Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Blizanka Ena

Ležao sam u krevetu pokušavajući doći sebi nakon što sam pojebao Lanu. Odavno nisam tako dobro svršio. Obožavam ovakav neočekivani seks, ima nešto divlje u tome. Razmišljao sam kako bi iako sam pomalo umoran zapravo mogao još jednom. Tko zna da li će i Lana htjeti i da li imamo vremena prije nego se Ena vrati. U taj tren otvorila su se vrata od sobe i rekla je evo me, nadam se da nisi dugo čekao. Legla je kraj mene i poljubila me spuštajući ruku prema mom kurcu. Da li ima šanse za još jednu rundu pitala je? Ako se potrudiš rekao sam. Krenula me ljubiti po prsima i grickati mi bradavice. To me baš nekako napaljivalo. Kurac se počeo lagano trzati. Polako se spuštala sve niže dok nije došla do njega. Počela ga je buditi jezikom vješto i brzo je bio u poludignutom položaju. Bez da koristi ruke usnama je obuhvatila vrh kurca i lagano prevukla kožicu preko glavića. Laganim pokretima ga je stavljala u usta i uskoro je bio u punoj veličini. Pustila ga je van iz usta i ostavila da stoji. Spustila se prema jajima i provo ih je dobro oblizala a zatim i strpala u usta. Kurac se trzao kao lud. Spustila se još niže i jezikom dražila prostor između šupka i jaja.

Bila je tako dobra. Prepustio sam se totalno. Nastavila je lizati nekoliko minuta a onda ga je polizala u komadu do šupka do glavića. Nadvila se nad njega i pogledala me ravno u oči. Otvorila je usta i počela gutati nabreklu debelu kurčinu koja mi se nikad nije činila većom. Nestajao je u njenim ustima dok nije progutala sve. Osjetio sam kako kurac radi u njenom grlu. Trzao se i htio puknuti. Nabijala se na njega polako ali konstantno. Uživala je. Bilo je fenomenalno. Pustila ga je van iz usta. Bila je sva zadihana i slina je curila na sve strane. Kada je konačno došla do zraka izustila je, želim da me jebeš u usta. Ustao sam s kreveta i polegao je na krevet tako da joj glava bude zabačena lagano preko ruba unazad. Namjestio sam kurac i ušao duboko u njeno grlo. Jebao sam je sve brže sa tek toliko pauze da se ne uguši. Uživala je. Nakon nekoliko minuta rekao sam joj, želim da me sad dobro izjebeš. Legao sam na leđa na krevet. Popela se na mene i sjela mi na prsa. Polizao sam je nekoliko puta da podmažem već mokru pičku. Zatim se spustila do mog kurca polegla ga na moj trbuh i počela se trljati po njemu laganim pokretima. Moli me da te jebem vikala je. Jebi me kao životinju vikao sam. Ustala se iznad mene. Krenula je lagano širiti noge dok nije napravila špagu i nabila se na kurac. Prignula se prema napred i počela se nabijati na kurac sve brže i brže. Nakon koju minutu uspravila se i skupila noge. Stavila je ruke na moja prsa i počela ljuljati napred nazad. Uživala je kako me izluđuje. Ubrzavala je a zatim se počela nabadati na njega. Ubrzo sam skužio da se više ne cereka. Suzdržavala se da ne počne svršavati ali joj nije uspjelo. Osjetio sam kako se grči na mom kurcu ali održala je ritam. Nabijala ga je svojski, dok sam je grabio za sise i igrao se bradavicama. Povremeno bi je lupio po guzici. Počela je lagano posustajati jer je svršila nekoliko puta. Zgrabio sam je za guzove i lagano odigao. Počeo sam je nabijati odozdo dok nisam počeo svršavati. Spustio sam se nazad i rekao da me lagano jaše dok nije iscijedila sve iz njega. Ustala se i dobro ga očistila jezikom….

Legla je kraj mene sva zadihana i rekla jedva hvatajući dah, i da li si zadovoljan odgovorom. Kakvim odgovorom pitao sam. Pa pitao si da li zajedno i muške jebemo ja i sestra. Dobro moram priznati da sam očekivao da jebete. Pogledala me i zagonetno se nasmijala. Lana viknula je. U taj tren vrata su se otvorila i ušla je u sobu. Uvukla se nama u krevet i legla. Jesam ti rekla da neće ni shvatiti kad se zamijenimo rekla je. Tek tada mi je došlo iz guzice u glavu što su napravile. Nije da sam se previše bunio. Zaspao sam umoran i zadovoljen u zagrljaju dvije zgodne žene. Ili jedne ovisi kako se gleda…

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija