Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Gazdina žena

Radim kao vozač za jednog jako bogatog čovjeka, ali često vozim i njegovu ženu koja je sponzoruša. Mlađa žena naspram njega, u tridesetim godinama i brineta je. Ima jako čvrstu guzicu, nije mršava ni debela, a sise veličine četvorke. I tako kao inače jednog jutra dođem ja na posao i odvezem šefa na aerodrom i popili smo kavu dok je čekao da avion krene. Otišao je na put u Švicarsku i tamo ostaje nekoliko dana zbog nekog posla. Taman što sam ga ostavio na aerodromu zvoni mi mobitel, a zvala me njegova žena. Rekla je da ima termin kod ginekologa pa da požurim nazad kući da ju odvezem.

Došao sam do kuće, pričekao ju nekoliko minuta pa je izašla i sjela u auto, odvezao sam ju do ginekologa i pričekao u autu. Bio je petak, a inače svaki zadnji petak u mjesecu dobijem plaću. Tog dana nije bilo puno posla. Nakon pola sata se vratila i odvezao sam ju do frizera. Još sam ju čekao malo manje od sat vremena pa sam ju krenuo odvesti kući i rekla mi je da je to to za danas, i da krenem s njom do ureda da mi da plaću. Otišli smo skupa u kuću do ureda da mi da plaću. Napisala mi je ček i dala mi je par papira da se potpišem. Dok sam ja to potpisivao ona je hodala iza mene po uredu. Potpisao sam sve što treba, pa sam stavio ček u džep i okrenuo se da krenem kući ali ona je stojala iza mene s raskopčanom košuljom ispred mene. Sise su joj virile iz grudnjaka, a meni se kurac odma digo i ocrtao se na hlačama.

Napravila je korak prema meni i gurnula me do stola i uhvatila me rukom za jaja pa mi se unjela u lice i šaptala kako ju muž nikako ne jebe i da je jako napaljenja, željna kurca i dobrog seksa. Otkopčala mi je remen pa skinula hlače, zatim i gaće. Lagano mi ga je drkala i ljubila me. Lagano se sagnula i počela mi ga pušiti. Skinuo sam sako i košulju sa sebe pa sam joj svršio po licu. Ustala se, obrisala lice i krenula me ljubiti dok se skidala. Sve stvari sa stola je rukom bacila na pod pa je sjela na stol i raširila noge i počela si gurati prste u pičku. Došao sam do nje, lagano sam joj gurnuo kurac u pičku i uhvatio ju za noge pa sam joj ga lagano počeo gurati. Govorila je to to, pa sam išao sve brže i brže.

Stenjala je pa sam ju počeo udarati po guzici i počela je vrištati. Stao sam pa se ustala i uhvatio sam ju za guzicu s obje ruke dok me ljubila, stala je i spustila mi glavu na sise pa sam ih počeo lizati. Okrenula se i nagnula na stol i rekla je sad malo u dupe. Bilo mi je čudno jer je bilo toliko usko da sam morao pljunuti par puta i trljati da bi kurac mogao ući. Prvo sam joj malk gurao prste jer je bilo pre usko pa sam ga jedva ugurao, a ona je glasno uzdahnula i rekla tako. Lagano sam joj ga gurao dok se s vremenom nije širila. A ona je cijelo vrijeme stenjala. S vremenom je išlo sve brže i brže dok joj nisam svršio u šupak, bio je to dobar osjećaj. Usporio sam, ali nastavio joj ga lagano gurati. Izvadio sam ga i s leđa joj ga još malo gurao u pičku, dok sam ju držao za guzicu i lagano pljeskao.

Gurao sam sve brže, i rekla je to to svršit ću. Nastavio sam sve brže i brze pa se počela derati jače jače jače. Gurao sam joj ga koliko sam god brzo mogao i udarao ju po guzici toliko da se zacrvenila. Viknula je svršavam i onda sam išao laganije. Izvadio sam ga i ustala se sa stola. Dirala me jednom rukom po jajima i po kurcu, a drugom po prsima dok sam ju dirao po sisama i lagano se spuštao do pičke. Lagano mi je drkala i govorila kako je ovo bilo odlično i da bi trebali to ponoviti.

Krenuli smo se oblačiti pa je zatim ušla njihova sluškinja, a ona joj je rekla da izađe van i da ništa nije vidjela pa je tako i napravila. Otpratila me do ulaza i rekla vidimo se pa mi je namignula.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija