Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Grupnjak na plaži

Najbolje stvari se dešavaju spontano, a tako se i ovo desilo. Vlasnik sam agencije za iznajmljivanje mobilnih kućica u jednom našem kampu u Istri. Imamo dvadesetak kućica koje odlično rentamo od travnja do listopada.

Imam 39 godina, oženjen i otac dvije curice. Skladan brak, bez švrljanja sa strane, a nikad nisam ni imao potrebe. U firmi imam šestero zaposlenih, za stalno, jer nakon sezone kućice se trebaju konstantno održavati. Marko, iskusni majstor od 52 godine, Karlo, mladac od 23 željan znanja sa zvanjem vodoinstalatera, ali uz Marka radi sve. I četiri dame, tj cure, Irena, 32, rastavljena sa jednim djetetom, Nikolina, 25, sisata i guzata ljepotica bez dlake na jeziku, te vršnjakinje Suzana i Ivana, 22, vižljaste cure koje su bile zadužene za komunikaciju sa gostima, ali i jebeno zgodne. Obje solidnih sisa, guza i dugih nogu.

Već tri godine radimo skupa, tj ekipa se isprofilirala i sad smo pravi tim. A to se očituje i sa proslavama rođendana i ostalih majmunovih datuma, potpuno bez razloga. Tako smo sad slavili Ivanin rođendan, a ona je odlučila ovaj put napraviti nešto ekstra. Bio je kraj kolovoza i posla je već bilo manje, pa je odlučila napraviti proslavu na plaži. Marko je odmah odbio, jer je morao sa suprugom rano ujutro u Pulu, pa smo ostali nas šestoro. Ivana je odmah rekla da nema dečki i cura, pa se Karlo morao opravdati svojoj curi, a Nikolina i Suzi svojim dečkima. Ja sam opet morao svojoj ženi, koja ništa nije rekla, osim "samo pripazi šta radiš, jer znaš kakav si kad popiješ". Nije me trebala podsjećati, jer sam već dva puta bio na trežnjenju u policiji.

I tako došli mi na tu malo zabačenu plažu, kojih je bilo na bacanje u tom dijelu Istre. Bilo je tu hrane i pića kao na nekoj svadbi, stvarno si je dala truda, a kolači njene mame su bili legendarni.

I tako je došla ponoć, popilo se dosta, a onda su Ivana i Suzi skočile, povukle Karla sa tla, te ga krenule skidati, a onda se i one skinule, te ga povukle u vodu. Noćno kupanje. S obzirom da je bio mrak, malo se toga moglo vidjeti, ali vidio sam obrise njihovih tijela, te mi se malo počeo i kurac dizati, jer su bila fenomenalna. Ni Karlo se nije baš bunio, pa je bez problema išao sa njima. Nas troje smo se smijali, a onda su se Irena i Nikolina nešto počele došaptavati, pa su i one ustale i počele se skidati, te krenule skidati mene. Ne znam čije ruke su par puta stisnule moj kurac dok su me skidale, ali nisam se bunio, a nisam se imao ni sramiti zbog toga. Imao sam solidan i debeo kurac.
Ubrzo smo i mi bili u vodi i sad smo se počeli glupirati, ali nakon nekih petnaestak minuta je nastala neka čudna tišina, koja to i nije bila, jer sam čuo kako je Karlo uzdahnuo jer su ga cure stisle između sebe, a uskoro sam čuo da ni on nije ostao dužan, jer se od Suzi čuo dubok uzdah. Zatim sam osjetio Nikolinu kraj sebe i na leđima njene bujne sise, te ruku koja mi s leđa traži kurac, a onda i čvrst stisak na njemu. Zatim se Irena stvorila ispred mene i uvalila mi jezik u usta, pa sam se sad sa njom žvalio dok je ona isto spustila ruku na moj kurac i sad su njih dvije zajednički drkale moj kurac. Ja sam privukao Irenu jednom rukom, a drugom sam iza leđa potražio Nikolininu pičku i samo prstom kliznuo u nju do što je popratila tihim uzdahom na moje uho. Zatim sam čuo Irenu:

- Idemo na plažu.. .

Brzo smo izašli van, i one su me natjerale da legnem, a onda mi je Nikolina sjela na facu, a Irena na moj tvrdi kurac. Slušao sam njihovo stenjanje, Irene dok se nabijala na moj kurac, te Nikoline dok sam ju lizao od klitorisa do šupka. Uto sam čuo korake po šljunku, te su se kraj nas smjestili Karlo, Ivana i Suzi, u istoj poziciji, niti metar od nas. Ivana na Karlovu kurcu, a Suzi na njegovom licu. Narednih pet minuta se čulo samo stenjanje i škripa šljunka ispod nas, a onda i prvi uzdasi orgazama, te brzo mijenjanje položaja. Sad mi je Nikolina bila na kurcu, a Irena sa mokrom pičkom na mom licu. Dobro mi je došla ta promjena da dođem do zraka. Uskoro se isto desilo i kod druge ekipe, a onda je ubrzo Karlo prostenjao da će svršiti, pa se Suzi brzo makla sa njega dok se nije ispraznio, a onda su mu obje oblizale i izdrkale kurac, pa nastavile gdje su stale. Nikolina je svršavala na meni, a ja još ništa. Znao sam da je to zbog alkohola. Stajat će kao jarbol, ali nema orgazama. Na moje iznenađenje, čim se makla Nikolina sa mene, popela se na mene Ivana, koja je imala stvarno usku pičku. Trebalo joj je malo da se navikne na širinu mog kurca, ali je ubrzo bio cijeli u njoj, a ona kao da je na konjičkoj utrci, počela se nabijati na mene.

Nisam stigao misliti o tome, jer je Irena upravo po drugi put svršila, ali sad po mom licu. Lizao sam koliko sam stigao, a ona se nakon opuštanja diigla sa mene i sagnula se da me poljubi, pa mi tiho šapnula:

- Hvala ti na ovom orgazmu..

Ja sam se samo iskesio i kako nitko sad nije bio na meni uhvatio sam Ivanine sise i počeo ih mijesiti, na što je ova počela još jače stenjati. Nakon koje minute sam odlučio promijeniti položaj, jer me kamenje u guzici izluđivalo. Digla se sa mene preko volje, ali kad je shvatila da idemo nastaviti brzo se oraspoložila. Postavio sam ju na sve četiri i zabio joj ga odmah do jaja u mokru pičku. Zastenjala je, a onda se počela nabijati prema meni.

Uto je kraj mene na dekicu Karlo dovukao Nikolinu i zavukao joj se među noge i jebao ju žestoko u misionarskoj pozi. A ja sam na jajima osjetio nečije usne i jezik, pa pogledao iza sebe i prepoznao Suzi. Irena se dotle smjestila kraj Nikoline, pa se nakon koje minute Karlo sa Nikoline prebacio na Irenu i sad je ona stenjala pod njime. Poslije sam shvatio da Karlo ima kurac od 24, ali sa uskim glavićem, ali dovoljno da im duboko uđe. Moj ih je fino širio, iako je bio malkice kraći od njegovog, ali jebeno debel. Ja sam nastavio sa jebanjem Ivane dok nije svršila uz vrisak i špricanje iz svoje pičke, a Suzi je to jedva dočekala i brzo se namjestila u isti položaj, pa sam se samo pomakao pola metra lijevo i zabio ga Suzi u istoj pozi. Nastavio sam sa bušenjem Suzine pičke, dok je Karlo još jednom vadio brzo kurac iz Irenine pičke i sad je špricao po njenom trbuhu i sisama dok je Nikolina, uz asistenciju Ivane krenula hvatati spermu koja je šibala iz njegovog kurca, zatim su mu sve tri lizale kurac, a onda su polegle Irenu i oblizale joj trbuh i sise od ostatka sperme. Bilo je to neobično za nju, ali se vidjelo da uživa u tome. Karlo joj je zabio prste u pičku i jebao ju njima dok nije doživjela i treći orgazam te večeri.

Za to vrijeme je Suzi ispod mene doživjela još jedan orgazam, a nedugo nakon toga sam i ja napokon svršio. Špricao sam dugo po Suzinoj guzi i leđima, a onda se na pola stvorila Nikolina i uvukla mi kurac u usta, te sam ostatak istresao njoj u usta.

Nakon toga smo svi otišli u more kako bi se isprali od sperme i picinih sokova. Poslije se izvalili na one dekice i ručnike, goli, jedni preko drugih. Ja sam milovao nehajno Irenine čvrste sise, dok mi je Suzi milovala jaja. Na Karla su bile naslonjene Ivana i Nikolina, a njegove ruke su bile na njihovim sisama, dok su se one igrale njegovim omekšalim kurcem. Ostali smo još nekih sat vremena, a onda smo se razišli.
Od tada je radna atmosfera u ekipi fenomenalna, jedino što smo Marku prešutili sve, jer nismo znali kako bi reagirali. I sada se znamo pojebati, ne baš svi odjednom, ali znam se naći u klinču sa nekom od cura ili sa njih dvije, baš kao i Karlo, a ni posao ne trpi, baš kao i naše veze. Čak je i Ivana našla nekog dečka, ali je ipak rekla da nema takav kurac kao ja i Karlo, na što smo se svi u ekipi nasmijali. Od svih njih, najviše se jebem sa Irenom, jer ona kao majka jednog klinca teško može naći nekoga za vezu, pa ovako riješava pitanje svrbeža u pici.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija