Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Frizerka voli u guzu

Nama muškima nije problem naći frizera ili frizerku kao ženama. Ako nas prvi puta ošiša kako spada, onda smo stalno tamo, bio on muškarac ili žena. Mislim, ja dajem prednost ženama da se razumijemo, jer nekako mi paše kad su mi ženske ruke u kosi.

Za ovu frizerku mi je rekao frend, pa ju je nahvalio kako ima mirnu ruku i da jako dobro šiša. Nije ništa rekao o njenom izgledu, pa sam pretpostavljao da je neka starija ženska, jer bi on neku mlađu i zgodnu odmah iskomentirao.
I tako ja dođoh u taj salon koji je bio u jednoj zgradi u kvartu. Čim sam ušao u haustor zgrade osjetio sam mirise parfema, laka za kosu i losiona poslije brijanja, pa sam ubrzo bio pred vratima. Pokucao sam i ušao, a unutra je jedna visoka brineta sa pokojim svjetlijim pramenom upravo završavala jednu stariju gospođu.

- Dobar dan! Jel može šišanje i brijanje? -šišanje mi je bilo obavezno, ali mi se nije dalo doma brijati, pa eto..
- Može, samo sjedite dok ne završim gospođu -rekla je ona brineta ugodnim glasom, pa sam se zavalio u kožni trosjed i uzeo neki časopis sa stola, a u biti sam škicao frizerku.

Imala je duge noge u tajicama, a one visoke klompe su ih samo izduživale. Lijepa stražnjica je bila utegnuta i malo izbočena, baš po mom ukusu. Gore je imala neku široku majicu sa isto takvim rukavima, pa bi se vidio prsluk koji je držao njene sise kad bi digla ruke, trojkica po mojoj slobodnoj procjeni. Osjetio sam kako mi se kurac lagano budi, ali sam htio da ne razmišljam o tome, jer se nisam htio baš osramotiti pred ženom koju vidim prvi put. Pročitao sam da je vlasničino ime Anđelka, a procjenio sam da je vlasnica koju godinu mlađa od mene, tj rane tridesete. Još se nekih desetak minuta vrtila oko one starije gospođe, a onda je bila gotova. Ja sam ustao, pa sam onoj gospođi pomogao obući kaput uz široki osmjeh zahvale, a onda sam se zavalio u stolicu koja je bila iznenađujuće udobna.

Vlasnica se pozdravila sa gospođom, a onda je došla do mene i upitala:

- Dakle, šta ćemo?
- Ja bih šišanje i brijanje, ako nije problem? -rekao sam i uputio joj široki osmjeh, a ona mi uzvratila, pa me omotala onom plahtom da mi ne pada kosa po odjeći.

Počeli smo sa šišanjem, a njene ruke na mojoj glavi su stvarale ugodu, pa sam uskoro bio u nekom poludrijemežu i nekako automatski sam odgovarao na njena pitanja kojima smo se upoznavali. Vidjela je da sam nekako omamljen, pa me upitala da li je sve u redu.

- O da, da.. sve je u redu, ali tako na mene djeluju ženske ruke u kosi- rekao sam sa smješkom.
- Ahaa.. mada ne djeluju samo na glavu.. mislim na gornju -rekla je i počela se smijati, pa sam se trgnuo i na svoj užas vidio da mi se kurac digao, a da nisam bio toga ni svjestan.
- Ja se ispričavam na ovome -stisnuo sam se na stolici, a Anđelka se nasmijala.
- Ma daj, pa ne treba te biti sram.. to je čisto normalno -rekla je i onda odšetala do vrata i zaključala ih pa se vratila do mene i tiho mi šapnula- ja na primjer volim da mi tako nešto veliko bude u maci dok brijem vlasnika..

Gledao sam ju bez riječi, a ona se pomakla iza mene i privukla mi glavu između svojih sisa, pa ju zadigla i počela mi šišati prednji dio iznad čela. Osjećao sam njeno srce kako lupa na svom potiljku, a njene ruke su postale još nježnije. Nakon par minuta je završila sa mojom frizurom, pa je malo spustila naslon i makla onu plahtu sa mene, pa se sad lijepo vidjela izbočina na mojim hlačama. Stavila mi je vruči ručnik na lice i jedan suhi na prsa, pa sam sad tako sjedio dok mi se lice parilo. U jednom trenu sam osjetio njene ruke na mom kurcu. Nisam mogao pogledati, ali sam osjetio da ga je izvukla van i sad ga je lagano drkala, a onda sam osjetio njene usne i jezik na njemu. Mislio sam da ću svršiti, ali ga je ona stisla rukama i nije eksplodirao. Zatim sam čuo kako se nešto meškolji, pa kako njene klompe udaraju o ploćice, te njeno tjelo na mome. Njena ruka je primila moj kurac, pa sam uskoro sjetio nešto toplo i mokro, a onda mi je skinula ručnik sa lica, pa sam vidio da je potpuno gola na mom krucu. U ruci je držala onu posudicu sa pjenom i četkom, te me je odmah počela mazati po licu. Ja sam mirno sjedio, a ona se meškoljila na mom kurcu i mazala me pjenom za brijanje. Bio je to neki čudan osjećaj, ali postao je još čudniji kad je odložila zdjelicu sa pjenom i uzela britvu.

Bio je to onaj osjećaj ugode i nekog horora, kao u sado mazo filmovima, ali je ovaj bio neopisivo opasniji. Samo mi je tiho šapnula da se opustim i ne mičem. Sjedio sam mirno kao Buda, a ona je počela sa brijanjem. Osjećao sam njene picine mišiće kako mi stežu kurac i opuštaju se, a moj je kurac lagano pulsirao u njenoj pici. Brijala me brzo i bez greške, a jedino mi je bio mali problem kad mi je brijala ispod brade. Tu sam se nekako ukočio, pa se spustila i malo zavrtila bokovima. To i napetost koju sam imao je bilo previše za moj kurac i počeo sam joj zalijevati unutrašnjost pice svojim sjemenom.

- Mmmmm.. kako je dobro.. -je bilo sve što se čulo od nje na moje svršavanje, a nakon toga sam valjda bio dovoljno opušten da me obrije do kraja.

Kad je završila ustala je sa mene, a moj kurac je i dalje stajao. Obrisala mi je lice i namazala ga losionom, a u ogledalu sam vidio da i dalje gleda moj uspravljeni kurac, pa je napokon upitala:

- Pa koliko se ti nisi poseksao?
- Ima tome.. -rekao sam i zacrvenio se.
- Aaa.. pa nećemo to pustiti samo tako.. -prišla mi je i obrisala mi kurac istim vlažnim ručnikom kojim mi je obrisala lice, pa se sagnula i počela mi pušiti, a guzu je okrenula prema meni.

Vidio sam da joj je pica zamrljana mojim sokovima, kao i njenim sokovima, ali me nije spriječilo da joj gurnem dva prsta u nju. Zastenjala je sa mojim kurcem u ustima, a onda ga je ispustila i tiho rekla:

- Zabi mi ih u guzu.. to volim..

Malo sam razmišljao o tome, a onda one mokre prste izvadio iz pice i počeo ih gurati u njen šupak. Prvo jedan, a za njim i drugi, a njoj se oteo jedan dugi 'Uhhhhhhhhh.. ', pa sam ju počeo jebati prstima u šupak, a ona je pustila moj kurac i tiho stenjala, pa sam između stenjanja razumio da hoće da ju jebem u guzu. Zatim sam ju odmaknuo i ustao sa stolca, pa sam nju naslonio na stolicu i sa hlačama spuštenim do gležnjeva stao iza nje. Namjestio sam kurac na ulaz u njenu guzu i lagano ga gurnuo unutra. Ušao je bez problema, pa sam ju uskoro guzio svom snagom, a Anđelka je stenjala i stenjala dok sam joj ga uguravao. Povremeno bi pljucnuo na šupčić da podmažem i nastavio bi ga zabijati u nju. Nakon desetak minuta sam ponovo počeo svršavati i puniti joj šupak svojim vrelim sjemenom. Trzao sam se i zabijao joj ga dok je ona dahtala na svaki moj ubod u njen šupak. Nakon toga sam ga izvadio iz njenog šupka, pa sam malo gledao dok se sperma cijedi iz njene guze, a ona se uspravila i prišla mi, te me poljubila, a onda me sredila do kraja obrijavši mi dlake oko kurca i po jajima, pa me namazala losionom da sam cijeli mirisao.

Dogovorili smo se da dolazim kod nje svakih deset dana, ali uvijek pred kraj radnog vremena, a ona bi mi poslala poruku kad je neko došao nenajavljeno. Od tada sam ju jebao isključivo u šupčić, osim kad me je brijala, pa bi joj tada napunio i picu. Bila je u braku, ali joj je ovo trebalo, jer joj je muž bio neki šonjo sa brdom love koji joj je otvorio ovaj salon, da kompenzira nedostatke u krevetu novcem. Ja sam joj bio ono što joj je trebalo, ali je rekla da ga ne bi nikad napustila, jer ima neku sigurnost. Meni je bilo svejedno dokle god sam ju mogao dobro izjebati i isprazniti jaja u nju.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija