Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Vruče radno ljeto 2

Ocjena: 4

Sa Ingrid sam se našao oko 21 sat nakon što je maloga pustila uspavanog kod prijatelja njenih starci na čuvanje.
Došla je u kratkoj ljetnoj haljinici, namirisana i svježe istuširana, a i ja sam došao k sebi nakon par sati sna usprkos vručini. Sjeli smo u jedan kafić na terasi uz more, jedno uz drugo i gledali ljude koji su prolazili uz nas. Razgovarali smo o svemu, njenim planovima, mojim planovima, a na kraju i o nama.
U jednom trenutku je stavila svoju ruku na moju nogu i lagano ju milovala, a onda me pogledala i tiho mi rekla:

- Idemo negdje gdje je mirno?
- Može.. . -pozvao sam konobara, platio uz dobru napojnicu, te sam ju poveo sa sobom.

Sjeli smo u moj auto, pa smo se odvezli van mjesta do jedne šume, a tu u Istri nas nije trebalo ništa prepasti. Čim sam parkirao bacila se na mene i počeli smo se ljubiti, a naše ruke su letjele po našim tijelima. Ubrzo se dokopala mog kurca i izvukla ga iz hlača, pa ga je počela cuclati i lizati, a malo i natezati kožicu do kraja. Bilo mi je tako dobro da sam se samo zavalio na naslon sjedala i uživao sam u njenim bravurama po mom kurcu.
Uskoro je bio tvrd i napet, pa se uspravila i izašla van iz auta, te pozvala i mene. Kad sam izašao van sa kurcem koji je stršao ispred mene, vidio sam da se naslonila rukama na auto, a guzu je naprčila. Prišao sam joj straga i zadigao haljinicu, a kako je bila bez gaćica, prošao prstima po pici. Bila je već mokra, a onda sam čućnuo i počeo joj lizati picu što je kod nje izazvalo lagani vrisak, a onda ju je počela nabijati na moj jezik, a šupak na moj nos. Pustio sam ju tako koju minutu, a onda se uspravio, primio za bokove i namjestio ga na ulaz u rupicu i odmah gurnuo do kraja u picu. Samo je zajecala i prostenjala:

- Ohhhh.. . daaaaaaa.. . too..

Počeo sam ju jebati odmah žestoko i bez previše finesa, a ona je samo cvilila i stenjala kad bih joj ga zabio do jaja. Jebao sam ju tako već desetak minuta, a ona je već par puta svršila uz glasno jecanje i stezanje mog kurca, da bih onda i ja svršio duboko u njoj. Navlačio sam joj picu na kurac dok sam se u grčevima praznio u nju, a onda sam ga ostavio u njoj, pa sam joj nastavio mijesiti sise koje su u međuvremenu ispale iz haljinice. Naslonila se na mene i milovala me po vratu, dok sam joj ljubio ušne resice i mijesio sise, te stiskao bradavice.

Zatim me malo odgurnula i sagnula se, te mi uzela kurac u usta i oblizala ga, dok nije postao ponovo čvrst. Onda se naslonila leđima na haubu i raširila noge, pa me pozvala:

- Hajde.. . jebi me još.. . želim ga u pici.. .

Prišao sam joj i stavio ga ponovo u picu, pa ju počeo polako jebati, ali ona je htjela brže, pa mi je to dala do znanja:

- Daaaajjjj.. jače.. . zabij mi gaaaa.. .

Nisam mogao ništa i počeo sam ga ponovo zabijati u nju. Ovaj put je potrajalo dosta dugo, ne za nju, jer je ona svršila sigurno tri puta prije nego sam ga ja ponovo istresao u nju. Stiskala je moj kurac sa picom kao da će ga zdrobiti. Kad smo se napokon smirili, obukli smo se i krenuli prema kampu, a tijekom vožnje me je pitala:

- Kako sutra radiš?
- Ovaj cijeli tjedan sam ujutro, zašto?
- Mogli bi poslije na kupanje, znam jednu malu plažicu sa šljunkom i kamenjem koja je prazna.. .
- Pa u Istri su sve plaže šljunčane ili kamene, drugih ni nema -rekoh kroz smjeh, a onda dodah- može onda poslije smjene u 16 sati?
- Može.. . vidimo se -dala mi je pusu i nestala u mraku kampa.

Ja sam otišao u stan, ispražnjenih jaja i jedva čekajući da ju vidim popodne.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina