikim dijelom za sunčanje. Krenuli smo na pučinu i nakon nekih sat vremena stigli do jedne usamljene uvale u blizini one čuvene plaže u Lubenicama, ali i potpuno puste. Usidrili smo se i iskrcali stvari, pa nakon raspremanja otišli na kupanje. U vodi mi je odmah prišla Tjaša, a vidio sam da se Branka zadržala sa Boštjanom na obali i vidio sam da mu miluje kupaće u predjelu kurca, ali onda više nisam gledao, jer je Tjaša primila moj kurac i zagrlila me drugom rukom, te mi dala poljubac. Odgovorio sam joj poljupcem i prepustio se. Brzo mi je izvukla kurac iz kupaćih i obgrlila me nogama, te ga namjestila na ulaz u svoju picu i spustila se na njega. Duboko je uzdahnula i tiho rekla:

- Ooohhh.. . još je veći nego što sam mislila.

Primio sam ju za guzicu i počeo ga zabijati u nju, a voda je pljuskala između nas. Ona se je držala meni oko vrata dok sam uguravao kurac u njenu picu i tiho stenjala. U jednom trenu sam pogledao prema Branki i Boštjanu, te sam vidio kako ga je zajahala u plićaku i kako njegov kurac ulazi i izlazi iz njene pice dok se nabija na njega. Ne znam zašto, ali to je djelovalo na mene i počeo sam svršavati i puniti Tjašinu picu, koja je počela svršavati u isto vrijeme zabijajuči nokte u moj vrat i ramena uz cvilež i dahtanje. Nakon toga smo se malo ljubili i kad smo došli do daha ona je rekla:

- Ti si prvi, osim Boštjana, kojem sam dala da svrši u mene. Sviđaš mi se jako, a i Branka mi se sviđa.. .. -krenula je prema njima i uzela me za ruku- Hajde idemo im se pridružiti.

Kad smo došli do njih vidio sam da je Branka u ekstazi i sad se Boštjan odizao od tla i zabijao se u njenu picu. Uto im je prišla Tjaša i primila je Boštjana za jaja i počela ih mjesiti, a Branki je lizala šupak, a ja sam stao ispred Branke i stavio joj kurac uz lice, pa kad je shvatila o čemu se radi odmah ga je stavila u usta i počela pušiti. Uskoro mi je bio ponovo tvrd, pa sam ga izvadio iz njenih usta i otišao iza Tjaše, kleknuo i stavio joj ga u picu i počeo ga zabijati.
Ona je samo mumljala dok je i dalje lizala Brankin šupak i mijesila, sada već mokra Boštjanova jaja, jer je Branka obilato svršavala. Ja sam malo ugurao prst uz moj kurac u njenu picu i namočio ga, te ga stavio Tjaši u šupak, što ju je navelo da se strese.
Njena guza me je privlačila od prvog dana, pa sam ju odlučio izjebati i tamo. Kad sam malo proširio otvor izvukao sam kurac iz njene pice i namjestio ga na ulaz u guzu, te ga počeo uguravati. Počela je stenjati i jaukati, ali ja nisam popuštao. Vidio sam da je to i Boštjana napalilo i da je svršio u Branku odižući ju na svom kurcu u zrak, a onda se smirio, pa je Branka sišla sa njega i počela trljati Tjašine sise i ljubiti ju.

Ja sam napokon ušao u Tjašinu guzu i sad sam samo ubrzavao tempo. Vidio sam da se Boštjan pridigao i da si malo drka kurac, pa je kleknuo ispred Tjaše i Branke, pa su mu obje počele lizati kurac i milovati jaja. Vidio sam da mu je kraći od moga, ali zato je debeo, pa su cure sigurno uživale. Ja sam sa svojih 23 bio zadovoljan, a sad je njih pola bilo u Tjašinoj guzi i rasturalo ju je.

Odjednom sam osjetio nečije ruke na mojim jajima i vidio sam kako mi se Branka smješka dok se igrala mojim privjescima. A kad me je poljubila osjetio sam slankast okus Tjašinih usta i Boštjanova kurca. To je bilo dovoljno za još par brzih i žestokih poteza i da se ispraznim u Tjašinu guzu uz grč u nogama od klečanja na kamenju.

Izvukao sam ga iz njene guze i otišao šepajući do ležaljke odakle sam promatrao kako Boštjan guzi Branku uz njeno glasno stenjanje i kako joj Tjaša mijesi sise i trlja klit. Nije trebalo dugo da Branka ponovo svrši, ali Boštjan je nastavio i dalje bušiti Brankino dupe, te sam shvatio da on ne može brzo svršiti.
To je potrajalo još nekih pet minuta dok napokon nije ispraznio svoja jaja u Brankinu guzu. Nakon toga su njih dvoje otišli malo u vodu kako bi se ohladili, a Tjaša je došla do mene i zavalila se na ručnik kraj mene, pa mi je milovala kurac gledajući njih dvoje u vodi. Kad su nam se pridružili nastavili smo razgovor u četvoro, sad totalno opušteni i bez srama jedni pred drugima.

Taj dan smo se dobro izjebali svi skupa, a Branka i Tjaša su bile okupane našom spermom. Čak su obje bile u sendviću između mene i Boštjana, a to im se i svidjelo, toliko da smo svaki dan ostatka godišnjeg morali napraviti barem po jedan trojac.

Naše druženje nastavili smo i dalje nakon tog ljeta, a da smo kliknuli su i dva dokaza.. . Tjašina kćer koja liči na mene i Brankin sin koji je pljunuti Boštjan, ali.. . to je naša tajna.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija