Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Fotografkinja

Trebao sam putovati u zemlju za koju treba putovnica, a i osobna je uskoro isticala. Za putovnicu su mi trebale nove slike pa sam odmah prošao do fotografa. Radnju znam od ranije, međuti ovaj puta me nije dočekala zastarjela oprema i mrki starac, prekriven krpom, iza aparata. Nisam primijetio da je, u međuvremenu njegova kći Tina preuzela posao i sve modernizirala i da se to sad zvalo foto studio.


Fotografiranje je išlo jako brzo i dok je ona obrađivala i uređivala slike malo sam se razgledavao uokolo da vidim kako je ona to uredila. Odjednom mi oči zapnu za nekoliko muških aktova u jednom kutu. U tom momentu me zazvala da su slike gotove, a ja sam ju pomalo začuđeno pitao: „Ti i to radiš? “ "Naravno, ne bi vjerovao koliko puno ima muškaraca koji ovako nešto poklanjaju svojim djevojkama ili ženama" odgovorila je smješeći se.

„Bi li se ti okušao u tome? “ pitala me, iskoristivši trenutak da me oslovi s ti što je bilo prikladnije za tu situaciju. Oklijevao sam, ali je njena upadica da ima i muškaraca koji se ne usude, bila okidač da dogovorimo sastanak ili session, kako bi rekli stručnjaci.


Ujutro na dan dogovorenog termina otuširao sam se i obavio brijanje intimnog područja. Moje iskustvo govori da većina žena, pogotovo one koje vole pušiti, ne žele grmlje nad spolovilom. Uvjeren sam da je to slučaj i sa slikama. Bio sam pomalo napet dok sam išao prema Tininom foto studiju.


Dočekuje me sa smješkom, uvodi u studio i pokazuje na paravan "možeš se skinuti iza njega" kaže. Nisam sramežljiv, nije prva koja me vidi golog. Polako ulazim u studio koji je već osvijetljen. Vidim dvije pozadinske slike, jedna s plažom i palmama, druga šuma breza i odlučujem se za breze, podsjećaju me na iskustvo iz mladosti s Anom, moj i njen prvi put.

Međutim, problem je da sjećanje također uzrokuje reakciju u međunožju. Pokušavam objema rukama to prikriti, ali mi se Tina smije "Dalje ruke, nas žene to zanima"


Njena kamera neprekidno škljoca i ja shvaćam da već dugo stojim u svakoj pozi s kurcem u erekciji. U međuvremenu se približila i prebacila na krupne planove. Glas joj zvuči pomalo drhtavo kad mi kaže "malo ga nadrkaj i podboči da izgleda još napaljenije i tvrđe. “ Ozbiljno me traži da drkam pred njom. Međutim, već sam "na putu bez povratka" i počeo sam ga drkati. Ona kleči ispred mene i ima moj kurac ispred objektiva. Napaljen, prevlačim kožicu preko glavića i trljam prve kapi koje luči moj stojko, kako bi se glavić sjajio. Ali onda ona prekida i nestaje uz napomenu "brzo ću, idem završiti slike, opusti se u međuvremenu".

Kad se vratila, ne samo da ih je držala u rukama, već se i presvukla. Gore vrlo uski topić, a dolje super uske tajce.


Raširila je slike po stolu. Stojimo blizu jedno drugom i ona ne samo da hvali svoj rad, već počinje hvaliti i tipa na slikama tj. mene. "Ali žene koje ga dožive bit će sretne zbog toga". Uhvati me dobro raspoloženje i napad hrabrosti i dodirnem joj još uvijek obučenu guzu, shvativši da ima stvarno čvrste guzove. Njezina reakcija je trenutna, a kako samjoš uvijeg gol nije joj teško učiniti da moj uspavani opet postane stojko. “Što ćemo sad? ” pita začuđeno, mislila sam da ćeš se opustiti. "Nije tako lako, meni samo jedna stvar pomaže" odgovorio sam. " Koja ? " pita ona. “Ševa“ odgovaram i dodajem„moj kurac u tvoju pičku pa džidži-midži, jedino je što će ga na kraju spustit“.
Bilo mi je jasno da sam možda otišao predaleko, ali ona mi je odmah dala lekciju. Trzajem je povukla tajice do pod koljena i nije imala ništa ispod. Dupe joj blista od bijeline kože, a pička malo tamnija između. Ne mora me više pitati, odmah sam iza nje i pipam prstima sve dok ne postane nestrpljiva i osloni se na stol i naredi mi „ne petljaj tako dugo, jebi me" Neću dopustiti da mi se dvaput kaže, odmah sam se postavio iza nje, razmaknuo joj guzove i zabio joj ga do korijena. Iako sam, po mojem mišljenju u dobroj jebačkoj formi, ovo je bila najteža ševa nakon dugho vremena.


Tina je bila u formi i izvukla je iz mene najbolje što sam mogao. Guslao sam po njoj, nabijao ga iz sve snage, dok je ona vrištala i cimala me usput, cijedeći kroz zube “ jel to najbolje što možeš, majstore? Daj potrudi se, hoću da me razjebeš da te osjećam sljedećih tjedan dana“- Nisam znao gdje sam, izdržljiv ja, izdržljiva ona, na kraju balade bila su dva divljačka orgazma, na obostrano zadovoljstvo.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija