Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Čiča Tomine priče 3

I tako prošlo je već dva mjeseca, susjeda Branka mi je vratila pare, a mi smo se nastavili družiti samo na kavicama, na moju žalost. I tako jedno jutro dok smo ispijali kavicu, kaže meni susjeda, čuj Toma je si li ti još raspoložen za posuđivanje para? joj meni odmah toplo oko jaja, naravno da jesam. E dobro, onda imam jedan prijedlog za tebe pa sad ti razmisli, kaže ona. Ma može samo reci, a ruka mi nesvjesno odleti do jaja, što je ona naravno vidjela.

-Šta je jesi se već narajco, a nisam ti ništa ni rekla?
Ma nisam nego me nešto zasvrbilo, lažem ja.
Ma nema veze , evo slušaj susjed, imam jednu prijateljicu kojoj je muž na terenu i trebaju joj pare za štednjak, sada je na akciji. Pa sam joj ja spomenila tebe da bi joj možda mogao posuditi negdje oko 3000 kuna.
Naravno rekla sam da će biti nekakve kamate ili nešto takvo za uzvrat, pa eto ako želiš dat ću ti njenu adresu, pa ju obiđi ako želiš da se dogovorite.
E susjeda tebe je sam bog poslao, kao da si znala da sam zagirio i da mi treba nešto za na jaja. Naravno da sam zainteresiran, premda sam ipak mislio da je i tebe malo zasvrbilo, ali dobro, daj mi njenu adresu pa ću sutra otići kod nje.

Može, evo ti adresa, a šta čujem ti bi se opet samnom malo igrao?
Pa naravno, to mi je bila prva misao, zato mi je ruka i letila na jaja.
A čuj kad je tako možda i meni uskoro usfali para, sada moram ići, vidimo se sutra popodne.
I tako se ja sutradan uputim na danu adresu. stigao sam na vrata, pozvonim i za par trenutakak mi vrata otvori zgodna, stasitija crnka.
Ja sam Toma i Branka mi je dala vašu adresu da se dogovorimo oko posudbe.
A vi ste Toma, ja sam Mara, uđite samo, evo baš sam pristavila kavu pa možemo razgovarati uz kavicu.
I tako uz razgovor i kavicu dođosmo i do glavne teme. Kaže mi ona, ja bi trebala 3000 tisuće kuna, a vi sada recite svoje uvjete.
Pa evo ovako, mogu vam odmah dati pare a uvjeti, odnosno opcije su ovakve:

1. kamata 300 kuna i da vas vidim golu
2. 200 kuna i pušenje
3. bez kamate ali uz sex
Pa eto ako vam nešto od toga odgovara možemo se dogovoriti.
Malo se zamislila, pa me pita, a što je prijateljica izabrala?
To ćeš ipak morati nju pitati. Eto ako trebaš vremena za razmisliti, ja ću ti ostaviti broj telefona, pa me možeš nazvati. Razmišljala je minut dva i napokon reče ma znaš šta, nije pička od sapuna, može bez kamata.
Ok, kada ti paše da to obavimo-upitah. Može odmah, evo samo da zaključam vrata pa idemo na kauč.

Dao sam joj pare i uputio se na kauč, a ona je krenula skidati svoju odjeću. Na kraju je ostala samo u gaćicama i grudnjaku i došla do mene, hoćeš ti dovršiti upita me? Ustao sam i otkopčao joj grudnjak pa su na ispale njene velike, teške sise. Prislonio sam se uz nju i lagano joj počeo drpati oblu guzu. Osjetio sam da mi se kurac napeo u gaćama, a morala je i ona to osjetiti, jer se počela meškoljiti uz mene. Zatim se malo odvojila od mene i počela me svlačiti, ubrzo sam ostao samo u gaćama , a ona ga je počela milovati preko njih.
Spustio sam glavu i počeo lizati zamamne grudi, bradavice su joj stršale i prosto mamile da ih malo gricnem, što sam i učinio. Tiho je jeknula, zabacila glavu i još više isturila grudi da ih mazim. Ona mi je spustila gaće i počela mi rukom nadrkavati kurac, pa sam i ja gurnuo ruku u njene gaćice i osjetio da je njena čupavica jako vlažna. Jednom rukom sam se igrao sa njenim sisama i ljubio ih, a drugom sam joj mazio pičkicuGgurnuo sam prst u nju a ona je lagano raširila noge i isturila bokove. Tako smo se palili nekoliko minuta, a meni je kurac toliko pulsirao da sam mislio da će eksplodirati.

Predložih joj da legne na stol pa da ju malo ližem. Rekla je može ali ja tebi neću pušiti, jer to baš ne volim.
Nema problema rekoh i spustih se ispred nje te prstima lagano raširim picu. Imala je velike usmine i kada sam se približio osjetio sam zamamni miris pičke. Počeo sam da se igram sa njenim klitićem, a ona je zatvorila oči i rukama mi mrsila kosu. Jezikom sam ulazio u nju i kupio obilne sokovo, a ona je tiho ječala i naizmjence kupila i širila noge. Spustio sam se jezikom do analnog otvora, našto se ona ukočila i reče nemoj, nisam nikada u guzu.

Neću ti ništa samo ću ju malo lizikati, i nastavio sam joj lizati otvor, a ona se polako počela opuštati i sve više mješati zdjelicom. Uhh nnisam ni znala da je i lizanje guze tako dobro, joj daj još malo. Nastavio sam ju lizati, a istovremeno i palcem masirati klitić. Sve je brže disala i mješala zdjelicom, pa sam joj počeo sisati klitić i ubacio dva prsta u vlažnu pičku. Tooo svršit ću, daj mi sada. Ugurao sam i palac u guzu a ona se počela tresti svršavajući. Iz nje je curilo kao iz slavine, nikada nisam vidio da toliko curi iz jedne pičke. Nastavio sam ju lagano maziti prstima i uživao gledajući kako se polako smiruje i i počinje normalnije disati. Ovo je bilo ludo nisam ni znala da ovako mogu s neznancem svršiti. Kako hoćeš ti sada da te zadovoljim, upita me.
Nasloni se na stol i daj mi da ga stavim, ni ja neću moći još dugo, jako si me napalila. Naguzila se a ja sam joj ga jako nabio u njenu čupavicu, a rukama se prihvatio ze njene velike teške grudi. Klizio je u nju s lakoćom jer je stvarno dobro mazala i opet je počela mješati zdjelicom, što je mene jako palilo, da sam mislio da ću svršiti.

Izvadih ga van, i rekoh da legne na leđa. Digao sam joj noge na ramena i nastavio lagano jebati. Bože kako je imala sočnu podatnu picu. Lagano me je stiskala picinim mišićima i stvarala mi veliku ugodu, ta ko da sam je pitao da li bi ga mogao staviti u guzu. Ne ovaj puta reče mi, sada možeš svršiti po mojim sisama ako želiš. Ok rekoh i nastavih da ju jebem, a ona me je sve više stiskala svojom pizdom. Ubrzo osjetih da mi dolazi pa ga izvadim i stavim među njene sise , te ih nastavim jebati. Iz mene je izbilo kao iz vulkana, pošpricao sam joj usta i lice i nastavio se prazniti svuda po njoj. Toliko sperme dugo nisam ispalio. Kada je prestalo teći iz njega, uzela ga je u ruku i lagano nadrkavala i igrala se njime.
Kada mi se kurac skroz spustio , uzeo sam maramice i obrisao gospođu Maru, bilo mi je super, stvarno ste prelijepa i sexy žena, rekoh joj. Hvala i meni je bilo lijepo i ko zna možda budem trebala još koju pozajmicu. Može bilo bi mi drago samo se javite i eto mene.
Evo toliko od čiča Tome za ovaj puta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija