Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Bucka

Bio je petak, točnije petak navečer. Sjedio sam kod kuće i umirao od dosade. Gledao sam tako televiziju, slušao glazbu, kad začujem poziv. Znao sam da me moji zovu van, no odbio sam ih. Odbio sam ih jer mi je bilo toliko dosadno da nisam mogao ni van otići. Ugasio sam televiziju, obukao motorističko odijelo i otišao se provozati po gradu. Kako sam se vozio po gradu vidio sam puno ljudi. Međuostalim bilo je i puno cura, kao što se moglo i očekivati. Vidio sam jednu preslatku curu i zastao sam s motorom te ju pozdravio. Malo smo popričali i rekla mi je da mora ići pa smo se pozdravili.

Nastavio sam vožnju. Nedugo nakon toga naišao sam na još jednu djevojku. Cura je bila preljepa, ali sjedila je na klupi i plakala. Zaustavio sam se i pitao ju sato je bilo. Nije izustila riječi. Samo sam sjeo pokraj nje i zagrlio ju. Zagrlila je i ona mene. Plakala mi je na ramenu pol sata, a ja sam ju tješio. Nakon pola sata obrisala je suze i konacno smo normalno popricali. Zahvalila mi se i rekla kako je plakala jer ju je dečko ostavio. Kao razlog joj je rekao da se udebljala. Ja sam ju na brzinu odmjerio i rekao joj da uopće nije debela. Pošto sam bio ostavio motor na zelenoj površini prišla su dva policajca koja su bila u noćnoj patroli i rekli mi da ne mogu ostaviti tu motor. Rekao sam im da znam i objasnio zašto sam se uopće tu zaustavio. Malo smo popričali te sam pitao tu djevojku hoće doći do mene da se upoznamo malo bolje. Pristala je te sam ju odvezao do sebe.

Došli smo do moje kuće i uveo sam ju unutra. Rekao joj neka se raskomoti te da može koristiti kupatilo. Ona je otišla do kupatila umila se i sredila malo šminku, a ja sam za to vrijeme natočio čaše crnog vina. Kada se sredila i izašla iz kupatila, sjela je na kauč te smo nazdravili s vinom. Pričali smo i upoznali se. Na kraju smo kroz priču došli do tog dijela da je ona ostala samo u gaćicama i grudnjaku jer sam ju htio uvjeriti da nije debela. Kada smo skužili da sjedi polugola pokraj mene napalili smo se. Ona se zacrvenila i ja sam ju pitao što je? Rekla je: "Paa, znaš sada kada sam shvatila da sam ustvari pokraj tebe samo u gaćicama i grudnjaku malo me stid" na što sam joj rekao da je nema ćega biti stid te joj se približio i poljubio ju.

Počeli smo se ljubiti i ona je polako spustila ruku dolje i počela mi trljati kurac preko hlača. Normalno kurac mi je već bio jako tvrd. Prestali smo se ljubiti i skinula mi je hlače i boxe zajedno. Zatim ga je stavila u usta i počela ga pušiti. Nije mogla duboko no godilo je svejedno. Zatim je otkopčala grudnjak i stavila kurac među grudi. Trljala ga je grudima i rekla: "mmm, kako volim kad mi je među grudima". Uživao sam. Prestala je i počela ponovno pušiti, za to vrijeme si je trljala picu i bila je vlažna. Prestala mi je pušit kurac, ustala se te ne poljubila.

Zatim je legla na kauč, raširila noge, pomaknula malo gaćice u stranu i rekla da ga želi u sebi. Ustao sam i namjestio ga na ulaz njene pice. Prije nego sam ušao u nju rekla je: "Samo molim te polako dok ulaziš". Poslušao sam ju i ušao polako u nju. Jebao sam ju polako i gledao kako se njezine bujne grudi lagano pomiću svakim mojim ulaskom u nju. Šapnula je: "Sada možeš ubrzati". Opet sam ju poslušao i ubrzao, počeo sam ju jebati brzo tako da su joj se i grudi počele brže micati. Uhvatio sam ju za njene bujne grudi dok sam ju tako brzo jebao i počeo ih mješati. Ona je stenjala: "Ah..ah..ah..ah..mmm...ahh...nemoj stat...ahh...mmm....aaa..". Počeo sam ju još brže jebati, a istovremeno joj trljati malo klitoris preko gaćica.

Godilo joj je to i ubrzo sam osjetio kako joj se pica počinje stezati oko mog kurca i kako se ona počinje lagano grčiti. Znao sam da je svršila. Polako sam izašao iz nje i poljubio ju. Zatim sam se spustio, skinuo joj gaćice te joj počeo lizati picu. Očistio sam ju od njenih sokova, ulazio u nju malo jezikom da i iznutra pokupim. Vidio sma da joj godi to. Zatim sam joj rekao da stane u doggy style što je i napravila. Stao sam iza nje i ponovno ju počeo jebati. Ovaj put sam odmah brzo jebao. Stenjala je kako joj godi. Dok sam ju jebao tako uhvatio sam joj guzove sa strane, malo raširio i počeo ju jače nabijati. Malo sam ju i lupio po guzi na što je svaki put zastenjala. Nabijao sam ju tako neko vrijeme i uživao u njezinom tijelu. Izašao sam iz nje. Ona se okrenula i počela mi pušiti kurac. Očistila ga je cijelog od svojih sokova.

Zatim sam legao na leđa a ona je sjela na njega i počela se sama nabijati na njega. Rekao sam joj: "Dečko ti je idiot kad te ostavio. Imaš odlično tijelo, a još se bolje i jebeš". Na to se ona samo nasmijala i zacrvenila. Nastavila se nabijati na moj kurac. Spustila je ruku prema mojim mudima i počela ih masirati dok se nabijala. Kako je samo godilo. Zatim sam rekao da sam blizu na što se ona ustala okrenula meni leđa i sjela ispred kurca. Počela ga je drkati dok nisam svršio. Svršio sam tako jako da je sperma završila po njenom licu, grudima i trbuhu. Spustila se i počela ga pušiti da ga očisti od sperme. Kada je završila rekla je: "Dobar si muškarac, a ne kao onaj moj bivši. Kreten". Otišla se otuširati te sam joj ponudio da prespava kod mene.

Kraj... :)
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija