Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Utjeha nakon prekida - 6. dio

Imao sam vrtoglavicu od uzbuđenja dok sam njegovao Ivine duge bradavice i pilio svoje prste unutar njezinih svilenkasto mekih nabora. Da nisam znao ništa bolje, pomislio bih da je djevica, bila je tako nevjerojatno uska. Iva je dahnula i pustila moj pulsirajući kurac kad sam nježno gurnuo treći prst u nju. Prošla je rukama kroz moju kosu i privukla me bliže, pritišćući moju glavu jače na svoja lepršava prsa, potičući me da ustima jače radim njezine bradavice.

"Ahhhh da, Toni, daaaa! Grizi moje bradavice, dušo, prstenjači moju macu, jače, brže! Oooh Bože, tako sam blizu.. . Svršit ću aaahh! "

Njezin tijesan vaginalni kanal šikljao je sve više i više nektara dok sam ubrzavao tempo jebanja prstiju dok sam palcem brže trljao njezin klitoris. Bio sam oduševljen kad sam čuo njezino cviljenje i stenjanje od zadovoljstva kako postaju sve glasniji i hrapaviji, sve dok se Ivin glas nije slomio i ona zacviljela u vrhuncu.

Njezina vrela šikljajuća rupa se namreškala kad je došla na moje prste, kupajući mi ruku u svojoj djevojačkoj spermi.

"Aaaahhh jebi Toni, toooo! " vikala je dok sam ja nastavio snažno grickati njezinu gumenu bradavicu, produžujući njezino zadovoljstvo. Polako sam pumpao Ivanu usku kremastu pičku i mučio njen nabrijani klitoris, uživajući u malim gugućućim cviležima koje je ispuštala, sve dok me nije gurnula da legnem na leđa i okrenula se na mene, naslonivši glavu na moja prsa.

"Vau, Toni, " rekla je promuklo, teško dišući, jedva otvorenih očiju dok je uživala u naknadnom sjaju, "Toliko sam snažno došla samo s tvojim prstima, ne mogu zamisliti kako će biti kad nabiješ kurac u meni! "

"Imaš nevjerojatnu macu, Iva, i odličnog si okusa", rekao sam, ližući njezinu glatku tekućinu sa svojih prstiju, odmah zavoljevši njezin ljuto slatki okus.

Zagrlio sam je kad se nagnula da me poljubi, kušajući vlastite sokove s mojih usana. "Ozbiljno, tako si mokra i mekana i tako, tako uska! "

"Zvučiš iznenađeno", zahihotala se dok je dodirivala svoje usne o moje, a njezina je ruka ponovno dodirivala moje kruto meso. "Jesi li mislio da će moja maca biti opuštena i opuštena od grupnih ševa s mojim prijateljima kod kuće? "

"Što? ! Ne, nema šanse", pokušao sam slagati. Ne mogavši sakriti smijeh, dodao sam: "Pa, nekako.. . "

Iva me zaigrano grickala po bradi dok smo se oboje smijuljili. "Rekla sam ti, uglavnom sam gledala. Ali, " rekla je dok je polako iscrtavala poljupce leptira na mom vratu i torzu, pritišćući svoje živahne sise na moju kožu dok se spuštala niz moje tijelo, "čak i samo od gledanja i uz ograničenu praksu , pokupila sam nekoliko trikova.

Kao ovaj. "

Gledajući me, klečeći između mojih nogu, Iva je držala moj bijesni penis u dnu usmjeravajući ga ravno prema gore dok je ljubila moj glavić sjajan od pred spere. Namignuvši mi, uzela me u usta i nježno me sisala, natjeravši me da zastenjem. Priljubivši svoje meke usne oko mog kurca, sišući i srkajući, Iva je polako gurnula lice prema dolje, gutajući moje meso u ukusnoj toploj vlažnosti svojih usta.

Gledao sam sa strahopoštovanjem kako Iva klizi usnama sve niže i niže duž mog trupa u jednom dugom neprekinutom pokretu, poravnavajući moju kitu i radeći čeljušću da smjesti moj debeli kurac u svojoj usnoj šupljini sve dok me nije proždirala do korijena. Nikada ne prekidajući kontakt očima, nepristojno pljuckajući i stežući me unutar granica svog grla stežućim pokretima gutanja, Iva me držala duboko u svom jednjaku nekoliko sekundi prije nego što se polako povukla unatrag, dopuštajući da moj kao slina sjajni kurac klizi iz njezinih talentiranih usta sve dok samo je napuhana glavica još uvijek bila zarobljena među njezinim nevjerojatnim usnama."Ooo, jebote! Iva, tako si dobra u ovome! " Uspio sam uzdahnuti dok su mi drhtaji ekstaze prolazili uz moju kralježnicu, a oči su mi bile hipnotizirane prizorom lica moje prelijepe cimerice kako se spušta na moj ukočeni kurac, sklizak kao pljuvačka.

"Mmgphh! Mmpphggrgh! " Iva je mrmljala , a njezine usne istegnute kao penis izvile su se u lascivnom pokušaju osmijeha. Oči su joj bile pomalo suzne, pune suza izazvanih grčevima, ali su blistale od ponosa.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija