Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Dragana i Vlasinsko jezero

POslije ševanja Dragane kod Tijane u stanu poželio sam da se taj seks nastavi jel je bila opasana jebačica bolja i od Tijane. Posle par mjeseci dogovorili smo se da odemo na Vlasinsko jezero i dio odmora provedemo tamo. Nisam pričao Tijani da sam se iskombinirao sa Draganom jel sam je želio jedan na jedan. Krenuli smo na put od tri sata do destinacije. Pričao sam sa Draganom o svemu kao da se znamo sto godina naravno glavna tema je bila seks i naše maštarije. Od silne priče o seksu reagirao je i moj kurac i malo po malo stekao punu veličinu ispod šorca. Dragana je primjetilai prokomentirala šta je mali uzbudio si se. Malo sam se nasmejao i bilo mi neprijatno , ali šta već zna se zašto sam je poveo na jezero. Pitala je da li bi volio da ga obraduje svojim usnicama , izvadio sam ga i rekao tvoj je. Uzela ga je odmah u ruke nekoliko puta navukla glavić i odmah strpala u usta krenula je sa pušenjem.

Čas ga je stavljala cijelog u usta čas bi ga izvadila i lizala sa strane mnogo sam se bio naložio tako da mi je volan par puta pobjegao i pretio da skrene sa puta. Nisam ni primjetio da se pored nas nalazio autobus i da je lik mogao da vidi šta se dešava podigao mi je palac u znak odobravanja i kao da kaže svaka čast majstore. Od svih tih silnih dešava kurac mi puče i napuni joj usta. Ona prihvati svaku kap i očisti ga vratio sam ga u gaćama. Po njoj se vidjelo da se mnogo naložila prešla je na zadnje sjedište skinula donji dio i krenula sa gura prstiće u njenu pičku jedan pa dva pa tri . Sve brže i brže se navlačila na prste a uzdasi su joj bili tako jaki kao da imam zvučnike pozadi. Uzviknula je, , dolazi odmah pozadi poludjeti ću za kurcem dva mjeseca se nisam jebala.

Skrenuo sam sa puta zavukao se u neki zapušten sokak i prešao na zadnje sjedište odmah sam joj uleteo u pičku već razradjenu od njenih prstića i tucanje je počelo navlačio sam je kao lud što se vidjelo i čulo po njoj. Rikala je kao luda vikala je , , jebi jebi razbime to to lupi mi šamar, , ona refleksno sam je blago ošamario izgleda da je to palilo. Dok sam je jebao ponudio sam joj svoje prstiće za sisanje , lizala ih je kao da je kurac i ubrzo smo eksplodirali ja sam je napunio a ona od siline orgazma je sva drhtala. Izašao sam napolje uzeo vlažne maramice i prebrisao i nju i mene kako bi nastavili put. Posle nekih dva sata stigli smo na jezero ja sam automatski uskočio u vodu kako bi se ohladio , a ona kao i svako žensko hvatala boju na plaži. Otišao sam da iznajmim pedolino i pokupio da malo obiđemo jezero ustvari namjera mi je bila da je jebem na vodi. Posle nekih pola sata pedaliranja zastali smo negde na pola jezera kao da se malo odmorimo. Bez imalo sramote samo sam ustao strgo šorc opkoračio je i nabijo kurac u usta. Uhvatio sam je za glavi i krenuo da je dobro jebem u usta. Nabijao sam joj ga cijeloj da je par puta dobila nagon ali nastavila je da ga prima.

Svo vrijeme sam je mazio za sisiće i pokušavao da iz tog stava dohvatim za pičku. Kako nisam uspevao batalio sam nabijanje kurca i zaronio svojom glavom u međunožje. Lizao sam kao lud i bio sam dobar lizač bar su tako sve govorile jebao sam je jezikom i palacao baš tamo gdje je nadražuje ubrzo je viknula gotova sam i krenula da izbacuje sokove odličnog ukusa. Sa pičke prebacio sam se na guzu i krenuo da je pripremam za ulazak moje životinje . Kad sam je dobro ovlažio naguzio sam je i krenuo u ubacivanje. To za Draganu i nije bio problem primila ga je sa osmjehom na licu i jedva čekala da je razbije. I upravo to kurac ju je dole razbija i njeno dupe a i moja jaja su se razbijala od silnih udara od njenih prelijepih butina i sa takvim jebenjem je ona bila prezadovljna a i moj kurac koji joj je brzo napunio dupe. Poskakali smo u vodi kako bi sprali sve sa sebe i vratili se na obali pa do kuće kako bi se odmorili od puta, seksa i nastavili ono zbog čega smo došli.. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija