Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Zanimljiv posjet teretani

Ocjena: 3.7

Otišao sam u teretanu kao i svaki drugi dan jer držim do svog tijela i izgleda. Jako mi je bitno izgledati što privlačnije i svaki dan posjetiti teretanu jer tako održavam svoje zdravlje kao i razinu testosterona koji su potrebni za samopouzdanje. Taj dan sam radio prsa. Odradio sam par vježbi i taman sam bio u seriji kada je ona ušla, bila je to žena sa jako oblikovanom guzom kao i ostatkom tijela a pritom je imala bujne grudi. Nisam se uspio skoncentrirati na vježbu i tako sam ostao zaglavljen na benču. Ona je to vidjela i prišla mi. Bilo mi je neugodno ali pomogla mi je da izvučem tu seriju do kraja.

Sjeli smo i popričali, upoznali smo se i rekla je kako ima dečka ali nije zadovoljna njime jer joj nema šta pružiti i njoj treba netko za sex. Kako smo se mi zapričali nismo ni skužili da smo u jednom trenu ostali sami u teretani, ona je iskoristila priliku i uhvatila me za moj već tvrd kurac i rekla: "Želim ga". Rekao sam: "Idemo do mene". Spremili smo se i u autu mi je skinula hlače i počela mi drkat kurac te ga pušiti. Jedva sam izdržao i uspio odvesti do mene. Taman prije nego sam stao pred kuću svršio sam joj u usta.

Ušli smo unutra i ona se svukla, a zatim i mene. Gurnula me na krevet i sjela mi na facu. Lizao sam joj pičku jako vješto tako da je vrištala od užitka. Vidjela je da mi se ponovno dignuo i samo se pomakla do njega te se nabila. Jako se nabijala kao da ju dečko uopče ne jebe. Počela me grebati i skakati sve jače. Onda je mješala bokovima te se digla s mog kurca i počela mi opet pušit kurac. Lizala ga je tako stručno a ja sam ju posmatrao i mazio po glavi.

Zatim sam ju polegnuo na leđa i noge stavio ma ramena te ju počeo jebati kao da sutra ne postoji, toliko je uživala i toliko smo se čuli da sam pomislio kako nas čuju susjedi prekoputa iako imam dobro izoliranu kuću. Ubrzao sam još tempo i ulazio u nju koliko god duboko sam mogao ući. Tucao sam ju tako jako da je doživjela orgazam i počela curiti a da ja nisam ni osjetio koliko ustvari šprica. Rekla je kako me voli i nije htjela da stanem.

Zatim sam stao, izvadio i stao joj iza glave. Počeo sam joj ga nabijati u usta kao da joj je to pička. Gušila se malo, ali vidio sam da uživa. Izvadio sam joj ga na kratko da udahne te nastavio nabijat u grlo. Za to vrijeme sam joj masirao grudi. Onda sam stao i dao njoj da ga liže i igra se s njim. Onda sam joj ga opet počeo nabijati u usta i svaki put su joj moja muda došla do nosa. Onda sam joj ga izvadio i stavio muda u njezina usta da mi ih liže. Rekao sam joj: "Jako si dobra u ovome", a ona se samo nasmijesila i nastavila lizat moja muda.

Zatim sam se ustao okrenuo ju i stao iza nje, te joj ga namjestio na ulaz u guzu. Nije ništa rekla pa sam ga samo nabio i počeo ju jebati sve jače i jače, ona je stenjala i govorila: "Ah..ah..nemoj..prestat...mmm...nemoj...prestat...ahh, kako je dobro...mmm" nastavio sam ju jebati još jače i prije nego sam ga uspio izvuči počeo sam svršavati u njenu guzu. Ostao sam tako dok se nije iscjedio cijeli i onda sam ga izvadio i dao njoj da ga obliže. Rekla mi je: "mmm, bio si mi dobar, veselim se našem ponovnom susretu ;)".

Kraj :)
Nadam se da vam se svidjelo. Odvojite vremena da ocijenite :)
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina