Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Čistaćica Ana

Par dana nakon što sam jebao gazdaricu pozvonila mi je čistaćica. Gazdarica voli pozvati čistaćicu svakih mjesec dana da očisti stan pa sam već na to navikao jer sam ovdje već stanovao godinu dana. Čistaćica je bila vesela žena sa preko 45 godina. Ima jako lijep osmijeh i uvijek bi imali lijepi razgovor. Štoviše toliko smo se dobro slagali, da sam tokom ljeta znao biti samo u gačama.

Nije bila pretjerana ljepotica, ali je imala velike sise i prosječnu guzu. Danas me je iznenadila jer je došla sa torbom jer inaće su sve stvari za čišćenje tu. Ona je otišla u wc sa torbom, dok sam ja lijepo svojim poslom misleći kako će poćeti raditi. Sjeo sam na kauć i poočeo gledat televiziju, kada je odjednom uhodala čistaćica u seksi odjeći kao čistaćica u pornićima. Ja sam ju gledao začuđeno dok je ona polako počela čistiti. Cijelo vrijeme se namjerno saginjala blizu mene kako bi joj vidi velike sise koje su joj zamalo ispadale iz kostima. Bilo mi je veoma neugodno, ali je jednostavno nisam mogao prestati gledati. Ona je primjetila kako mi je nastala kvrga u međunožju pa joj je to bio znak da me ima, pa se okrenula od mene i ponovno čistila stolić dolje, aki ovaj put tako da sam joj vidio gačice.

Gačice su već bile mokre, a meni je sve više postajalo neugodno jer mi se digao pred ženom duplo starijom od mene. Gledao sam i toliko sam joj ga htjeo gurnut, ali se nikako nisam usudio. Ali onda je išla popravit neku sliku iza mene, kleknula je na kauć tako da mi je zamalo sjedila u krilu, a njene sise su već izlazila van i bile na svega par centimetara od mene. Jednostavno nisam mogao izdržat, otkinuo sam joj gornji dio kostima, da su joj sise potpuno vani i počeo sam ih masirat i ljubit. Od nje se samo čulo stenjanje i rekla je:"Napokon si me odlučio uhvatiti kao muškarac".

Dok sam joj ljubio sise ona je izvadila moj kurac iz gača i počela ga je lagano trljati sa svojim mokrim gačicama i pičkom. Očito je bila jako napaljena jer mi je odmakla glavu, gaće malo povukla na stranu i sjela mi na kurac. Počela je skakati po njemu i uzdisati jako. Iako joj je bila pička jako uska, uspijevao je ulaziti do kraja i jako se dobro zabijala u njega. Upravo zbog toga meni nije dugo trebalo da je napunim. Bez ikakve pauze i bilo kakvog razmišljanja, okrenula se u doggy poziciju i rekla:

"Ajde izjebi me, želim da mi rasturiš pičku". Pošto je ona mene u početku mučila sa namjernim provokacijama, ja sam joj stavio kurac pred pičku i samo ga malo trljao sa njim. Osjetio sam kako joj je cijela jako mokra, pa sam veoma glatko ušao skroz do kraja. "Tako je, dugo nisam osjetila kurac, rasturi me". Ja sam joj ga zabijao kao da nema sutra i još sam je povremeno znao pljesnut po guzi na što je ona još glasnije uzdahnula. Valjda od toga što je muž nije dugo jebao, svršila je jako puno, cijelog me zašpricala.

Mene je to samo dodatno napalilo pa sam joj ga nastavio zabijati još jače te sam je sada i uhvatio za kosu. "Uh daaa, tako je, još". Kada sam je napunio, mislio sam da joj je dosta, ipak je to žena koja nije dugo osjetila kurca, ali onda se samo legla na leđa, raširila noge i rekla:"Nismo još gotovi, napuni me još jednom". Odmah sam doletio do nje i uletio najdublje što mogu. Ona me je odmah obavila svojim nogama i stisla. Jebao sam je dok je ona glasno uzdisala i vidio sam u oćima kako je dobro zadovoljena. Što je bliže bila novom orgazmu to je mene bliže privlačila sebi. Počela me je ljubiti i grickati usne, a što bi je bolje pogodio to ih je jaće zagrizla. To je trajalo dosta dugo, ona je opet svršila, a ja sam iako umoran bio napaljen i željan je još jednom napunit. Na kraju sam i uspio pa sam ju ostavio da tako umorna, izjebana i puna moje sperme ostane ležat dok sam se otišao otuširati. Na kraju mi je samo rekla:"Dobro je rekla, imaš jako dobar kurac, a već sam ga neko vrijeme htjela isprobat".

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija