Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Zahvala na poseban način

Često idem da doniram krv i uvek se nađe neka zgodna sestra ili doktorica koja koja pokrene maštanja. Na moju žalost na maštanjima je sami i ostajalo sve do tog dana. Ustao sam se popio kafu i dobro se najeo, ipak treba neko da primi tu krv. Obukao sam se na brzinu i otišao na mesto gde uvek dajem krv. Nije bilo gužve, valjda jer je sezona godišnjih odmora, i vrlo brzo sam došao na red. Doktor je pogledao u evidenciju i rekao, čestitam ovo vam je pedeseti put.

Morat ćemo da vam damo neku nagradu. Ustao sam i došao do sestara. Odmah sam zametio neku malu koju do tada nikad nisam video. Verujem da je tek sa školom završila. Pomislio sam moram da nekako namestim da mi ona krv vadi. Na moju sreću baš me ona zapala. Gospodine koju ruku ćemo. Gde god možeš žilu da nađeš. Posela me u sedalicu i krenula da traži venu. Bila je neiskusna ali se videlo da je vešta. Vrlo brzo je namestila i krv je krenula da curi. Gledao sam u nju onako nesvesno nisam mogao da sakrijem da mi se mnogo sviđa. Bila je kao džepna venera. Imala je jedva 1. 60 i imala je vrlo lepe obline. U uskoj opravi bokovi i guzica su joj bili naglašeni a bujne sise su jedva ostajale unutra. Imala je kovrčavu crvenu kosu tj. đinđer kako bi se reklo. Baš me interesovalo da li je prirodna. Imala je slatko lice s okruglastim nosicem i nekoliko pegica. Gledao sam tako u nju i osetio da je kurac krenuo da bubri bez obzira na gubitak krvi. Pogledao sam dole i iako sam imao široke hlače počelo je da se nazire. Kada je namestila iglu pogledala je prema meni da vidi da li je sve u redu i uhvatila me kako zabezeknuto zurim u nju. Njeno inače bledo lice se zarumenelo kao da joj je neugodno. Izvini rekao sam mnogo si lepa pa sam se malo zagledao. Danas mi je pedeseto davanje pa sam pomislio da je možda neka kozmička karma da baš takva lepotica bude na jubilarnom davanju. Slatko se nasmešila i zahvalila na komplimentu. Pa morat ćemo nekako da vas nagradimo rekla je i onako krenula da me prijateljski rukom potapša. Nije baš gledala pa je ruka završila na mom bedru i to baš onom na kojem je kurac već stajao u fazi pripravnosti. Uhvatila je krajem ruke upravo za njega te je onako ustuknula i rekla izvinite. Sve u redu rekao sam. Brzo se okrenula i otišla drugim ljudima.. .

Nakon šta sam bio gotov došla je do mene, i izvinila se još jednom. Izvukla je iglu i stavila hanzaplast. Sedite tu još malo rekla je. Ma sediću ceo dan ako mogu da te gledam. Nakon par minuta krnuo sam da odem i pozdravio sve. Dok sam se polako približavao izlaznim vratima začuo sam korake iza sebe. Začuo sam njen glas koji je rekao: pa gde ćete gospodine niste dobili nagradu za pedeseto davanje? Kontam uvek su nagradu davali na sledećem davanju. Neku glupu plaketu ili šta već. Dođite zamnom. Krenuo sam sa njom kroz zgradu koju sam inače dobro znao. Nakon par minuta hoda došli smo u neki deo gde zapravo nikad nisam bio. Evo uđite sad ću ja. Ušao sam u neku prostoriju u kojoj beše mračno i ništa se nije videlo. Čuo sam je kako zatvara vrata za nama i pali svetlo. Tada sam video da smo u nekakvom spremištu. Prije nego sam uspeo da se snađem njena ruka je već bila na mojim mudima. Promešala je nekoliko puta gledajući me u oči. Nakon par sekundi bio sam krut i spreman. Vešto je izvukla kurac iz mojih gaća i krenula da ga puši. U njenim malim ustima kurac se doimao ogromno i naprosto joj nije dao da diše. Nakon par minuta već sam jedva mogao da se suzdržim da ne svršim. Srećom ustala je i pustila kurac na tren. Otišla je i zaključala vrata. Eto tako rekla je. Nadam se da ne smeta šta ću da vam predam nagradu bez publike ipak je korona. Stajao sam i nisam mogao da verujem šta mi se dešava. Ona je bila odlučna i nije oklevala ništa. Gurnula me i samo sam pao na neki stari dušek koji je tamo odložen ko zna kada. Svukla je sve sem majice sa mene i kleknula na dušek. Uzela je kurac u svoju levu ruku stisla ga čvrsto i par puta prošetala kožicu. Njene zelene oči su svetlucale, očito je volela da se jebe. Ustala se i zadigla opravu iznad kukova. Predamnom je sevnula mlada pičkica sa uredno održavanim đinđer grmom. Kurac je počeo sam da pulsira. Čučnula je ravno iznad njega i namestila glavić na ulaz u pičku. Pošto dajete krv pretpostavit ću da nemate boleštine pa nam ne treba kondom.

Odmahnuo sam glavom samo. U tom trenu silovito se nabila do jaja u jednom potezu. Pička je bila vlažna pa je lako kliznuo do kraja u nju. Nisam verovao da ću dugo da izdržim. Promešala je par puta da se namesti i onda je krenula divljački da me jaše. Uzela je moju ruku i stavila je na sisu. Ratvorio sam joj opravu i preko brusa izvukao sise van. Bile su čvrste i podatne s prekrasnim velikim bradavicama. Mešao sam ih nisam mogao da prestane. Očito ju je mnogo uzbuđivalo jer je zažmurila dok me jahala sve brže. Nakon par minuta zastala je i ustala s kurca. Ostao sam u čudu. Zavukla je ruku iza guze i samo prstom par puta ušla u šupak a zatim je čučnula nazad i namestila kurac i nabila ga u šupak. Brzo me jahala dok joj nisam ispušao sise iz ruku. Nakon samo nekoliko minuta oboje smo svršili. Ja sam duboko u njenom šupku ostavio pola litre sperme. Ustala se i oblizala sve s mog kurca i zatim me poljubila i rekla, nadam se da je nagrada po vašem ukusu.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija