Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Znojni vikend

Ocjena: 3

Jedva sam dočekao vikend koji ću provesti u svom stanu u centru Frankfurta sa Magdom. Već se dva mjeseca jebemo kod mene u uredu, uglavnom jedanput na tjedan. I dozvoljava mi ono što ni moja žena odavno ne želi.. . da svršavam u nju. Jednom sam ju pitao:

- Zar te nije strah da ne ostaneš u drugom stanju?
- A ne, ne brinem baš za to.. -rekla je uz široki osmijeh dok je ležala zadihana na mom stolu, a ja vadio kurac iz njene napunjene pice dok je sperma kapala van- Uostalom to bi bio moj problem, zar ne?
- Mislim, bio bi i moj.. -rekao sam dok sam sjedao na stolicu, a opušteni kurac mi se klatio između nogu.
- Ne bih ništa tražila od tebe, ionako si već puno napravio za mene, a sad je na meni red da se potrudim, zar ne? -rekla je ustavši sa stola i navukavši gaćice poljubila me i spustila haljinu koja je bila zadignuta do njenih sisa.


Imali smo još par takvih razgovora, a svaki put bi ostajala sve duže kod mene u uredu, dok joj napokon nisam predložio vikend kod mene. Nije dugo razmišljala kako bi pristala na to, pa je u petak poslije posla pričekala na parkingu da se i ja spustim dolje, te se onda vozila za mnom do mene, iako je znala gdje stanujem. Nismo se odmah bacili jedno na drugo kako bi netko pomislio već smo otišli na večeru u jedan mali restoran, a po povratku smo se zavalili u veliku kadu punu tople vode i pjene za kupanje. Ova kada i sama kupaonica su bile jedne od prednosti ovog stana koji sam našao nepuna tri mjeseca kako sam stigao u Frankfurt. Veliki trosobni stan, na trećem katu stambene zgrade sa velikim krovnim prozorom u kupaonici i spavaćoj sobi. Svidio se i Magdi, a ona je stanovala u predgrađu. Maleni jednosobni stan od 40 kvadrata.

Sad smo ležali u toploj kadi do vrata u pjeni i pijuckali vino koje sam donio iz Zagreba. Crno dalmatinsko vino je bilo jako i Magda je bila crvena u licu nakon pola čaše vina, a uskoro je njena ruka našla moj kurac pod vodom, pa se stisla uz mene i lagano ga drkala ispod vode. Ljubili smo se i mazili. Obgrlio sam ju i rukom uhvatio jednu sisu, te ju lagano mijesio dok je ona ubrzavala drkanje mog kurca. Uskoro mi je kurac bio tvrd kao kamen i ona se ustala iz vode, pa me opkoračila, ali prije nego se krenula spuštati na mene, uhvatio sam je sa obje ruke za stražnjicu i privukao ju k sebi. Na tijelu je bilo pjene, ali mi nije smetalo da joj zabijem jezik i nos u picu i počnem ju lizati. Stenjala je prigušeno dok se oslanjala na moju glavu, a ja joj usisavao usnama klitoris, a onda i pokušao jezik ugurati u picu. Držao sam ju tako koju minutu, a onda ju pustio da se sjedne na moj kurac. Polako se spustila u vodu i rukom uhvatila moj kurac, namjestila ga na ulaz u svoju picu, te se lagano počela spuštati na njega. Već se navikla na širinu mog glavića, pa nije bilo problema kao prvi puta. Naime, prvi puta je bila tako uska da mi je trebalo dosta da joj ga uguram do kraja, a kad sam joj ga ugurao do kraja oči su joj bile suzne koliko joj je bilo bolno. Ali nije rekla ni riječ osim povremenih jecaja.

Sad je za čas bio cijeli u njoj i odmah se počela polako podizati i spuštati po njemu. Dok je to radila išla je sisama po mojim prsima i licu, pa bi joj povremeno gricnuo bradavicu ili je malo sisao. Nismo se nikuda žurili, sve je išlo polako, pa tako ni voda nije previše pljuskala oko nas. Ona se pomagala svojom picom i samo bi stiskala svoje mišiće kao da mi muze kurac dok bi se odizala sa mene, a onda se spustila do jaja i malo ih pritisnula. Već dugo nisam imao takav senszualni seks i znao sam da bih uskoro mogao svršiti, ali nisam želio prebrzo doći do toga. Pa bi ju zaustavljao i cuclao joj bradavice, a kad sam joj počeo mijesti i guzu, te joj gurnuo prst u nju samo se je stresla i svršila uz glasan uzdah. Ovdje se je mogla opustiti i biti glasna bez ikakvih problema. Čim je svršila nabila se na moj kurac do kraja i počela me ljubiti, a onda samo stiskati svojom picom moj kurac i micati se naprijed natrag kako bi i mene nnatjerala da svršim. I uspjelo joj je nakon minute ili dvije, te sam joj napunio picu spermom. Nije se odmah digla sa mene, već se opustila na meni dok moj kurac nije napokon kliznuo iz nje. Ostali smo u kadi još neko vrijeme mazeći se i ljubeći, a ja sam joj rukom ušao između nogu i milovao joj klit, pa malo u picu sa prstima, te ušao do guze i počeo ju jebati prstima u šupčić. Stenjala je i vidio sam da uživa u tome, pa sam ju upitao da li bi volila da ju jebem u guzu. Malo me gledala, a onda tiho rekla:

- Ali tvoje je jako velik i debeo, pa se malo bojim..
- Podmazat ćemo ga, bez brige. -rekao sam i poljubio ju u usta dok sam ju nastavio jebati prstima u guzu, a ona je stenjala sve glasnije, pa si je stavila ruku na picu i počela ju žestoko trljati, da bi nakon par trenutaka počela svršavati stisnuvši mi prste svojim čmarom.

Malo me zabolilo, ali nisam ništa rekao, već sam čekao da se opusti. Kad se smirila izišli smo iz kade, a ja sam oprao kadu za nama, rob navika, pa sam joj se pridružio u spavaćoj sobi. Ležala je potpuno gola i čekala me, pa sam se brzo zavukao u krevet kraj nje. Uživali smo jedno u drugome i bez žurbe se mazili i ljubili, da bih polako krenuo niz njeno tijelo na niže ne mičući svoje usne i jezik sa njenog tijela. Malo sam kružio oko sisa i njenih bradavica, pa se počeo spuštati još niže, dok nisam došao do pice. Raširila je sama noge i počeo sam joj lizati picu i grickati klitoris, a onda jezik ugurao u picu. Uzdahnula je duboko i sad sam ju jebao jezikom gurajuči ga koliko sam mogao dublje u nju. Zadigao sam joj noge u zrak, a ona ih je prihvatila kod koljena, pa sam ju sad lizao od šupčića do pice, a ona je samo stenjala zadovoljno. Uto mi se kurac opet probudio, pa sam ga sad lagano drkao dok sam lizao njene rupice. Zatim sam ustao i otišao do kupaonice i vratio se sa kremom za ruke i mazao si kurac, a ona me pogledala i samo još zadigla noge, pa sam iscijedio kremu na njen šupčić i mazao ga i podmazivao ubacivši kremu i u njega. Zatim sam kleknuo uz nju i polako ga krenuo uguravati u njenu guzu. Išlo je teško iako sam proširio guzu sa prstima, ali moj je glavić bio širok. Svejedno, nakon par pokušaja je ušao u nju i kod nje je izazvao glasan vrisak. Malo sam zastao dok je ona dahtala, a onda joj polako nastavio uguravati kurac u guzu. Bila je jako uska i trebalo mi je dosta remena da ga uguram do pola, a onda sam ju polako počeo jebati. Stenjala je glasno, a sad je raširila noge i rukama je grabila plahte oko sebe dok sam se ja sve jače zabijao u nju. Uskoro smo oboje uhvatili ritam i sad je išlo kao podmazano. Ona se potpuno opustila dok su joj se bradavice na sisama ukrutile kao kamenčići. Zagrlila me dok sam se je zabijao u nju, a onda sam stao, okrenuo ju na bok i s boka joj se nastavio zabijati u guzu. Sad si je ona trljala picu dok sam ju ja jebao u guzu i mijesio joj jednu sisu. Nastavili smo još nekih desetak minuta u kojima je ona svršila, a onda i ja puneći njenu guzu svojom vrelom spermom. dahtao sam kao lovački pas nakon tjeranja divljači koliko me iscrpilo jebanje njene guze. Nakon toga smo oboje zaspali u zagrljaju.

Subota i nedjelja su nam prošli u izmjenama seksa i izlazaka u grad na ručak i večeru, te toplih kupki u kojima je ona opuštala svoju rasturenu guzu i natečenu picu od jebanja. Nakon tog vikenda se praktički preselila kod mene, pa je znala sve češće prespavati kod mene, normalno, nakon divljeg seksa. A i sve češće je išla na službena putovanja sa mnom, pa bi se i tamo jebali. Nakon nekih sedam mjeseci žestokog seksa je rekla da je u drugom stanju. Prvotni šok je zamijenilo zadovoljstvo, jer sam znao da mogu i dalje biti potentan, a drugo zadovoljstvo je bilo to što sam bio u nekom procesu rastave, jer sam zadnji put kad sam dolazio doma zatekao ženinog ljubavnika u kući. Nisam ništa rekao, već sam joj samo poručio da se vidimo na sudu i odmah joj blokirao punomoć na moje račune.

Što bi se reklo, dvije muhe jednim udarcem. Magda je trenutno na porodiljnom, kod svojih starci, pa se vidimo samo vikednom. Njeni starci nemaju problema sa mojim godinama, a ja se planiram za stalno preseliti u Njemačku, naravno, čim riješim brakorazvodnu parnicu.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina