Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Vručina nakon kuhinje

Ocjena: 3.5

Kuhinja.. . vručina, znoj, stres, nervoza i puno teških riječi, ali nakon toga ekipa ide na pivu i sve OK. Tako je bilo i ove godine, osim jedne nove sitnice.. Samante.
Doduše, nije bila baš sitna. Sise kao dinje, malo opuštene, i guza kao tabure. Veseli osmijeh i nikad tužna, a na poslu za poželjeti više takvih. Nekako mi je zapela za oko, ali s obzirom na količinu posla nisam nikako stigao duže razgovarati sa njom. Nakon nekih mjesec dana mi se konačno posrećilo, tj konačno sam joj ga ugurao.

Šef je radio raspored i potrefilo se da smo oboje slobodni isti dan. Kako smo bili na moru predložio sam joj iz čiste zajebancije da odemo skupa na plažu, iako sam mislio da će me odbiti, jer jebi ga, nisam imao pojma šta mala radi kada ne radi. Na moje iznenađenje je prihvatila, te smo se nekako dogovorili za neko pristojno vrijeme da se nađemo na kafici, a onda da idemo na plažu.

Pojavio se ja u kafiću, a ona već tamo u nekim kratkim hlačama i majici-topiću u kojima je izgledala tako jebozovno da se mališa odmah počeo buditi u gaćama. Imala je 26 godina, a ja 30 i oboje smo bili solo, a taj dio još nisam znao, jer nikad to nije spominjala. Nakon kavice, pala je i po jedna pivica, da bi naposljetku ipak krenuli na plažu. Nekako smo oboje tražili neku osamljenu plažicu, na što smo se oboje nasmijali. Smjestili se na nekoj relativnoj osami, pa krenuli na kupanje. Nakon nekih 15 minuta smo se izvalili na ručnike i krenula je neka neobavezna priča. Uskoro me upitala:
- Jel me možeš namazati da ne izgori?
- Nema frke.. - rekoh i samo dodah- daj losion ili kremu..
- Evo.. - pružila mi je onu plastičnu bočicu od vode sa nekom zeleno-žutom tekućinom, a ja sam odmah skužio da je to ulje sa još nečim, a kad sam otvorio do mene je stigao mirisni val limuna i ružmarina.
- Da te namažem kao da mariniram meso ili.. . - gledao sam ju upitno držeći onu bočicu ispred njenog lica.
- Ja bi kao kad mariniraš meso.. - tiho je rekla, pa dodala - i to cijelu..

Kako je ležala na leđima odmakla je gornji dio crnog badića i sise su ispale van, a ona je samo rekla:
- Za gaće ćeš se snaći..

Malo sam ju gledao, pa kleknuo uz nju i izlio malo one mješavine po njoj i odmah počeo rukama prelaziti po njoj. Klizile su ruke nekako najviše po sisama dok nije rekla da odem niže, pa sam polako počeo mazati noge od nožnog palca sve do bokova. Pomakao sam i gaćice, bez bune, i namazao joj noge skroz do šumarka koji je provirivao sa strane gaćica. Usput sam prešao prstima preko brežuljka i usmina, i opet bez reakcije, osim u mojim gaćama.

Ležali smo tako nekih sat vremena kad se okrenula i rekla mi da joj sad namažem leđa, na isti način, naravno. Od ramena do ruba gaćica sam riješio brzo, ali od tabana do guze.. . e tu sam se malo duže zadržao. Kad sam krenuo odmicati gaćice samo je lagano razmakla noge i promrmljala da ne zaboravim nauljiti sve. Kurac mi je isti tren bio tvrd kao kamen.
Oprezno sam krenuo po jednoj strani odmaknuvši gaćice, pa je polutka guze bila vani mazao sam jednom rukom, a bilo je malo nespretno. Na kraju sam stavio nogu između njenih i sa obje ruke krenuo mazati njenu guzu. Samo sam ju čuo kako je zamumljala i nastavio sam. Prstima sam sve više bio ispod gaćica, te sam u jednom trenutku odlučio i do njene pice doći. Kad sam prošao po njoj bila je vlažna i ljepljiva i nimalo se nije bunila. Ohrabren time gurnuo sam joj prst u picu i samo je zastenjala. Jebuckao sam ju prstom dok je ona uzdisala, a onda sam probao nešto što me i inače palilo kod njene guze. Gurnuo sam joj prst u šupak i dobio jedan dugi:
- Mmmmmmmmmm aaaaahhhhh.. . - i shvatio da joj nije prvi u šupku.

Sad mi je kurac bio na rubu pucanja, pa sam ustao i otišao u more da se rashladim. Gledao sam prema njoj i vidio kako se uspravila, navukla gornji dio kupaćeg, popravila gaćice i došla u vodu do mene.
- Sve u redu? - upitala je sa smiješkom, a ja sam samo klimnuo glavom na što je ona zaronila i uskoro sam gledao nju ispred sebe kako izranja, pa njenu ruku na mom kurcu kako odvezuje kupaće i polako ih spušta, pa zaranja i onds je kurac nestao u njenim ustima. Kakav osjećaj. Pušenje u moru. Brzo je izronila nastavivši mi drkati kurac pod vodom dok su njene bradavice napinjale materijal na gornjem dijelu kupaćeg. Opet je zaronila i pušila mi pod vodom. Nastavila je tako dok joj nisam svršio u usta. Nakon toga se pokupila iz vode, pa sam krenuo za njom.

Čim sam se smjestio uz nju, a legla je na leđa i skinula gornji dio badića, bacio sam se na ljubljenje i cuclanje njenih bradavica, dok sam prste ugurao ispod njenih gaćica i počeo ju jebati prstima. Dva prsta su bila u pici dok sam ja odsutan u palcem milovao klitoris. Prigušeno je stenjala, a ja sam lagano pojačavao tempo svojih prstiju i ubrzo ju doveo do orgazma uz prigušen vrisak i guranja gornjeg dijela badića u usta. Izvukao sam prste natopljene u njene sokove i oblizao ih. Okus mi se sviđao i ne bih imao ništa protiv da je obližem, pa sam joj to i rekao, a ona se samo nadmiješila i upitala me:
- Voliš jebati u guzu?
- Volim.. - rekao sam i nasmiješio se.
- E pa sad ćeš me jebati.. . - rekla je i uzela onu boćicu sa sobom i krenula prema jednom usjeku u stijeni tik uz more koji do sada nisam primijetio.

Brzo sam krenuo za njom usput pogledavši oko sebe da li ima ikoga, pa ju stigao, a ona se već naguzila skinuvši gaćice i ugledao sam njenu dlakavicu dok mi je pružala ono ulje. Nauljio sam kurac i po njenom šupku, ali sam ga prije gurnuo u njenu picu. Nije se bunila, već je samo uzdahnula, pa se nagnula prema naprijed i raširila guzove. Tamni šupak je bio ispred mene i samo sam namjestio kurac na ulaz i počeo gurati. Nakon trečeg pokušaja je ušao i polako sam ga cijelog ugurao. Stenjala je dok joj je ulazio sve dublje. Nemam nešto dug kurac, nekih 18, ali je debeo kao boca vode od pola litre. Ubrzo sam uhvatio tempo i počeo ju jebati sve žešće uhvativši ju za bokove. Moj kurac se gubio između njenih guzova dok je njena pica curila, a more zapljuskivalo naše noge. Mislim da nismo bili previše glasni, ali sam ipak provjeravao povremeno okolinu. Nakon nekih dvadesetak minuta sam uspio svršiti i napuniti joj šupak spermom. Izvukao sam ga i onako bez gaća samo sam čućnuo u more da ga isperemo, pa navukao gaće. I Samanta je čućnula kako bi isprala tragove sperme i malo o hladila guzu, pa je navikla gaće i oboje smo se vratili na naša mjesta. Ostali smo još sat i pol na plaži, pa smo otišli kod nje i nastavili sa jebanjem u njenom krevetu. Ovaj put sam joj punio picu svojim kurcem, ali uz kondom da ne bi bilo poslije nismo znali.
Nastavili smo se jebati svaku večer tijekom cijele sezone, a na kraju se ona vratila u Čakovec dok sam ja otišao u Austriju na nastavak sezone.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina