Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ženina prijateljica 2

Nastavak, nakon godišnjek. Nakon one ševe sa Danijelom, stvari su se vratile u normalu, sliku koju sam dobio sam obrisao a poruku zaboravio jer sam imao dovoljno drugih briga u životu, ali vrtila mi se cijelo vrijeme negdje po glavi. Nisam ni znao da će nastavak stići tako brzo.
Naime, nedugo nakon povratka sa godišnjeg, vratio sam se Doma sa posla a žena me obavijestila da idemo van sa Danijelom i još nekom ekipom. Bio je petak, pa rekoh OK. Išli smo u kafić na neki Party na otvorenom, mogao sam ići u kratkim hlačama bez previše skockavanja pa mi je odma bilo lakše.
Stigli smo pred lokal, ekipa je već bila tamo , kao i Danijela. Izgledala je odlično kao i uvijek, u vrućim traper hlačicama, nasađena na pete te u majci koja je zvala da joj se gleda u sise.. Počeli smo partijati, popilo se prilično i u jednom trenu našao sam se plašući između Danijele i moje žene. Danjela mi je bila sa prednje strane, žena iza, a ja uživao stisnut između dva tijela, dok su me njene sie bole u prsa.. Digao mi se odmah protiv volje, a osjetio sam Danijelinu ruku kako me hvata za kurac, no brzo je sve stalo. Kad smo se razilazili žena mi je rekla da je odvezem Doma, te da odbacim i Danijelu jer je popila.. Tako je i bilo, vozio sam Doma, ostavio ženu i bacio pogled na zadnje sjedalo, Danijela je drijemala, a ja krenuo razmišljajući na koji način ću je dovući do stana.
Prevario sam se. Čim sam krenuo, osjetio sam njen dah na uhu i ruku na kurcu.. "sad te Imam malo za sebe " šapnula mi je, "samo vozi ako možeš".
Počela me ljuiti u vrat i izvukla mi je kurac i stala ga nadrkavati.. Jedva sam držao volan i vidio cestu i začuo" a da staneš"? ?
Ušao sam u garažu i krenuo na najnižu etažu, u retrovizoru sam je vidio kao se skida i kako sjedi na sred sica trljajući si pičku.. Parkirao sam i prebacio se iza kod nje, nisam imao strpljenja, zabio sam joj prste u pičku i šupčić i počeo je ševiti prstima stežući i ližući joj sise.. "stavi mi ga, molim te .. " tiho je stenjala.. Nisam mogao izdržati, okrenuo sam je leđima sebi i zabio joj kurac do kraja.. Samo je uzdahnola i počela se nabijati.. Uhvatio Sem je za bokove i ševio je kao da nisam 100 godina, a onda mi je palo na pamet još nešto.. Počeo sam joj kao i na moru obrađivati šupak prstom. Nije se bunila nego se počela nabijati još jače prema mom kurcu i prstu.. Izvadio sam ga i stavio vrh na šupak i počeo ga gurati.. Pogledala me preko ramena začuđeno no nije se bunila, i malo po malo spucao sam joj ga cijelog u šupak i počeo joj jebati guzu.. Prste sam zaposlio na pici tako da je ulovila ritam i počela opet miješati na kurcu.. Nabijao sam je sve jače, osjetio sam kako svršava, a onda sam i ja eksplodirao i napunio joj šupak.. Brzo smo se uredili da moja gospođa ne posumnja no da sam tad znao što će se dogoditi kasnije - nebi se toliko žurio..
Ostavio sam je kod zgrade i požurio kući. Ušao sam u stan, žena je spavala, a ja sam se otišao tuširati da sperem sa sebe miris jebačine sa Danijelom. Najdnom sam skužio da je žena ušla kod meine pod tuš.. Mislio sam da neću moći jer sam obavio svoje.. Tuširajući se i ljubakajući lagano me nadrkavala i rekla da me želi nešto zamoliti.. Što je sada pitao sam. "znaš, kad si plesao sa nas dvije, pomislila sam kako bi bilo lijepo da te pojebem zajedno sa Danijelom.. " Ostao sam u šoku, ali rekoh, Ti si ozbiljna? ?
Najozbiljnija ljubavi.. Želim to..
Nasmijao sam se na to jer sam okrivio cugu koju je popila, otuširali smo se i krenuli na spavanje..

Nisam ni znao koliko sam bio u krivu

Nastavak slijedi
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija