Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

15 DANJA SA GOSPOĐOM MARIJOM

.. .. .. . Kada sam pitao cure koja će od njih da stavi strap on bila je to Marija, dok ga je namještala i mazala lubrikantom Maša i Sanja pušile su mi kurac i lizale jaja, zatim je Marija legla na pod i pozvala Sanju, Sanja ju je prekoračila i svojom pičkom lagano se spuštala po umjetnom kurcu, malo sam pustio da se Sanja privikne pa je lagano počela da jaše na Mariji dok su mi Maša i Sanja pušile kurac. Prišao sam iza Sanje malo je povio prema Mariji, Sanja je zastala i čekala da svoj kurac stavim u njen šupak, Maša je još malo dodala lubrikanta i drkajući mi ga namjestila na Sanjin šupak, kurac je uletio bez imalo muke jer sam joj ga već ranije razradio. Počeo sam lagano da je jebem u šupak, a od ispod Sanje Marija je pokušavala da uhvati moj tempo, Kako Mašina pičkica ne bi bila zaposlena tako je Maša prekoračila Mariju preko glave i svoju pičku spustila na Marijina usta i jezik koji ju je spremno čekao te se počela trljati, zatim se nagnula malo naprijed te mijesila i lizala Sanji sise i bradavice.

Ahahahahah tooo tooo kako je ovo dobro ahhaohohah cvilila je Sanja dok smo je Marija i ja uskladili tempo sve brže jebajući Sanju koja je dahtala i cvilila od našeg jebanja. Maša je isto stenjala trljajući se o Marijin jezik i uz tihi jecaj počela svršavati zaljevajući svojim sokovima Marijina usta i jezik, a Marija je sve to slasno lizala i gutala, Maša se nije micala sa Marijinih usta nastavljajući se trljati. Marija i ja tako smo skladno i dobro jebali Sanju koja je svršavala u naletima glasno uzdišući i tresući se od orgazma, kada je svršila zadnji put ja sam izvadio kurac iz njene guze, a Sanja se digla sa Marije i počela lizati svoje sokove sa strapa. Ja sam zatim stao iza Maše koja je i dalje sjedila na Marijinoj glavi te sam počeo da lubrikantom mažem Mašin šupak gurajući jedan po jedan prst šireći njen nevini šupak za moj kurac.

Maša se sagnula prema dole i zajedno sa Sanjom lizala strap i Marijinu pičku te meni tako nagužena širila svoju guzu otvarajući mi svoj šupak koji sam prstima pripremao. U sad dobro podmazanim i raširenim šupkom počeo sam lagano da guram svoj kurac u Mašu koja je sve jedno bila jako uska, na Mašinom licu u početku bila je bolna grimasa koja je polako popuštala i prelazila u za nju novu i neopisivu ugodu kako se sve više privikavala na moj kurac dok sam je ja laganim tempom jebao; Sanja je ponovno zajahala strap i počela se nabijati na Mariju istovremeno trljajući Mašin klitoris, zatim je Sanja pozvala Mašu da proba istovremeno sa dva komada u sebi, malo smo zastali kako bi Maša i Sanja zamijenile mjesta, Maša je svojom pičkom sjela na strap i čekala da ja ponovno uđem u njen šupak, a Sanja je svojom pičkom sjela na Marijin jezik.

Maša je još više uživala od Sanje, aaajj ahhahhhahhh da da uuuu uh kako je ovo dobro ahahahaahhh glasna je bila Maša, ahhh ahhhh ssvvvršavam derala se Maša i žestoko svršavala. Konačno je red došao i na Mariju, maknula je strap i na guzila se oslanjajući se na laktove i prčeći meni svoju slatku pičku, stao sam iza nje i svoj kurac gurnuo u njenu vlažnu pičku, ahhhh izdahnula je Marija kada sam ušao do jaja u njenu pičku, počeo sam da je jebem žestoko, ah ah to jebi me jebi me mali tooo ah stenjala je Marija dok sam je silovito jebao; do nas su Sanja i Maša bile u pozi 69 i lizale si pičke i jedna drugoj te gurajući vibratore koji su tiho zujali uz njihovo stenjanje. Ja sam trpao Mariju kao lud, tabletica koju sam popio davala mi je nevjerovatnu snagu i potenciju a kurc mi je bio tvrd kao kamen, Marija je ubrzo svršila, usporio sam tempo i pitao Mariju želi li i ona da je jebem u šupak, da želim potvrdila je Marija, dok je bila i dalje tako nagužena, propeo sam se u polu klečeći stav i počeo gurati svoj kurac polako u njen šupak koji je isto još uvijek bio nevin i dosta uzak, namazao sam lubrikantom kurac i njen šupak te počeo lagano prodirati, prvo sam ušao glavićem za kojeg mi se činilo da je nabubrio do veličine glave mačića, polako sam ulazio centimetar po centimetar zastajući kako bi se Marijin šupak prilagodio mome kurcu.

Cijelo vrijeme dok sam prodirao u njenu rupicu Marija je kroz stisnute zube cvilila, a kada je ta bol prešla u ugodu Marija je uživala kao i Maša i Sanja. Vidjevši to Maša je rekla Mariji kako bi bilo u redu da i ona bude istodobno jebana u obje rupe, to govoreći Sanja je već bila montirala strap na sebe. Opet smo zastali kako bi se pripremili, samo ja sam sad legao na pod drkajući svoj kurac i čekajući da se Marija namjesti prekoračivši me leđima okrenuta prema meni i da se svojim šupkom spusti na moj kurac, spustila se do jaja te čekala da se Sanja smjesti između njenih nogu i gurne joj strap u njenu pičku. Kada smo Sanja i ja bili smješteni u njenim rupama počeli smo da usklađujemo ritam i jebemo Mariju kao nitko do sad. Ah ah ah daa toto stenjala je vidno napaljena Marija govoreći kako su bile u pravu u vezi jebanja istovremeno u obje njene rupice.

Nakon nekoliko minuta takvog jebanja Marija je počela svršavati, a iz njene pičke krenulo je žestoko sqvirtanje koje je zaljevalo Sanjin trbuh. Marija se tresla od orgazma koji ju je sastavio. Kako je mene tabletica držala ja još nisam svršio za razliku od njih koje su svršile po nekoliko puta. Uzeo sam mali predah, a njih tri bacile su se na pušenje moga kurca i lizanju jaja. Dok sam uzimao zraka pijući čašu deuce votke, svako malo moj se kurac nalazio u drugim ustima. Zatim su se sve jedna do druge naguzile na krevetu šireći i nudeći svoje rupe tako da sam ispred sebe sada imao šest otvora koje je trebalo puniti, prvo sam počeo sa Mašom jebajući je malo u pičku malo u šupak mjenjajući se sa vibratorom, pa prelazio na Marijine rupice i na kraju Sanjine, kako se Marija nalazila u sredini i dok sam ju jebao Mašu i Sanju jebao sam vibratorima i tako neprestano u krug.

Nakon što sam se dosta puta izvrtio izmjenjivajući se na njihovim rupama konačno sam osjetio kako konačno i meni dolazi da svršim, taj osjećaj mi je dolazio kada sam jebao Mariju u šupak, nakon još par uboda naglo sam izvukao kurac i počeo manijakalno drkati, a njih tri kleknule su na pod i približile svoja lica jedna drugoj čekajući moju spermu. Kriknuo sam i počeo svršavati po njihovim licima i ustima, iz mene je špricalo kao iz vatrogasnog crijeva, praznio sam svoja jaja na njima i zaljevao ih spermom koja se nakupila u mojim jajima koja se nakupila danima koji nismo mogli biti sami. Iscijedivši i posljednju kap samo sam sjeo na krevet totalno uspuhan, ali kurac je i dalje stajao tvrd i napet. Svo četvero uzeli smo veliki odmor nastavljajući cugati i pripremajući snagu za jebanje do ranih jutarnjih sati.

Do kraja našeg putovanja više nismo imali prilike to ponoviti, ali smo se Maša i ja zaljubili jedno u drugo. Kada smo stigli u Zagreb i svi se međusobno izgrlili, ja sam ostao još koji dan u Zagrebu kod Maše upoznavajući njene roditelje. Nakon par dana dobio sam poruku od Marije da ovo ljeto dođemo kod nje u Makarsku svo troje, za Sanju nisam bio siguran, ali Maša i ja idemo sigurno. Ipak svi koji su mi govorili da ništa ne brinem te da ću naći onu pravu bili su u pravu. Maša i ja smo već nekoliko mjeseci zajedno i planiramo na ljeto otputovati u Makarsku kod Marije da ponovimo naše nezaboravno putovanje KRAJ

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija