Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Dan ''D''

Nismo se videli ni čuli dugo. Prosto smo hteli da vidimo da li smo jedno za drugo na duže staze ili ne.
Naše ćutanje u dogovorenom vremenskom periodu je trebao biti naš test, da nam vreme ćutanja, tišine, nemanja nas, pokaže da li nam je lepše živeti kad smo jedno bez drugog ili je ipak lepše kada samo jedno uz drugo.

Ja kao muškarac sam želeo sebe da potisnem u drugi plan i da odluku o tome ostavim tebi kao dami, kao ženi. Bez obzira šta god ti odlučila, dopadalo se meni ili ne, ja bih to prihvatio jer ti tako želiš, jer je tako tebi lepše. A sve što je lepše tebi i čini te srećnijom, ja ću uvek biti za tvoj osmeh, tvoju sreću i tvoje odluke ma koliko god meni one bile bez osmeha, sreće i bolne.

Prošlo je to vreme ćutanja.
Došao je taj dan 'D' kada sam trebao se sresti sa tobom u večernjim satima a samim tim i čuti od tebe reči koje mi govore da li idemo dalje ili stavljamo tačku.Noći duge, misli razne, a noćne more su bile kada misli krenu da odlaziš brzo iz mog života kao što si brzo i došla u moj život.

Čuli smo se telefonom toga dana zbog dogovora oko lokala gde ćemo se naći. Pošto sam inače po prirodi nestrpljiv, rekao sam ti sledeće: 'Ako ćemo nastaviti dalje, voleo bih da te ugledam u top-sexy-fatalnom izdanju što će mi biti odgovor i pre nego priđeš stolu da nastavljamo dalje. A u suprotnom.. . budi obučena kako hoćeš, i tako ću znati odgovor'.

Došao sam u taj lokal, nekako nedorečen u sebi. Pun nemira, nervoze sam bio. Sve i nekako, a opušten nikako.
Nisi mi se gubila, ali.. . znao sam da i to moram prihvatiti za tvoje dobro, tvoju radost i sreću, i spreman sam bio i tu žrtvu dati od sebe za tebe.
Bolno jeste-ali ti si veća i preča od moje boli i mojih želja za tobom.Sedim, pušim cigaretu na cigaretu, čekam.. .
Minute kao dani, nikako vreme da prođe, nikako da ti dođeš.

Čujem štikle, u toj besanoj večeri, pogledom tražim tebe preko šanka ka ulaznim vratima.
Zaljubljeni odlaze i dolaze, samo ja sedim, čekam, očekujem te, nadam se, ali nema te.. .

Konačno, začuh štikle, bacih pogled od stola preko šanka ka vratima i ugledah tebe.. .

Ugledah te u velikim štiklama, crnoj jako uskoj i kratkoj haljini, doteranu kao nekad.. .
Kamen sa srca mi pade, teret iz mene nestade, klonuh po ko zna koji put pred tvojom lepotom, klonuh pred tom brutalno-neodoljivom ženom.

To je to, osim ako neće da se poigra sa mnom. mojim osećanjima i emocijama. Nije valjda toliko pokvarena da tako doterana-kao znak pozitivnog odgovora mi u lice saopšti sasvim nešto suprotno.Skočih iza stola i u nekoliko koraka sam bio ispred tebe, ispred tvoga lica. Ti si se smešila tajanstveno a opet.. . opet lepo.
Rekoh ti.. .. govori. Reci odmah. Ne mogu više ni sekund da čekam i u neizvesnosti da budem! ! ! ? ? ? ?

Rekla si mi: 'želim te u mom životu'

Ja sam glavu ka patosu oborio, kao nikad do tada izdahnuo (odahnuo) i samo ti nemo pokazao sto za koji da sedneš a ja sam produžio do šanka i popio dva dupla ljuta pića onako s' nogu.

Tu za šankom dok ispijah pića s nogu, sobu rezervisah i neke detaljčiće dogovorih.

Priđoh stolu za kojem si sedila, kao zvezda u sred noći sijala, samo ja sam još uvek bio nedorečen u sebi, kao nekad davno na prvom ljubavnom sastanku kao srednjoškolac.. .

Bio sam i tebi jako čudan i onaj Dušan kojeg ne poznaješ, koje po prvi put takvog čudnog vidiš.


Pitala si me više puta kroz osmeh šta mi je, uvek sam ti odgovarao bez reči, pokazujući ti prstom da samo ćutiš.

Sedoh desno od tebe, sa odmaknutom stolicom od stola, kako bih mogao da te vidim i gledam u celosti od štikli do kose. Da nemo ćutim i da ćuteći nahranim sebe, svoje srce i dušu sa tobom zbog svih proteklih dana nemanja tebe.

Dođe konobar, poručismo pića i večeru. Ode konobar, ja i dalje ćutim, gledam te, uživam, jedem te.

Kad je došla večera, tad sam i ja tebi prišao, uz tebe seo, i počeo ti zalogaje hrane usta stavljati, čašu usnama prinositi i nemo u tvoju lepotu lica, sexypil tela i nestvarnu raskoš tvoju gledati.

Kada si večerala, pozvao sam konobara da platim ceh, a on me pitao jeli sve u redu, jer večeru svoju nisam ni takao? ! Rekoh, sve je više nego u redu, večerao sam tako slatko kao što nisam večerao u zadnjih 8 dana.

Zbunjeno me pogledao, novac uzeo i svojim poslom otišao.

Tebi rekoh, hajdemo do sebe, tu ćemo biti sami, utiske sumirati i o svemu na miru lepo popričati.

Ušli smo u lift i prilikom izlaska iz lifta ka sobi, uzeo sam te u naručje, preko celog hodnika preneo, tebi ključ u ruke dao i iz ruku te nisam ispustao.
Tako sam te položio na krevet, u ležeći položaj, a ti si se smejala tiho, jer ti je sve postajalo smešnije i smešnije moje ponašanje nenormalnije i čudnije. Jer nikada takvog mene i moje lice i gestove nisi imala.. ..

Tako položenoj na krevetu u crnoj dugoj kosi, jarko našminkanog lica, dubokog dekoltea i uske haljinice ispod koje su se nazirale samostojeće čarapice sa velikim štiklama, sam ti prišao, na kolena se na krevetu naslonio i konačno usta svoja otvorio:
'DA LI MOGU DA UŽIVAM U TEBI I TVOM TELU I TVOJOJ LEPOTI?
DA LI MI DOZVOLJAVAŠ DA U MOJOJ ĆUTNJI UŽIVAM U SVOJ ONOJ TVOJOJ SLUTNJI EROTIČNOSTI I STRASTI KOJU VIDIM I KOJU ISPOD HALJINICE I GRUDNJAKA SKRIVAŠ'? ? ?

REKLA SI MI OPET KROZ SMEH, ZBOG TOGA ŠTO SAM TI I DALJE BIO SMEŠAN I ČUDANN DA MOGU DA RADIM ŠTA HOĆU, DA SVE MOJE ŠTO RADIM I TEBI JE LEPO'..

.

Zavukao sam ti ruke ispod haljinice, svukao ti do štikli gaćice, a onda sam po krevetu legao, svoju glavu na tvoju pičkicu polu-vlažnu stavio, kada si i ti mogla osetiti moje tople dahove, dok sam jezikom preko nje ti prelazio i tople, reči ka tebi kao ženi i mojoj čežnji sam za sebe, za svoju dušu govorio.. .

Dugo sam bio sa svojom glavom među tvojim nogama, laskajući ti po već sad vlažnoj maci svojim jezikom, kao i laskajući nežno tvoj klitoris. Dugo sam ti je lizao i mnogo toga lepog na tvoj račun iz srca ispod tvoje haljinice izgovorio.. .

Mislio sam da me ne čuješ, ali sam shvatio da si sve moje tihe reči čula, dok si mi u datom momentu rekla:
NISI SE TREBAO TOLIKO PLAŠITI, ALI MI JE DRAGO IPAK ŠTO JESI. JER TAJ TVOJ STRAH MI SAD GOVORI KOLIKO TI JE DO MENE STALO.

I VIDIM DA JE TEBI STALO DO MENE, ISTO ONOLIKO KAO I MENI DO TEBE. NE PLAŠI SE, TU SAM, TVOJA SAM, I NEĆU OD TEBE

Tada sam ustao do frižidera otišao, šlag krem uzeo i čarape od štikli do kraja samostojećih sa unutrašnje strane ti namazao.
A onda sam ti počeo da ližem, sisam, čarape od štikli do butina gde su prestajale, i tako ližući 'moju slabost'-to jeste tvoje noge, ujedno sam i tebe sve više palio i tvoju macu vlažnom činio.

Onda sam ustao i u celosti se skinuo.

A onda sam i tvoju macu celu tim šlagom oblepio, ruke ti pod guzove zavukao, dlanovima ti guzove pripodigao i sa tvoje 'bele' mace ti počeo polako ne žureći šlag lizati a ujedno i tebe još više paliti.

Kad sam ti macu polizao i sav šlag zajedno sa tvojim sokovima pokupio, tada sam i tebe potpuno skinuo, samo si imala na sebi samostojeće i štikle..

.

Onda sam se naslonio na kolena između tvojih nogu, sise ti šlagom izmazao i takve stiskao dok su klizile između mojih ruku i dlanova, kao što su ti bradavice se otimale, dok sam ih prstima stiskao a one klizile i za prste neuhvatljive bile.. .

Pogled sam bacio ka tvojoj torbi i pitao te 'jeli on tu'?
Znala si da mislim na vibrator koji si skoro kupila a sa kojim si strasti svoje kada mene nema u kući gasila i tako sebe u naletima velikih strasti i iskušenja zadovoljavala.

Uzeo sam njega iz torbe namazao šlagom u celosti i tebi ga u ruku dao, a ti si se sa njim počela sa svojom macom igrati i tako umazanog šlagom u svoju macu stavljati i sa njim oko nje kružiti. A slasti šećera, sve više su lepile obode tvoje mace kao i klitoris za njega, i sve više te to 'čupkanje' palilo, dok je iz tvoje ruke vibrator po tvojoj maci i unutar nje kružio i u tvoju macu ulazio..

..

A za to vreme ja sam svoj već nabrekli i kruti kurac tvojim usnama prineo, isto i njega sam šlagom namazao i među tvoje sočne usne stavio. Tako da si jednom rukom držala moj kurac u ustima, drkala i šlag i sokove sa njega sisala i lizala a drugom si rukom vibrator svoj u svojoj vreloj i lepljivoj maci držala i sa njim se po svojim osećajima palila.. ..

A istovremeno ja sam svojim rukama tvoje čvrste grudi stiskao, dok je šećer iz ščaga moje prste sve više i više sa njih i tvoje bradavice lepio. I svaki put kada bih nežno o polako prste sa tvojih sisa i bradavica podizao zako bi i bradavice za mojim prstima zalepljene polazile i tebe sve jače i jače uzbuđivale.. .

Vibrator u pički, kurac ti u ustima, moje ruke na tvojim sisama i moj jezik po tvom stomaku, ostavlja mokre tragove koji pobuđuju miris tvoje kože, koju ližem, a ujedno i tvoj miris tela udišem.


Uživam u mnogo toga u istom trenutku, uživaš u mnogo toga u istom trenutku.. ..

A onda kada su se strasti uzburkale i tela upalila, tad sam ti jezik u usta stavio i počeo te ljubiti strasno i vlažno, dok si ti sve jače vibrator u sebe stavljala i tako teren za moj već mokri i kruti kurac pripremala.. .

Okrenuo sam te onda od sebe. Na dlanove i kolena si se na krevetu naslonila i u 'kučeći' položaj telo postavila. Izvadio sam mokri i lepljivi vibrator iz tvoje vrele mace, takvog ga ispred tvoje glave uspravno stavio, a onda sam tebe za kukove u guzove od pozadi obuhvatio, moj kurac na tvoju pičku prineo i sa njim po tvojoj pički malo duže u krug i gore dole, kružio i tvoju macu još željnijom za mojim kurcom činio.

Po nekad si htela da me 'prevariš', to jeste dok preko tvoje napaljene i vrele mace kurcom kružim, dupe iznenada unazad pomeriš ne bi li on ušao u tebe, a ja sam uvek ga uspevao izmaći i svoj kurac na tvojoj željnoj pički držasti i tako te još više paliti a nju još više 'slatko mučiti'..

.

A onda ti ga stavih, duboko nabih i držeći te za kukobe do jaja navlačiti i duboko na moj kruti i debeli kurac navlačiti. A ti tada poče vibrator ulepljeni od tvojih sokova i šlaga pušiti u sa njega te iste sokove strasti gutati. Lep prizor i mnogo napaljujući sam gledao dok sam jebavajući te baš duboko uživao.. ..
Gledam tvoje dupe od koje udaraju jaja moje, gledam tvoju pičku mokru koja postaje bela i penasta zbog čestih inaleta-ulazaka moga kurca, gledah tvoje noge kako se šire ispod moga tela, i sise kako se klate prilikom svakog nabijanja kurca u tebe, a istovremeno i tebe kako sa uživanjem sisaš vibrator kao pravi kurac.. .

Kad si sokove sa vibratora posisala i na komodicu ga stavila, tada sam te na leđa legao, noge ti na moja ramena stavio, jezik ti u usta uvalio i kao nenormalan jebavao.

Sa tvojim nogama na mojim ramenima on je ulazio skroz do kraja u duuuuuboko u tebe, a ti si jako stenjala jer zbog mog jezika u tvojim ustima nisi mogla krike strasti ispustati a ni ječati, nego si samo jako stenjala i sve više rukama oslanjala, kako bi dupe podizala i mom kurcu diblji ulazak u tvoju pičku omogućavala.. .

Posle toga sam ja na leđa legao, moje tele, moj kurac i tebe sebi samoga prepustao.. .

Ti si skupila kolena držeći mene za ramena, njega jednom rukom na pičku stavila i nabijati odozgo okrenuta meni licem na njega počela. Podizala si se sa kolena i savijala, i tako sama određival i kontrolu vršila koliko u tebe da ulazi i koliko iz tebe da izlazi. Činila si ono kako se zadovoljavaš više. A nekada si se do kraja nabiti znala. dupe i telo ne pomerati a onda dok je on dubokooooooo u tebi, znala si početi u krug dupetom sa mojim kurcom u sebi mešati.
Do si se tako jebavala, iz dubine duše stenjala, dahe strasti ispustala, neretko kao u ritmu vrištala, aaaaa-aaaaaa-aaaaaa-aaaaaaa.. . sise sam ti jače stiskao, bradavice do bola uvrtao a po nekad glavu podizao i jezik ti sisao dok su sa naših jezika padale po tvojim sisama kapljice naših sokova i činile ti sise vlažnima a meni još strasnijima.. ..

Posle toga si ostala gore, samo leđa okrenutih meni i dupeta i takva si se počela nabijati a mene još više uzbuđivati, jer sam mogao da vidim ono što ti mogla nisi, a to je.. .. da gledam moj mokri kurac kako se niz njega slivaju tvoji sokovi kada dupe podigneš spremajući se da svoju pičku na moj kurac do kraja nabiješ. Tada si jako počela vrištati, uzdahe i stenjanja ispustati, prosto počela si se maksimalno od kurca ubijati i svoju macu žestoko rasturati..

..

Znao sam da nećeš još dugo izdržati i da ćeš početi svršavati. Osetim ti po glasu i telu, i tako sam se i ja za svršavanje spremao i na tvoj orgazam čekao, , , ,

Pustila si prodorne glasove: aaaaaaaaaaaaaj, svršavaaaaaaaaaam, ooooooooohhhhhhhh, jaooooooooojjjjjj.. ..
Obliše sokovi poj kurac u tebi.
Počeh i ja svršavati kurac iz tebe ne vadeći.
Stresoh desetak mlazova sperme u tebe, urlajući kao životinja: svršavaaaam, samo se nabijaaaaj, i dupetom, mešaaaaaaaaj.. ..

Obliše naši u tvojoj pički sastavljeni sokovi moj vreli kurac, poteče po njemu užarena strast naših sokova, ti sa kurca siđe, na kolena pae, još koliko toliko krutog a oblivenog sokovima i obmazabim mojom lepljivom spermom stavi u usta, popuši, i tu strast našu svojim pušenjem završi.
Nakon toga si svoje čarape skinula a mi naša tela pod tušom od strasti, šlaga i sokova oprali, tako goli na krevetu po par cigareta ispušili i utiske razdvojenosti i sexa sumirali.

A onda smo se obukli, ti si te crne čarape opet obukla, iako su bile vidljivo ulepljene i išarane belom bojom i opet šminku popravila, sebe u top stanje doterala i.. .. .. i opet mene doh te gledah kako se sređuješ napalila.. .

Kad te takvu gledah, rekoh ti.. . izvini, ja te moram još jedan put jebati, znam da neće dugo trajati i da ću brzo svršiti, ali.. . moram te jebati i njega napetog smiriti.


Rekla si mi kroz osmeh: 'može, a što nebi moglo, svršiću i ja brzo, jer se brzo napalim kada tebe Dušane, moj pastuve vidim napaljenog i tvog macana spremnog.. .

Pošto je već bila kasna noć.

na terasu te izvedoh, preko ograde savih, kurac izvadih, kurac ti uvalih i jebavati počeh jako, navlačeći te još jače dok se rukama za ogradu držah čvrsto da ti ga čvršće guram. a ti poče stenjati i tišinu noći svojim glasom parati.
Onda mi se obrati: 'umiri ga u meni i ne pomeraj ni sebe ni njega bilo kud'

Umirih dupe svoje i njega u tebi a ti se rukam poče od ogradu odgurivati i na moj 'fiksni' kurac navijati i tako duboko i jako dok ne krenu svršavati, i bez obzirnosti što smo vani, tvoji glasovi i krici strasti opet proparaše tihu, kasnu toplu noć, a onda zaurlah i ja kao vuk u sred noži kad počeh ti ga baš baš duboko i brzo ugoniti i opet u tebe svršavati.


Tada ga izvadih iz tebe, suknjicu malo još podigoh i tvoje blago raširene noge gledah, kako iz tvoje pičke koja je jako se grčila i pulsirala, stiskala sama od sebe i širila, izlazi bujica moje sperme i sliva niz tvoje noge, niz tvoje čarape..Potekla je sperma ispod ove haljinice, potekla je sperma niz te jedre noge i crne čarapice ostavljajući moje bele tragove po njima.. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija