Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Dama koja me uvela u svijet užitka - nastavak

Nakon sexa otišli smo se otuširati i srediti za dolazak gostiju. Lijepo smo se obukli i čekali goste. Kada su gosti stigli svi smo slavili novu godinu, bilo nam je lijepo. Pili smo, družili se, pjevali. Dok smo tako slavili ona i ja smo se izgubili u trenutku i samo smo se pogledali, to je bio pogled onakav kada samo vas dvoje nešto znate a drugi o tome pojma nemaju, to nas je još više uzbuđivalo. Prošla je ponoć, dočekali smo svi zajedno novu godinu i još slavili. Slavili smo do jutra. Tada su gosti otišli kući, bilo je oko 6 sati ujutro. Pozdravili smo se i otišli spavati.

Ujutro me probudio neki jako ugodan osjećaj, toliko je bilo lijepo da sam se probudio i vidio kako se ona igra sa mojim kurcem, malo ga drka, malo ga liže. Drkala ga je i pogledala me u oči te rekla: "Baš sam se pitala kad ćeš se probuditi, tvoj mali se budi brže nego ti" i čim je to rekla počela ga je pušiti. Zatim je zastala i rekla: "Hmm, pomalo sam gladna, a ti?" na što sam kimnuo glavom. Prestala mi je pušiti kurac i otišla je do kuhinje. Tako je preljepo izgledala. Tek tada sam shvatio da nosi crvene čipkaste gaćice, crvene haltere i moju majicu. Nedugo nakon što je otišla vratila se sa osmjehom na licu i sa smješkom mi rekla: "Vidi što sam našla " te pokazala na šlag, višnje, čokoladni preljev kao i nekoliko ostalih vočki. Na to je dodala: "Nema boljeg doručka od voća sa šlagom i preljevom od čokolade hehe".

Zatim je legla pored mene, uzela šlag i počela ga sipati po mom kurcu, osjećaj je bio čudan, ali mogu vam reći da je bilo odlično. Šlag je polila sa malo čokoladnog preljeva i rekla: "E ovo sad izgleda jaaako ukusno". Počela je polako lizati šlag s mog kurca, i svakim lizom je uzdisala kako je fino. Lizala je tako šlag s njega a moj kurac je počeo puštati sokove, to je dodalo dodatnu aromu što je i nju napalilo. Očistila ga je cijelog od šlaga i čokoladnog preljeva te ga počela pušiti. Rekao sam joj: "Sad je na meni red". Skinuo sam s nje svoju majicu, kao i gaćice i haltere. Polagnuo sam ju na krevet, poljubio, zatim uzeo šlag i počeo ga stavljati na njezine grudi. Na taj šlag sam također stavio dvije višnje, na svaku bradavicu po jednu.

Prvo sam polizao taj šlag sa grudi i pojeo višnje, a zatim se spustio do njene sočne pice. Več je bila jaako vlažna i mirisala je na sokove, mmmm tako fino miriše. Prvo sam joj počeo lizati picu bez šlaga, tako je ukusna bila. Zatim sam uzeo višnju i uhvatio ju za peteljku. Polako sam joj stavio višnju u picu i umakao u njene sokove, izvadio sam ju van i polako, onako zavodljivo, ju pojeo. Zatim sam počeo gurati prste u nju i gledati ju kako uživa.

Ustao sam se i počeo ju jebati. Pošto je bila toliko napaljena bila je i vlažna tako da sam ju s lakoćom mogao brže jebati. Stenjala je i uzdisala: "Ahhh....mmmm...uhh...mmm...to mi je trebalo....mmmm...ma...uhh...sad si....mmm...ahh....sad si moj...ah...ne puštam....uh...ne puštam te...ahh...hehe....mmm...kako je dobro...". Samo sam se nasmijesio i nastavio ju jebati. Stavio sam joj noge na svoja ramena i ulazio duboko u nju. Godilo joj je to jaako kao i meni. Gledao sam ju kako uživa. Jebao sam ju tako neko vrijeme te ju ljubio dok smo se tako jebali. Rekla je da me želi uz sebe stalno. Na što sam rekao: "Kad završim faks onda dođem živjet s tobom, a do tad čekaj, dolazit ću katkad do tebe da uživamo". Šapnula mi je: "Zlato, mogu ja biti gore? Volim biti gore". Poljubio sam ju i rekao joj: "Naravno".

Izašao sam iz nje i legao na krevet, odmah je sjela na njega i počela se nabijati. Malo se nabijala, malo miješala bokovima kako bi joj moj kurac dirao sve zidove pice i tako dotaknuo sve erogene zone. Počela me grebati po prsima dok se nabijala, to je bio znak da joj paše. Osjetio sam da joj pica postaje uža i vidio sam kako se grči. Dok se grčila od orgazma zastala je sa nabijanjem, a ja sam ju odmah uhvatio za guzu i počeo ju sam nabijati na kurac dok se tako grčila, to je dovelo do još jačeg orgazma na što se izderala od užitka. Počeo sam ju malo brže nabijati na svoj kurac a ona je uzdisala i stenjala. Pitala me: "Jesi i ti blizu?" na što sam odgovorio da jesam.

Ustala se i sa mene i počela drkati moj kurac. Rekla je: "Ajde onda zlato, svrši za mene". Drkala je jako i brzo, tako stručno, a meni je to jako odgovaralo. Drkala ga je i vidio sam kako se trudi, toliko me to napaljivalo da sam počeo svršavati. Kad sam svršio iscijedila ga je cijelog sa još par poteza rukom, zatim mi prišla i poljubila me. Rekla mi je: "Bilo je odlično, zar ne?" na što sam zbog umora uspio samo odgovorit da je. Otišla se oprati, a ja sam ostao ležati u krevetu premoren. Bio je to odličan dan.

Kraj. :)

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija