Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Doček u bolnici

Netko bi rekao da je pehista kad završi u bolnici pred samu novu godinu i propadne mu planirani doček, a pogotovo kad ti sva ekipa iz sobe ode pred doček, a zadnji supatnik ju napusti na staru godinu. No eto, to se desilo meni. Ja sam završio u bolnici sa jakim bolovima u predjelu abdomena i odmah na operaciju. Dva dana šok sobe, da bi me onda prebacili na internu u neku ugodniju sobu od one na intenzivnoj.

Naravno da sam imao redovne posjete od strane supruge i klinaca, te ostatka familije, ali sam tu konačno upoznao uživo i jednu frendicu sa fejsa. Bili smo frendovi jedno dvije i pol godine na fejsu, ali nisam znao da radi tu u bolnici. U biti, kad je prvi put ušla kod mene u sobu učinila mi se poznata, jer jako dobro pamtim lica, što ne mogu reći za imena. Nasmješila mi se i ja sam jedva čekao da ode vizita, pa sam brže bolje uključio mob i otišao na fejs i ubrzo našao njen profil, pa se zagledao u informacije i shvatio da je mlađa od mene 4 godine, da radi tu u bolnici kao sestra, i da ima par slika u bikiniju na plaži, a uz to sam vidio da mi je lajkala hrpu slika koje sam stavljao na svoj profil, za što ne znam kako mi je promaklo, jer je bila komad, te mi se kurac počeo dizati što je bio uspjeh jer me sve živo boljelo. Odlučio sam odmah započeti razgovor sa njom, a ovo sa fejsom mi je bila odlična tema za početak.

Došla je tek nakon sat vremena da mi presvuče krevet, a i još jednom pacijentu koji je trenutno bio van sobe, pošto on sutra odlazi, jer nema doktora danas da mu da otpusno pismo, pa ću ostati sam u sobi. I tako sam ju sad gledao kako namješta krevet i promatrao sam ono njeno dupe, pa napokon započeo razgovor:

- Ćao Lidija.. mislim da je vrijeme da se napokon upoznamo.. -rekao sam malo promuklim glasom.
- A da, i ja mislim.. -rekla je okrenuvši se, pa mi se nasmješila i pružila ruku, pa nastavila- Ja sam tebe odmah prepoznala, a još sam i vidjela da si stavio status na fejsu da si u bolnici.
- Aaaa tooo.. . mah.. -odmahnuo sam rukom, pa rekao uz smijeh- Znaš kako je, ako nije na fejsu nije se ni desilo.. -tu smo se oboje nasmijali, ja malo teže, i nakon toga malo razgovarali o svemu, pa sam saznao da ona sutra radi noćnu uz još dvoje doktora, tj doktora i doktoricu, te dvije sestre, ali su oni dolje na kirurgiji, a ona na odjelu.

Iz zafrkancije sam rekao da ćemo otvoriti šampanjac u ponoć, a ona se nasmijala i rekla da se nada da hoćemo. Uto se vratio onaj drugi pacijent, pa je završila sa spremanjem i otišla namignuvši mi, a ja sam se zavalio natrag na jastuk uključivši radio da ne slušam kolegu iz sobe dok razgovara na mob sa svojima, te se bacio na pregledavanje Lidijinih slika na njenom profilu. Samo sam se narajcao još više na nju, ali nisam ni mogao ga izdrkat jer me boljelo dolje. Tako su mi jaja bila puna, a sad sam bio bez seksa skoro mjesec dana, jer mi je supruga dobila menstruaciju početkom dvanaestog mjeseca, a onda sam ja završio tu gdje sam sad, a biti ću barem do 7. 1. , pa sam samo očajavao.
Kasnije je došla žena sa klincima, i njen brat, pa su mi malo skratili vrijeme, a ja sam rekao ženi da mi donese neki pjenušac, a ona me pogledala čudno, pa sam rekao da je to za doktore i sestre da malo nazdrave sutra u ponoć, pa se nasmijala i rekla da će onda donijeti i kolače iako ih ja ne smijem.

Drugi dan sam bio napet i nervozan, a kad je otišao i kolega iz sobe, te sam ostao sam vrijeme mi je prolazilo jako sporo. Žena je došla sama, jer su klinci već otišli kod njenih, a i ona će, pa mi je donijela i čistu pidžamu, te još par sitnica pošto sutra neće doći, ali će doći druoga. Izljubili smo se i onda je otišla. Do 19 sati sam bio kao lud, a onda je došla Lidija i ja sam ju dočekao širokog osmijeha kad mi je donijela onu bljuzgu od večere. Pokazao sam joj bocu pjenušca, a ona se nasmijala i rekla da se vidimo malo kasnije.

Došla je tek iza 21 sat kad je obavila sve ostale sobe, a kako sam saznao bilo nas je oko desetak na odjelu, a svi su bili puno teži slučajevi od mene. Sjela je kraj mene na krevet, a kako je bilo toplo u sobi ja sam bio otkriven. Iako je bio polumrak u sobi, mogao se vidjeti moj napeti kurac u pidžami, bez obzira što sam podigao lijevu nogu, pa da bude uz nju. Naravno da je primjetila moju kurčinu. Imam sasvim solidan kurac od 23 centimetra, a sad ovako punih jaja i nabrijan mi se učinio i veći, tako da je Lidija rekla:

- Nego, jesu li te danas oprali već? -na što sam ja samo odmahnuo glavom, iako me jutros sestra sredila za vizitu, a mislim da je i Lidija to znala, ali je svejedno samo rekla- Ajd onda, pričekaj.

Otišla je i ubrzo se vratila sa metalnim lavorom i spužvom, te natočila tople vode i sjela natrag kraj mene. Skinula mi je gornji dio pidžame i pažljivo oprala prsa i ramena, te ispod pazuha, jer trbuh je bio pod zavojem, a onda mi skinula donji dio i kurac mi je stajao uspravno kao telefonski stup. Samo se nasmješila i zaključila kako mi je lijep i jako velik, pa ga je lagano počela prati spužvom. Ne moram reći kako sam imao osjećaj da ću trenutno svršiti dok mi je lagano spužvom išla oko jaja, a kad ih je primila i zaključila da su puna nagnula se i lagano počela ljubiti glavić, te je uskoro nestao između njenih punih usana. Pušila mi je lagano kurac dok mi je rukom milovala jaja. Nisam joj htio ostati dužan, pa sam stavio ruku između njenih bujnih nogu i kad ih je malo razmakla počeo joj milovati picu preko hlača i gaćica. Onda sam ih krenuo otkopčavati i ona se malo ustala, pa sam joj povukao hlače i gaćice na niže i vidio njenu svježe izbrijanu picu. Prošao sam prstima po njoj i osjetio da joj je pica već mokra, a onda samo kliznuo prstima u nju. Uzdahnula je i skinula si bluzu, te grudnjak koji je oslobodio dvije pozamašne sise na slobodu, a onda se ponovo nagnula nad mene i nastavila mi pušiti kurac dok sam joj ja bušio picu sa svoja dva prsta. Uzdisala je kako mi je sve više gutala kurac i bila je progutala skoro pola kurca kad sam počeo svršavati. Iznenadio sam ju prvim mlazom, a ona se trgla unazad, ali je glavić ostao u njenim ustima i nastavio sam svršavati u njena usta, a ona je sve gutala bez pogovora ili negodovanja. Kad sam se ispraznio u nekoliko obilnih mlazova nastavila mi je drkati kurac i pušiti ga, ali on nije pokazivao nikakvu namjeru da se spusti, već je i dalje stajao čvrsto i postojano.

Nakon minute ili dvije se odmakla i popela na krevet, koji srećom nije škripao, pa se polako namjestila picom na vrh mog kurca i onda me opustila rekavši da se samo zavalim i opustim, pa sam to i napravio. Polako se spustila niz moj kurac koji je ušao u nevjerojatno usku picu. Tako usku nisam još jebao. Dahtala je i puhala dok joj je kurac ulazio sve dublje i dublje, dok se napokon nije nasadila na jaja. Malo je stala, a onda započela polako nabijati svoju picu na moj kurac. Bili smo dosta tihi, pa smo mogli čuti i televizor iz dvije sobe niže niz hodnik, ali svejedno je bilo napaljujuće. Iz njene pice je curilo, pa bi za njom ostajao bijeli trag kako se dizala do vrha glavića, a onda se brzo nabijala natrag na njega. Ipak je bila pažljiva kako mi se šavovi na trbuhu ne bi otvorili. Trajalo je to jako dugo, a onda je počela svršavati. Grčila se i tresla dok je iz njene pice šiknuo mlaz njenih sokova zalivši mi jaja i noge, a kad se smirila brzo se vratila na moj kurac i još malo se nabijala dok i ja nisam još jednom svršio, te joj napunio picu svojom spermom. Ostala je još malo na meni, a onda se skinula sa mene kad se moj kurac opustio. Sa onom spužvicom si je oprala picu, a onda se obukla i oprala mene, pa me poljubila i uzela onaj pjenušac i kolače, te otišla iz sobe, a ja sam zaspao kao beba.

Probudila me dvadesetak minuta nakon ponoći i nakon što smo se dobro izljubili, ponovo mi povukla donji dio pidžame na niže i opet mi počela pušiti kurac. Radila je to dok nije potpuno čvrsto stajao, da bi se onda ona opet skinula i popela se na njega. Sad nam je seks trajao skoro pola sata i nekako smo usklađeno oboje svršili, te sam joj i sada svršio u picu. Nakon toga se izvalila kraj mene na krevet i razgovarali smo još skoro sat vremena gdje sam saznao da se nikad nije udavala, ali je imala par ozbiljnijih veza oje su se raspale kad je trebalo postati još ozbiljnije. Tada je rekla da mora ići, pa mi je opet oblizala kurac, te ga oprala od neših sokova i svoje sline i obukla me za spavanje i onda otišla. Ujutro se samo pozdravila, te ju nisam vidio naredna tri dana. Nakon toga je opet u noćnoj smjeni došla do mene i kako sam sad bio već sposoban hodati, a u sobi su bila još tri supatnika, odvukla me u sestrinsku sobu i tamo smo se još jednom pojebali, i naravno, opet sam joj napunio picu. Nakon toga sam izišao iz bolnice, a ostali smo i dalje u kontaktu, te kad nam se poklope slobodni dani nađemo se kod nje i dobro ju izjebem. Sad mi je lakše, jer ju sad jebem žestoko i sve više joj se sviđa moja kurčina koja puni njenu pohotnu i ne baš više tako usku picu. Čak mi je predložila i da se preselim kod nje, ali me shvaća kad joj objasnim da ne mogu to zbog klinaca. Iako je kod kuće seksa sve manje, ja još uvijek ne prigovaram, jer me Lidija vako toliko dobro iscijedi.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija