Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Grupnjak u kafiću

Ocjena: 2.8

Još i danas se sjetim sa sjetom i velikom srećom te '98 i osvajanja trećeg mjesta na Svjetskom u Francuskoj. Ali ne zbog tog uspjeha naših nogometaša, iako je to bila uzročno posljednična situacija, već zbog svog prvog grupnjaka.

Naime, slavili smo dugo kod frenda Marka u kafiću. Ja sam tada imao 23 godine, a on četiri više. Tu su bili još Frane i Damir, koji je već tada naginjao muškima, a danas živi u Španjolskoj sa svojim mužem, jer ipak je on žensko u tom braku. Uz nas su tu bile Žana i Tanja, konobarice u kafiću. Obje vrckaste i seksipilne, ono kurac im viri iz očiju, a opet posve različite. Obje su bile niske, oko 160 visine obje, Žana većih sisa i manje guze, Tanja obrnuto. Ni danas mi nije sve potpuno jasno kako se sve desilo, ali sjećam se da smo slavili do kasno u noć. Bilo je oko 2 ujutro kad je ostalo nas šestero u kafiću i Tanja mi je sjedila u krilu, jer smo sjedili u separeu, pa kao nije bilo mjesta. Sve se više mrdala i vrtila onom svojom guzom, pa mi se kurac uzjogunio. Hvala onom gore i danas me služi mojih 22 centimetra tvrdog mesa koje je tada bilo kao policijski pendrek. Naravno da ga je osjećala, a nije se bunila ni protiv mojih zagrljaja kojima sam hvatao one njene dvojkice i tvrde bradavice. U jednom trenutku sam osjetio kako su joj traperice mokre, a time i posljedično moje. Nagnula mi se na uho i prošaptala:

- Jebote Mara, svršila sam.. -uz smijeh je rekla.

Inače, meni je ime Marijan, a za frendove Mara. Samo sam spustio ruku između njenih nogu i pogladio ju po mjestu gdje je trebala biti njena pica. Za to vrijeme je Žana bila između Marka i Franeta, a ispod njene guze je bila Markova ruka i trljao joj je picu dok se ona malo ljubakala sa Franetom. Znao sam da je Marko već guzio Žanu, a nije bila tajna da se Frane pali na nju. A kako se činilo Damir se palio na Franeta i Marka, jer si je lagano trljao svoj kurac preko hlača, ali više gledajući u njihove prepone gdje su kurci napinjale hlače, nego Žanine.

Narednih nekoliko trenutaka mi je maglovito, ali se sjećam da mi je Tanja sjedila u krilu nabijena na moj tvrdi kurac dok je pušila Frani, a Žanu je guzio Marko dok je ona drkala i pušila Damiru. Tanja je imala dosta usku picu s obzirom da ju je bio glas da je radodajka i da si ju samo trebao pitati i mogao si ju jebati cijelu noć, naravno, ako bi izdržao. Zatim je Žana svršila na Franinu kurcu, pa je Marko podigao Tanju sa mene, a Žana se bacila na pušenje mog kurca dok se Frane smjestio iza nje i odmah joj ga zabio. I Damir nije sjedio skrštenih ruku, već je iskoristio priliku, te Frani gurnuo prst u šupak, na što se ovaj stresao i počeo svršavati u Žanu. Ova je samo zavrtila guzom i nekako ga izbacila iz sebe, te me zagrlila i posjela se meni u krilo uvalivši mi jednu svoju sisu da ju cuclam kao malom djetetu. Nisam imao ništa protiv, a Žana je znala svoj posao i uskoro sam se i ja praznio u nju, a i ona je svršavala na meni. Ostala je još malo sjediti, a onda sam ju samo podigao sa sebe i otišao do wc-a.
Nakon desetak minuta sam se vratio i zatekao prilično raskalašenu atmosferu. Marko je jebao Žanu u šupak, a Tanja je dobivala dva kurca uz glasne uzdahe i jecaje. Damir nije imao velikog, ali je imao debelog i sad je širio Tanjin šupak sve u šesnaest. Rajcalo ga je to što su njegova jaja mlatila po Franinom kurcu koji je nestajao u Tanjinoj mokroj pici. Natočio sam si pivicu na šanku (tada još nije bilo fiskalizacije, pa si mogao točiti koliko si htio) i nonšalantno došetao ispred Žane i uvalio joj kurac u usta, a Marko se samo nacerio i lupio ju po stražnjici. Ja sam si na wc-u sredio malo kurac, pa je sad Žana gutala čisti kurac. Ubrzo ga je digla i sad se davila sa njime jer sam joj ga gurnuo skoro do jaja u usta. Uto je Marko svršio i izvukao kurac iz njenog šupka, a ja sam ga zamijenio, ali sam joj ga zabio u picu i to odmah do kraja, pa je glasno zastenjala. Primio sam ju za bokove i započeo jebanje. Marko se u međuvremenu obukao i natočio si pivu, te se zavalio na šanku gledajući u nas i samo se smješkao. Dotle je Frane svršavao i punio Tanjinu picu, a Damir se samo tresao kad je Frane zadigao Tanju dok joj se zabijao do jaja i pritom stimulirao njegov kurac, pa je nekoliko trenutaka kasnije i Damir svršio uz nekakav čudan usklik.

Čim su izvukli svoje kurčeve iz nje Tanja se samo svalila na sjedalo u separeu i duboko disala, sva znojna, a one male sise su se dizale ubrzano. Ja sam još neko vrijeme jebao Žanu, a onda ga izvukao iz pice i zabio u već razrađen šupak, pa je samo uzdahnula dok sam ja jebao još samo neku minutu i svršio joj u šupak.

Nakon toga smo popili još par pića i razišli se. Poslije sam se još par puta pojebao sa Tanjom i Žanom, ne zajedno već sa svakom pojedinačno, a onda se ekipa razišla. Ja sam završio u Austriji, za Damira sam već rekao, a Žana je navodno udana u Njemačkoj. Tanja je otišla na Krk, a Marko i Frane su ostali, oženili se i imaju djecu. Ponekad navratim i popijemo po piće, ali se više nikad neće desiti onakav seks i dernek. Barem imamo uspomene.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija