Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Analni sex sa dvije frendice

Ocjena: 1

Ja sam Marko i ovo je istinita priča koju ću vam ispričati. Sada imam 20 godina a ta sex avantura se dogodila 1 godinu prije. Išao sam u 4. razred gimnazije i redovito gledao porniće i drkao. Samnom u razred su išle dvije cure koje su po meni bile lezbijke , a znate kako kažu , lezbijke imaju najbolje dupe i najbolje sise od svih cura. Jedna se zvala Tea a jedna Eva. Cure su se svaki dan ljubile s šlatale druge dečke i dirale ih po kitama. Jedan dan smo bili na satu engleskog i iz nekog razloga mi se dignuo kurac i nije se htio spustiti. Nakon nastave su mi cure prišle i jedna mi je zabila ruku u glave a druga je pazila da nitko ne gleda. Kada ga je uhvatila počela je drkati po mojim gaćama i rekla je da dođem kod nje doma danas da ju podučim matematici. Rekla je da će oba dvije biti zajedno i da će biti super. Kad sam došao kod njih doma malo smo razgovarali i onda se bacili na sex.

Kad su me počele skidati mislio sam da sam u raju. Tako su bile zgodne i nikad ne bih pomislio da bi se takve cure jebale samnom. Rekle su mi da mogu samo u njihove guze puniti. Ja sam odmah pristao i sjetio se kako je dobro jebati u guzu. Prvo su mu pušile do besvijesti i drkale ga kolko su god mogle jako. Stavila je Tea svoju dlakavu pičku na moja usta i ja sam uživao u sokovima koji su curili iz nje. Pa se naprčila i ja sam joj polagano stavio kurac u dupe. Bila je uska ko uff. I onda sam nabio do kraja . A bilo je najbolje što sam je jebo bez kondoma i to u prljavu guzu. Dok sam ju dugo jebao već je počelo biti prljavije i prljavije . I onda sam ga izvadio iz nje i stavio drugoj. Ali sam se legao na leđa i počela ne jašiti ko da joj je to zadnje jahanje u životu. Cure su bile starije od mene 4 godine i već su imale iskustva i volile su u troje. Prsteljačila je jedna drugoj dok sam jebao . Bilo je dlakavo i prljavo ali najbolji analni sex u mom malom životu. Jebali smo se možda sat i pol. Uznojili smo se jer je bilo vruće i bili su zadnji dani škole. Prije mature sam ih izjebo da mi bude lakše napisati maturu i da se lakše opustim. Poslije srednje škole s njima sam se još dugo vrijeme jebao i u njihove pičke. Ja sam prvi probao njihove uske rupe. Palim se na samu pomisao na taj sex i na te duboke rupe ionako je moj 24 cm. Uživale su .

Morat ću vam ispričati što se dogodilo sa njima i kako sam putem njih upoznao mamu i sa njom imao sex. Imale su velike rupe kad sam ih razjebao. Kad sam ih jebao bez kondoma i svršim u njihove guze . Tako su bile uske na prvu a zatim sam ih razjebao kao pravi jebač i sad tražim starije MILFice za sex preko oglasa. Nadam se da vole mlađe pastuhe koji jebu ko veliki. Jednom sam jebao jednu ženu koja je bila udata i imala je 54 godine. Stara koka dobra juha haha. Al je znala kako jašiti moga pitona i znala je sve čari sexa. Valjda sam ja najmlađi koji je jebao takvu staru koku . I u guzu i pičku. Sve mi je dala . Dala mi je cijelu sebe . Svoja usta sve.

Čak mi je rekla da bolje jebem od nekih iskusnih muškaraca. Mene je to oduševilo i onda kad sam ju jebo sam sve jače ju ubado. Jahala je ko velika. Vrištala je ko prava kurva. Imala je iskustva nabadala se na mog . Morali ste to vidjeti . Ali ja mislim da su za mene mlađe, mojih godina koje znaju i vole dobro tijelo i velike kurčeve. Mlade imaju više energije i više su izdržljivije . Mogu i one svršiti i to volim kad se iz njih slijeva tekućina koja je tako slatka . Ona navlaži svoju pičku pa moj kurac bolje ulazi i izlazi. Podmazan je . A dok jebem u dupe onda koristim svakakve kreme .
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija