Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

BAKINE TAJNE III

Nakon nekog vremena došla je Suzana kako je najavila, sa njom naravno bila je i Dara i njena kćerka Alexandra. Sjele su za stol, a baka je krenula da skuha kavu. Baki i meni su se u jednom trenutku pogledi sreli jedva sam se suzdržao da ne prasnem u smijeh naime baka mi je gestom i pokretom tijela pokazala na njih tri kako ima da ih izjebem. Dara je već dobila dva put, a sada ćemo vidjeti koja je sljedeća mislio sam u sebi. Uz kavu koju smo pili ja sam uglavnom odgovarao na pitanja koje je Suzana postavljala dok je između tih pitanja govorila o sebi. Suzana je vršnjakinja sa mojom majkom samo kud i kamo uzdržavanija. Uživala je ne radeći ništa osim šopinga i održavanjem svojega izgleda. Izgleda fenomenalno sise, guzica, struk, lice, tijelo ma jednostavno je izgledala kao one milfice iz pornića.

Bila je udata za nekog Švicarca koji je bio direktor u nekoj banci pa je bila puna para tu mi je postalo jasno zašto ima takav izgled. Rekla je kako je došla na par dana zajedno sa Alexandrom koja će ostati tu dok su ona i muž na krstarenju. Alexandra je bila prava ljepotica ista mama samo puno mlađa dugačka kestenjasta kosa, onako pušačkih usta sa punim usnama, jedrim i čvrstim sisama, tijela i struka i sa brutalnom guzom lijepo oblikovanom i isprčenom. Dok je Suzana uglavnom pričala, a mi ostali tu i tamo nešto progovorili mala je samo drkala po mobitelu povremeno mi baciti kratki pogled. Vidjelo se da joj je užasno dosadno jer još nije imala 18 iako je falilo nekoliko mjeseci te je morala ostati kod bake u ovoj vukojebini. Suzana me zamolila uslugu da ako mogu malo da zabavim Alexandru da joj ne bude dosadno.

Rekao am kako ovdje baš nema neke zanimljivosti, ali da ću se potruditi da joj pomognem koliko mogu. Suzana joj se zatim obratila govoreći joj nešto na njemačkom jeziku da bi me nakon tih njenih riječi mala samo kratko pogledala i samo rekla OK. te nastavila tipkati po mobitelu. Pitao sam Alexandru da li možemo komunicirati na engleskom pošto ja nemam pojma njemački. Yes ok rekla je, ja sam je pokušao uvesti u razgovor te sam joj rekao da sutra idem do jednog izvora obližnjeg potoka gdje su nekad ljudi iz sela odlazili po vodu te joj rekao da ako želi može sutra ići sa mnom samo je slegla ramenima opet rekavši samo ok. Baka i Dara suptilno su se pogledale pa je Dara pogledala prema meni i namignula mi što je bio znak da nema ništa protiv ako se desi da joj sutra jebem unuku.

Sutradan probudio sam se oko 6 sati ujutro, pripremio sve što je potrebno za piknik u šumi nešto za pojesti, bocu soka i vode, džezvu kave i naravno vreću za spavanje koja će služiti za sjedenje, a možda i za nešto drugo. Izašao sam vani i stao čekati Alexandru koja je nakon nekoliko minuta onako snena izašla. Progutao sam knedlu kada sam je vidio obučena u vruće hlačice i kratkoj majici pripijenoj uz tijelo koja je ocrtavala njene prekrasne čvrste sise. Krenuli smo kroz selo u tišini ja sam je pustio da hoda ispred mene isključivo zato da mogu gledati u njenu zamamnu i fantastičnu guzu. Nakon desetak minuta skrenuli smo u šumu i zaputili se prema izvoru, počeo sam nešto pričati čisto da razbijem monotoniju i tišinu. Pitao sam je kako joj se čini mjesto, pitajući je neke ne osobne stvari, počela je da se lagano opušta i što smo sve više i dalje hodali sve joj se više svidio i krajolik kojim smo hodali.


Alexandra je pitala koliko još ima do mjesta gdje idemo, još jedno sat vremena odgovorim joj, želiš li malo odmoriti pitam ju, da mogli bi se malo odmoriti odgovori mi. Sjeli smo na jednom improviziranom mjestu gdje smo sjeli spustio sam ruksak na stol pa je pitao i ponudio želi li nešto pojesti ili popiti, uzela je samo vodu dok sam ja sebi točio kavu. Sad već vidno opuštena počeli smo se malo bolje upoznavati pričati o vezama, planovima u životu i slično. Rekla je kako ima dečka, ali kako nije nešto previše ozbiljno već tu sam imao nekakav znak i naznaku da bi je mogao smuvati. Pitala me je imam li djevojku, nemam imam samo prijateljice s povlasticama, zašto pitala me je, zato jer želim da budem slobodan po pitanju veza već samo tražim zabavu, ali zapeo sam ovdje spletom sretnih i nesretnih okolnosti, a ljeto sam planirao drukčije, trebao sam biti sa prijateljima na moru pa da zajedno na moru hvatamo neke strankinje ili domaće cure sa kojima bi se zabavljali, ali eto planovi su mi se izmijenili, odgovorim joj.

Kad kažeš zabavljali pritom misliš na sex upitala me je Alexandra, naravno ako dođe do toga odgovorim joj. Poslije polu satnog odmora nastavili smo dalje te konačno nakon sat vremena hoda stigli do tog izvora. Kada je vidjela mjesto bila je oduševljena prizorom sa velikim svodom od ulaza u spilju i poveće jezerce iz kojeg je izvirala voda koja se je potom izlijevala u mali potočić koji je kasnije utjecao u rijeku. Ako želiš možeš malo da se osvježiš u jezercu rekoh, umočila je ruku pa rekla kako je hladno te da nema niti kupaćeg kostima. Ma nije toliko hladno kada se uđe kao što ne treba niti kupaći kostim odgovorim joj pa počnem sa skidam odjeću sa sebe. Skinuo sam se gol i polako ulaziti u jezerce bio sam joj leđima okrenut pa mi nije baš mogla vidjeti cijeli kurac osim malo glavića koji se klatio među nogama dok sam ulazio.

Ti si lud, smrznuti ćeš se rekla je, ma super je problem je samo ući, a kad se navikneš bude super. Krenuo sam je nagovarati dok se konačno nije ohrabrila te se počela skidati. Ostala je samo u grudnjaku i tangicama pa počela ulaziti u vodu tada sam je prvi puta vidio bez odjeće doduše ne skroz, ali dovoljno da iako je voda bila hladna osjetio sam ipak laganu reakciju na mome kurcu. Ulazila je polako i sa svakim korakom kojim je ulazila dublje njene bradavice počele su sve jače da se ističu ispod njenog grudnjaka. Kada je voda ušla do malo iznad pičkice odustala je i brže bolje izašla van rekavši kako joj je to ipak prehladno. Obukla se i sjela na obližnji kamen da se ugrije na suncu, gledala me je dok sam se ja tako brčkao u jezercu, a onda je i meni bilo već dosta te sam krenuo da izlazim.

kako sam rekao iako je voda bila hladna, ali pogled na njeno vruće tijelo moj je kurac već bio u polu dignutom stanju koji je polako počeo da se diže kako mu je postajalo sve toplije, njoj je ispala vilica kada je pogledala u mome pravcu i ugledala polu dignuti kurac koji se klatio između nogu u ritmu hodanja. Pogledao sam je i pitao što je bilo zar nije nikada vidjela golog muškarca. Nije znala što bi rekla pa je samo zatvorila usta i ostala začuđeno gledati da bi na kraju titravim glasom rekla da je vidjela golog muškarca samo, samo što prekinuo sam ju pa nastavio što nisi nikada vidjela uživo takav kurac rekao sam, a ona je samo klimnula glavom. Došao sam tik do nje pa je upitao bi li ga htjela vidjeti u punom stanju isto je samo klimnula glavom gledajući me u oči grizući si donju usnicu.

Primio sam je za zapešće pi položio njen dlana na kurac ona ga je lagano obujmila svojom šakom te ga tako držala. Drkaj mi ga rekao sam i ona je počela lagano da mi navlači kožicu preko glavića, kurac mi se počeo sve više tvrdnuti i rasti u njenoj ruci te kada mi se skroz digao izgledao je monstruozno u njenoj maloj šaci te je samo rekla ajme koliki je. Samo sam kimnuo glavom, a ona je spustila usne na moj glavić pa ga počela ljubiti, zatim se počela igrati jezikom da bi ga na kraju primila što je dublje mogla i počela ga zajedno pušiti i drkati.
Pušila mi ga je i gutala koliko je mogla balaveći po mome kurcu svojom slinom, nakon nekog vremena i ja sam htio da joj priuštim jedno lizanje. Skinuo sam joj malu usku majicu i grudnjak pa joj počeo mijesiti i stiskati svojim šakama njene čvrste sise dok smo se ljubili.

Počeo sam usnama da se spuštam prema njenim sisama pa krenuo da joj sisam i ližem bradavice malo jednu malo drugu, dok sam joj jednu sisao i lizao drugu sam prstima lagano uvrtao i nježno ih mijesio sa njenom sisom. nakon što sam joj izmijesio i izbalavio sise i bradavice krenuo sam niže. kada sam jezikom počeo lizati njen stomak i pupak rukama sam uhvatio rubove njenih hlačica i gaćica te ih zajedno spuštao niz njene noge. Oslobodivši je hlačica i gaćica gurnuo sam glavu među njene noge i počeo je lizati, rekla mi je kako joj je malo neugodno na kamenu pa smo se spustili na rastegnutu vreću. Odmah sam se našao među njenim nogama, raširio sam ih te joj lizao i ljubio nutarnju stranu njenih bedra sve se više primičući njenoj obrijanoj pičkici i njenim jako izraženim usminama.

Ahhhhhhhhmmmmm začulo se njen uzdah kada je moj jezik i usne dotakle njenu pičkicu. Jezikom sam počeo da širim usmine te joj lizati procjep cijelom dužinom njene pičkice povremeno se zaustavljajući na njenom klitorisu kojeg sam strasno lizao, sisao i lagano grickao. Stenjala je te uzdisala uvijajući kukovima prateći moje pokrete dok sam joj lizao i sisao pičkicu, usmine i klitoris. Bližila se svome prvom orgazmu pa sam joj lagano gurnuo srednjak i kažiprst i istovremeno pojačao intenzitet lizanja i pritiska jezika na njen klitoris dovodeći je do orgazma koji je tresao cijelo njeno tijelo. Polako je dolazila sebi dok sam joj lagano lizao pičkicu skupljajući njene sokove koji su se cijedili iz njene vruće pičkice. Onda sam se ja pridigao podigao joj jednu nogu u visini svoga kuka i glavić prislonio na ulaz njene pičkice, samo polako molim te rekla je, ja sam je poslušao i lagano počeo ulaziti u njenu pičkicu.


Nastojao sam biti što nježniji jer je bila zaista uska kao i zbog bolnog izraza na njenom licu istodobno miješan i sa ugodom. Jebao sam je lagano sa pola svoje dužine njena pička sve se više počela širiti i sve se više počela privikavati na moj kurac kao i lučiti sve više svojih sokova tako je i bol sve više prelazila u ugodu i uživanje. Kako se sve više privikavala na dužinu i širinu tako sam ulazio sve dublje dok konačno nisam ušao cijeli što je na kraju Alexandru dovelo do još jednog orgazma. Trzala se dok sam bio cijeli u njoj istodobno mijeseći njene sise te ispreplitali jezike dok smo se žvalili. Počeo sam opet lagano da je i to sada sa cijelom dužinom moje kurčine, počela je sve više da stenje i uzdiše kako sam ja počeo da dižem intenzitet, izlazio sam i ulazio sve brže, podigao sam joj noge u visini kukova čvrsto je držeći za butine te počeo sve silovitije da je navlačim na kurac, stenjanje je prešlo u glasno deranje koje je odzvanjalo šumom.

Počeli smo mijenjati razne poze, jebao sam je sa boka, s guza pa opet misionarska sa njenim nogama na mojim ramenima, pa nogama savijenim do iza glave. Toliko se njena pička navikla na moj kurac, a i znala je da se jebe pogotovo je obožavala da me jaše nabijajući se i derući se iz svega glasa na svim svjetskim jezicima. Ne znam koliko je trajalo to naše ludilo, ali znam da je ona svršila nekoliko puta, a ja sam se ispraznio dva put jednom duboko u njoj za šta njoj nisam rekao te drugi puta kada sam je spermom isprskao po cijelom tijelu. Ležali smo uspuhani jedno kraj drugog dok smo polako dolazili k sebi, zatim se natjerala da se okupa u jezercu da spere spermu sa sebe i iz pičkice koja se cijedila te kada je primijetila da sam joj svršio u pičku nije bila baš jako sretna. I ja sam se bacio još jednom te smo se potom osušili i krenuli natrag prema selu.

Držali smo se za ruke i ljubakali se cijelim putem do sela gdje smo se pretvarali kako se ništa nije desilo. Kada smo došli pred njenu kapiju od dvorišta pozdravili smo se i rekavši da se vidimo malo kasnije. Ušao sam u kuću i zatekao Daru i baku kako netom završenog sexa između njih dvije piju kavu. Kada je Dara otišla baka me je pitala jesam li? , jesam bako dvije od tri odgovorim joj, a ona meni opet; "Sinko, ako ovako nastaviš mislim da će biti i tri od tri", nadam se bako nadam odgovorim joj. Iako nisam znao kako riješiti Suzano ipak srećom desio se hat trik.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija