Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Frendica

Događaj koji prepričavam bio je prije 3 godine, kada sam imao 17 godina. Tog ljeta sam se počeo družiti sa jednom curom, zvala se Ivana. Vrlo brzo smo postali jako dobri prijatelji, ništa vise.

Ivana je bila moje godište, bila je dosta visoka cura i dosta mršava (ne anoreksična). Unatoč manjku kilograma, imala je dosta velike sise (mislim za te godine). Guza je bila najljepši dio tijela na njoj, nekako bas savršena. Imala je dugu ispeglanu smeđu kosu, ljeti bi uvijek dosta pocrnila pa bi joj se ionako velike oci isticale i sjajile na lijepom licu. Imala je dečka, nekog klošara, godinu starijeg.

Te večeri se igrala neka važna nogometna utakmica, ne sjećam se vise koja.

Dogovorio sam se sa prijateljima i trebali smo ići do jednog kafića pogledati tu tekmu.

Onda mi je Ivana poslala poruka, pitala me mogu li doć kod nje doma, da joj je dosadno, a ne može izaći van iz kuće jer su joj roditelji osli u Zagreb na 2 dana, dok ona mora čuvati malu sestru. Kasnije sam saznao da je tog dana prekinula s tim klošarom.

Bilo mi ju je zao odjebati jer je ona uvijek bila dobra prema meni.

Rekao sam da ću doci, nije živjela bas blizu mene, skroz na drugom kraju grada i trebalo je pješačiti 20min.

Oko 8 navečer sam krenuo do nje, da stignem do početka utakmice, jer smo je trebali gledati kod nje.

Znate kako je ljeti, popijete litre i litre vode, tako je i meni bilo. Negdje na pola puta do nje mene je uhvatila sila (a nisam mogao nigdje usput).

Trpio sam i požurio da sto prije dođem do nje da se olakšam.

Par minuta prije neg sto sam došao išao sam joj poslati poruku da sam tu za brzo i da otključa vrata (jer mi se stvarno jaaako pisalo), ali sam vidio da je ona meni prije 2 minute poruku da se ide tuširati pa da ne zurim. Savršeno.

Srećom znao sam rezervni ključ drži ispod pitara kraj vrata.

Uzeo sam taj ključ i ušao u kuću, sestra joj je spavala na kauču ispred tv-a.

Ja sam potrčao prema wc-u, ali sam onda ispred vrata čuo vodu i sjetio se da je ona unutra, nisam znao šta ču i onda sam se sjetio sudopera (nije bas higijenski, ali bolje nego u gaće). Izvadio sam ku*ac , a iz mene kao iz vodopada, uh kakvo olakšanje.

čuo sam da se otvaraju vrata, znao sam da je to ona, kako je kupaonica odmah iza kuhinje, znao sam da ne mogu zaustavit vodopad, nisam ni stigao reagirati ista joj reci da ne dolazi kad eto nje.

Onako u badel mantilu, nije ga zavezala, jer očito nije čula mene kad sam došao. Tako polugola je došla do kuhinje sa vidi sto to teče.

Kad me je vidla, prepala se i kriknula. Zaboravila je da joj se SVE vidi i onako zaćudeno gledala u mene, točnije u moj kurac iz kojeg je još uvijek teklo. Ja sam samo gledao u nju i odmijeravao je, kad mi se pogled duže vrijeme zadržao na njenoj pički, došla je k sebi i odmah se zagrnula i potrčala prema sobi. Ja sam samo stajao tamo i dalje iznenađen o tome sto se upravo dogodilo. Naravno nikad prije ju nisam vidio golu.

Sise su joj bas bile lijepe, imala je male tamne bradavice. A pička joj je bila stvarno prekrasna, nekako je djelovala netaknuto, ne onako razvučeno ko u pornoglumica.

Inčce je bila jako pervezna, i znao sam da cesto igra sa „macom“, čak mi je priznala da se „probila“ sa vibratorom. Ali nikad se nije s dečkom.

Nakon nekoliko minuta sišla je do dnevnog boravka, da odvede sestru na spavanje. Ja sam ležao na kauču i gledao tekmu, ona je sjela na fotelju. Nitko od nas nije ništa govorio, vjerovatno je i ona razmišljala o onome sto se dogodilo i bilo joj neugodno.

Dosadna utakmica kombinirana sa mojim umorom i ja sam zaspao na kaucu. Nakon nekih pola sata sam se probudio, mahinalno okrenio glavu desno prema fotelji gdje je sjedila. Imao sam sto vidjeti, gledala je u mobitel (pornić vjerovatno), gače su joj bila spuštene ispod koljena dok se ona mazila po pički i grizla donju usnu. Podigla je pogled i vidjela me kako je gledam, nitko ništa nije govorio. Onda je ona rekla želiš li nastavit, bez razmišljanja sam rekao DA!

Ostavila je mobitel i rekla dođi. Inače bio sam djevac i nikad prije nisam ni prstenjaio djevojku niti ništa slično. Počeo sam sa srednjim prstom, bila je več otprije vlažna. Brzo sam prešao na posao sa dva prsta, osjetio sam kako vise uživa i počela je proizvoditi neke čudne zvukove. Nije puno govorila. Prešao sam na oralni rad, kako nikad prije to nisam radio mislio sam da ču se osramotit, ali znao sam da je to ona i da nema veze. Na moje čuđenje kad sam ju počeo zadovoljavati jezikom počela je još vise uživati i glasnije stenjati i bila je sva mokra. Nakon par minuta počela je bas glasno stenjati i mislim da se čak tresla malo. S obzirom na iskustvo iz porniča mislio sam da će squirtat pa sam malo odmaknio glavu.

Sljedečih par sekundi je samo stala zatvorenih očiju je i zbilja glasno stenjala. Malo sam se razočarao s obzirom da nije bilo squirtanja, jer sam mislio da sam nešto pogriješio. Taman kad sam išao nešto reci, ona otvori oči i reče: zaslužio si nagradu.. (Kako me samo napalila ta rečenica)

Onda se ona ustala sa fotelje, onako sva mokra oko međunožja da joj se doslovno cjedilo niz bedra.

Ja sam sjeo na njeno mjesto koje je također bilo mokro. Bio sam još u šorcu, nisam ga želio skinuti, htio sam da ona to uradi dok bude klečila ispred mene i da joj iskoči pred facu.

Bio sam u sportskom šorcu , nisam imao bokserice ispod, jer mi je tako bilo ugodnije.

Kurac mi nikad nije bio tvrđi, inace nemam neki veliki alat (mislim da je tada bio oko 16-17 cm, sad je naravno nešto veći), ali je bio bas jako debeo(rekao bih čak dvostruko siri nego kod mojih vršnjaka), također je bio dosta taman, iako ga nikad nisam sunčao.

Kad je spustila šorc, kako sam i mislio iskočio joj pred oči. Osjetio sam iznenađenje ga je vidjela, iako ga je bila maloprije vidjela, sad je bio u punoj snazi.

Stavila je svoja malena usta iznad njega i počela ga gutati, došla je do polovice i onda je podigla glavu i rekla sorry ne mogu preširok je (bilo manje zao sto mi ga ne može, ali bio sam malo i ponosan svojom veličinom). Počela ga ja drkati sa dvije ruke, ali joj nike bas išlo, pa je nastavila s jednom rukom (moj kurac je djelovao duplo veči u njezinoj ruci nego u mojoj). Dobro mi ga je drkala, ali nisam htio tako svršiti, pa sam joj rekao nemoj rukama. Onda je ona okrenula svoju glavu za 90 stupnjeva i vezala kosu i počela ga nekako bočno pusit /lizat / drkat (ne znam kako bih vam drukčije objasnio) svojim ustima, usta su joj za to bas bila savršene veličine. Bilo je 100 puta ljepše od običnog drkanja, želio sam da nikad ne svršim, da mi ovo zauvijek radi. Ali užitak je bio prevelik i osjetio sam da ću svršit svakog trena pa sam se ustao jer nisam želio svršiti sebi po stomaku već po njezinom licu, to nisam mogao sjedeči, i ovako je nisam trebao pitati mogu li.

klečila je ispod mene i drkala ga dok mi je glavić bio u njezin ustima i dirala ga je jezikom. Par trenutaka prije nego sto sam svršio rekao sam joj to i ona ga je izvadila iz usta i jako ga je stisnula svojom rukom. (Inače kad bi drkao, svršio bi svega nekoliko kapi koje bi mi „tekle“ iz glavica)

Kad sam osjetio da je sperma krenula, počeo sam se nekako tresti, sto nikad prije nebi radio kad bi svršavao, ali ovo nisam mogao kontrolirati, cak sam stvarao neke čudne zvukove koje također nisam mogao kontrolirati. Prvi mlaz sperme je tako brzo i daleko izletio da je preletio njenu facu i odletio na tv koji je bio nekih 2 m iza nje. Nakon toga prvog štrca sam se još vise počeo tresti čak sam zatvorio oči i to je trajalo nekih 10 sekundi kad sam došao k sebi otvorio sam oči i vidio njeno lice koje bilo svo od sperma, a još vise je bilo u njenoj kosi. Nisam mogao vjerovati da sam toliko svršio, kao sto sam rekao uvijek bih svega par kapi iz mene izašlo.

Samo je rekla dobar si i nabacila neki osmjeh, nije djelovala bas najsretnije zbog kupanja spermom.

Ustala se i rekla moram se ponovo otuširati, rekao sam joj idem s tobom (vise sam se salio nego mislio o ozbiljno), ali je ona rekla može sto me malo i napalilo pa sam krenuo za njom…

Nastavit će se. (Te noći je bilo još akcije :D )

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija