Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vruče radno ljeto 2

Sa Ingrid sam se našao oko 21 sat nakon što je maloga pustila uspavanog kod prijatelja njenih starci na čuvanje.
Došla je u kratkoj ljetnoj haljinici, namirisana i svježe istuširana, a i ja sam došao k sebi nakon par sati sna usprkos vručini. Sjeli smo u jedan kafić na terasi uz more, jedno uz drugo i gledali ljude koji su prolazili uz nas. Razgovarali smo o svemu, njenim planovima, mojim planovima, a na kraju i o nama.
U jednom trenutku je stavila svoju ruku na moju nogu i lagano ju milovala, a onda me pogledala i tiho mi rekla:

- Idemo negdje gdje je mirno?
- Može.. . -pozvao sam konobara, platio uz dobru napojnicu, te sam ju poveo sa sobom.

Sjeli smo u moj auto, pa smo se odvezli van mjesta do jedne šume, a tu u Istri nas nije trebalo ništa prepasti. Čim sam parkirao bacila se na mene i počeli smo se ljubiti, a naše ruke su letjele po našim tijelima. Ubrzo se dokopala mog kurca i izvukla ga iz hlača, pa ga je počela cuclati i lizati, a malo i natezati kožicu do kraja. Bilo mi je tako dobro da sam se samo zavalio na naslon sjedala i uživao sam u njenim bravurama po mom kurcu.
Uskoro je bio tvrd i napet, pa se uspravila i izašla van iz auta, te pozvala i mene. Kad sam izašao van sa kurcem koji je stršao ispred mene, vidio sam da se naslonila rukama na auto, a guzu je naprčila. Prišao sam joj straga i zadigao haljinicu, a kako je bila bez gaćica, prošao prstima po pici. Bila je već mokra, a onda sam čućnuo i počeo joj lizati picu što je kod nje izazvalo lagani vrisak, a onda ju je počela nabijati na moj jezik, a šupak na moj nos. Pustio sam ju tako koju minutu, a onda se uspravio, primio za bokove i namjestio ga na ulaz u rupicu i odmah gurnuo do kraja u picu. Samo je zajecala i prostenjala:

- Ohhhh.. . daaaaaaa.. . too..

Počeo sam ju jebati odmah žestoko i bez previše finesa, a ona je samo cvilila i stenjala kad bih joj ga zabio do jaja. Jebao sam ju tako već desetak minuta, a ona je već par puta svršila uz glasno jecanje i stezanje mog kurca, da bih onda i ja svršio duboko u njoj. Navlačio sam joj picu na kurac dok sam se u grčevima praznio u nju, a onda sam ga ostavio u njoj, pa sam joj nastavio mijesiti sise koje su u međuvremenu ispale iz haljinice. Naslonila se na mene i milovala me po vratu, dok sam joj ljubio ušne resice i mijesio sise, te stiskao bradavice.

Zatim me malo odgurnula i sagnula se, te mi uzela kurac u usta i oblizala ga, dok nije postao ponovo čvrst. Onda se naslonila leđima na haubu i raširila noge, pa me pozvala:

- Hajde.. . jebi me još.. . želim ga u pici.. .

Prišao sam joj i stavio ga ponovo u picu, pa ju počeo polako jebati, ali ona je htjela brže, pa mi je to dala do znanja:

- Daaaajjjj.. jače.. . zabij mi gaaaa.. .

Nisam mogao ništa i počeo sam ga ponovo zabijati u nju. Ovaj put je potrajalo dosta dugo, ne za nju, jer je ona svršila sigurno tri puta prije nego sam ga ja ponovo istresao u nju. Stiskala je moj kurac sa picom kao da će ga zdrobiti. Kad smo se napokon smirili, obukli smo se i krenuli prema kampu, a tijekom vožnje me je pitala:

- Kako sutra radiš?
- Ovaj cijeli tjedan sam ujutro, zašto?
- Mogli bi poslije na kupanje, znam jednu malu plažicu sa šljunkom i kamenjem koja je prazna.. .
- Pa u Istri su sve plaže šljunčane ili kamene, drugih ni nema -rekoh kroz smjeh, a onda dodah- može onda poslije smjene u 16 sati?
- Može.. . vidimo se -dala mi je pusu i nestala u mraku kampa.

Ja sam otišao u stan, ispražnjenih jaja i jedva čekajući da ju vidim popodne.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija