Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Zdenka žena mojih snova!

Nakon našeg prvog seksa uživo nastavili smo svakodnevno da se dopisujemo putem sajta. Viđali smo se na kameri i palili jedno drugo. Skidali bi se goli i dok bi ja drkao kurac ona bi mi pokazivala svoje sise i dlakavu pičku. Mazila bi svoj klitoris i bila bi jako napaljena da bi jako stenjala sve dok nebi svršili zajedno i ja i ona.

To me je jako palilo moram priznati da sam obožavao da se tako dopisujemo. Govorili bi jedno drugom šta bi sve voljeli da radimo jedno drugom zbog čega bi dovodili jedno drugo do ludila da svršavamo kao ludi. Ona je rekla mi kako bi rado voljela ponovo da se dogovorimo oko dolaska. Rekao sam da jedva čekam da ponovo je jebem u pičkicu. Dogovorili smo se da se nađemo za dva dana ponovo kod nje.

Jedva sam čekao taj dan. Čim sam došao sa vrata me je ščepala i počela ljubiti odmah u hodniku. Skidali smo odjecu jedno sa drugog i za koji tren smo ostali potpuno goli. Počeo sam da joj ližem sise i cuclam bradavice. To je jako palilo da je rukama mrsila moju kosu i jako stenjala. Počeo sam se spuštati prema njenoj pici. Lizao sam je po stomaku sve do pičke.

Jezikom sam polako prelazio preko njenog klizorisa a ona se tresla kao luda. Njena pička je vlažila kao da voda curi sa česme. Dok sam je jebao jezikom ruke je zarila u moju kosu i navlačila svoju pičku na moja usta stenjući jako. Svršila je nakon par minuta. Uzela me je za ruku i kad sam ustao poljubila me je sočno jezikom a zatim se spustila do mog kurca i počela ga strastveno pušiti. Pušila ga je kao nikad do sada.

Uvlačila ga je u usta koliko god je mogla. Navlačio sam je rukama držeći je za glavu na moj veliki kurac. Gušila se u njemu dok je nestajao u njenim ustima. Izvalčila ga je za tren da dođe do daha a zatim bi ga ponovo vraćala u usta. Rekao sam joj da se odmah naguzi ovdje uz zid i da je želim jebati. Naguzila mi se a ja sam je počeo jebati. Dok sam je jebao mijesio sam rukama njene velike sise.

Stenjala je jako i govorila mi da nastavim je jebati kao drolju da je ne štedim. To me je jako napalilo da sam je počeo jebati najjače što mogu. Ona je tada počela da vrišti od užitka. Tada je prvi put svršila. Nisam se obazirao i nisam htio da stanem nego sam je i dalje nastavio tucati. Jasno se čulo šljapkanje od sokova njene pičke dok je moj kurac ulazio u nju.

Ptomijenili smo pozu i sada je ona bila na meni. Počela se nabijati na kurac kao da je na rodeu. Nabijala se do kraja, osjećao sam da ulazim u nju do kraja. Miješala je kukovima da bi malo odahnula a zatim ponovo se nastavila nabijati. Tražila je da legne na pod jer nije više mogla da se nabija jer su je noge zaboljele.

Legla je na pod a ja sam stavio noge njene na moja ramena da bi mogao da imam bolju poziciju za prilaz njenoj pički. Stavio sam kurac u picu i počeo je tucati svom snagom. Jebao sam je koliko sam god mogao. Uživala je od užitka maksimalno. Govorila mi je da sam je razvalio da je sve živo boli.

Ja sam skoro bio pri kraju i htio sam ga izvaditi ali ona nije dala nego mi je rekla da je napunim da svršim u nju do kraja. Počeo sam je jebati i koji tren sam počeo svršavati i puniti njenu picu. Napunio sam je do kraja i ostao u njoj još koji tren a zatim izvadio kurac iz njene dlakave pice. Kad sam izvadio kurac sprema je počela curiti iz njene pice. Uzela je moj kurac u usta i obilzala ga od ostatka sperme. Rekla mi je da ima jako dobar ukus sperma mi.

Ostali smo jedno desetak minuta na podu dok nismo malo došli sebi. Nakon toga smo otišli pod tuš gdje mi ga je još jednom popušila. Nakon toga sam se obukao i morao nazad kući. Nastavio sam se družiti sa Zdenkom idalje.

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 14201

Autor priče

Markisa
Markisa
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 190 cm
Težina: 87 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija