Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Gužva u autobusu

Putovao sam u Italiju autobusom, te sam imao mjesto na zadnjem sjedalu. Lijevo od mene su sjedile dvije žene, a po izgledu, tj sličnosti mogle su biti mama i kčer, a sa desne strane jedan stariji bračni par. Odgovaralo mi je to mjesto, jer sam mogao ispružiti svoje duge noge, pa sam se odmah i zavalio, nakon upoznavanja sa svojim suputnicima, naravno.

Bio sam u pravu za ove dvije, mama i kćer, Magdalena i Irena. Mama 42 godine, a kćer 21. Mama Magdalena je bila vitkog tijela i ne baš izraženih grudi, te brineta, a Irena umjetna plavuša sa trojkom na grudima i malo većom guzom što sam ustanovio na prvom odmorištu. A što se tiče bračnog para, e pa stari je bio nogometni fanatik i jedva sam ga se riješio, dok mu je žena bila povučena i tiha.

S obzirom da smo bili jedna grupa bili smo smješteni u jednom hotelu, a ja sam imao jednokrevetnu sobu. Kako smo obilazili okolicu sa turističkim vodičem, tako sam se nekako zbližio sa Magdalenom i Irenom, pa smo i u restoranu sjedili skupa, sa onim bračnim parom, naravno. Jedan dan smo razgledavali neku od znamenitosti, kad mi je prišla Magdalena, te stala ispred mene. Nakon minute sam osjetio kako se nagnula prema meni, a onda, na moje veliko iznenađenje i njenu ruku na mojim preponama. Kako su svi gledali u neke freske na stropu, nitko nije primjetio njenu ruku na mom ponosu, koji se lagano budio. Ona se okrenula prema meni i lagano nasmješila, a ja sam uzvratio, iako više zbunjen osmjeh nego radostan. Ostatak razgledavanja mi je još par puta prišla, te se stiskala uz mene, a povremeno mi i guzu pomazila. Bila je starija od mene osam godina, ali nisam imao ništa protiv starijih žena jer su bile iskusne. U ovom slučaju me privlačila njena kćer, koja se je držala jako nepristupačno, pa sam prihvatio igru nadajući se da ću sa ovog putovanja otići praznih jaja.

Kad smo sjeli ponovo u autobus i krenuli na dva sata vožnje do hotela, Magdalena je prebacila svoju jaknu u krilo, te primila moju ruku i zavukla ju ispod nje. Vukla ju je između svojih nogu, te sam uskoro osjetio toplinu njenog međunožja preko hlača. Pogledao sam ju i nasmješio se, a ona je samo kimnula glavom i počeo sam joj milovati predio oko pice. Ona je sklopila oči i zavalila se na sjedalo dok sam ja bio malo nagnut naprijed, te joj milovao picu preko hlača, dok mi je s druge strane Dragec, jači i dosadniji dio bračnog para, tupio o današnjoj utakmici Dinama protiv Osijeka. Jedva sam ga slušao, a onda sam osjetio žensku ruku na mojoj, te sam pogledao prema Magdaleni, a onda na svoje iznenađenje vidio da je to Irenina ruka. Irena mi je namignula, a ja sam joj se nasmješio, pa se okrenuo prema Dragecu koji je još drobio o fenomenalnom napadu Dinama. Nisam imao srca prekinuti ga i objasniti mu da me boli ona stvar za nogomet, jer sam uživao u dodirima Irenine ruke na mojoj, te sve mokrijim hlačama Magdalene. Odjednom je Magdalena stisla nogama moju ruku i osjetio sam kakao se lagano trza, te sam shvatio da je svršila. Pogledao sam ju i vidio neki blagi izraz na licu, pa sam izvukao ruku iz njenog međunožja nakon što je Irena pustila moju. Magdalena se nagnula prema meni i šapnula:

- Poslije večere dođi u moju sobu.. .

Kimnuo sam potvrdno, te vidio smješak na Ireninom licu i kako mi je poslala pusu. Nasmješio sam se prema obje, te se okrenuo Dragecu koji je još razglabao o nogometu. U hotelu sam prvo otišao pod tuš, te se nakon zajedničke večere sa Magdalenom i Irenom otišao do bara, pa popio čašu vina, a onda se uputio u njihovu sobu. Kad sam pokucao otvorila mi je Irena, na moje iznenađenje, te se odmakla u stranu, pa sam ugledao Magdalenu koja je upravo izašla iz kupaonice samo u gaćicama i grudnjaku. Irena je još na sebi imala hlače i majicu, ali se i ona uputila prema kupaonici, dok me je Magdalena povela do kreveta. Sjeli smo na krevet i rekla mi je da skinem majicu, a ona se je uhvatila mojih hlača dok sam ja skidao majicu. Ubrzo su mi hlače bile na podu, a sa njima i moje bokserice, te se ona odmah prihvatila mog kurca koji je nestao u njenim usnama. Čulo se samo njeno mljackanje i disanje dok se nabijala ustima na moj kurac koji je bio sve veći i veći iz trena u tren, pa ga uskoro nije mogla više strpati u usta. Uto je prestao šum vode u kupaonici, te je izašla Irena, potpuno gola i moj kurac je postao još veći. Bila je predivna, sa velikim bradavicama na čvrstim sisama i potpuno obrijane pice.

Uto se Magdalena odmakla od mene i počela skidati grudnjak i gaćice, pa sam ugledao manje grudi od Irene, ali još čvrste, te picu sa urednom mini frizuricom. Dotle je Irena zamjenila mamu kod mog kurca i lizala ga je zdušno, a onda se Magdalena legla na krevet i raširila noge, te me pozvala. Izvadio sam kurac iz Ireninih ustiju, te se smjestio između Magdaleninih nogu. Izvadio sam kondom, ali je Magdalena rekla da mi ne treba jer su obje na pilulama, a ovako je veći gušt. Odbacio sam kondom i namjestio tvrdi kurac na ulaz u Magdaleninu picu, te lagano ušao u nju. Bila je mokra i odmah je ušao do kraja uz tihi uzdah Magdalene. Počeo sam ju lagano jebati, a onda sam osjetio Irenine prste na mojim jajima i nakon toga je prešla na moju guzu, te mi razmakla guzove i počela lizati šupak. Ovo sam prvi put doživio i počeo sam žestoko zabijati kurac u Magdaleninu picu dok mi je Irena pratila ritam, te nastavila lizati moja jaja i šupak naizmjence. Magdalena je stenjala sve glasnije ispod mene, a onda je počela svršavati zabivši mi nokte u podlaktice. A uz poticaj Irene i Magdalenino svršavanje i ja sam obilno svršio puneći Magdaleninu picu. Kad sam se ispraznio izvukao sam kurac iz njene pice, a Irena se odmah bacila na maminu picu, te ju oblizala i pokupila svu spermu koja je iz nje izašla. Zatim se okrenula meni i počela mi lizati kurac kako bi i njega očistila od zajedničkih sokova.

Ubrzo je moj kurac bio spreman i ona se odmah naprčila na krevetu kako bi joj ga stavio s guza. Stao sam između njenih raširenih nogu i malo protrljao njenu vlažnu picu, raširio usmine i gurnuo glavić unutra. samo je uzdahnula i sama se trznula unazad kako bi se nabila do kraja na njega. Ubrzo sam ga gurnuo do jaja u njenu picu, primio ju za bokove i počeo ju jebati žestoko. Ona je stenjala dok je njena guza pljeskala po mom trbuhu, a moja jaja lupala po njenim nogama. Magdalena nas je promatrala sa smješkom, te je nakon nekog vremena ustala i izvukla iz svoje torbice jedan manji vibrator i lubrikant. Namazala je njime vibrator, prišla nam i poljubivši me stavila ga na Irenin šupak, te uključila. Irena se trznula, a Magdalena je tiho rekla gledajući me u oči:

- Kučkica ga voli dobiti u guzu.. . -tu je gurnula vibrator u njen šupak i Irena se je stresla i zacijukala.

Ja sam osjetio vibrator preko tanke opne između pice i šupka, a Irena je stenjala sve glasnije i glasnije, te je počela svršavati. Ja nisam bio ni blizu, ali sam nastavio divljački jebati Irenu u picu dok se ova grčila u orgazmima koji su je protresli. Zatim je Magdalena pustila vibrator u Ireninom šupku, te počela mijesiti moja jaja i stavila mi prst u šupak, te mi počela sa masažom prostate. Ja sam imao osjećaj da mi se kurac povečao barem dva puta, a onda sam se počeo i ja grčiti, te sam počeo svršavati u Ireninu picu. Navukao sam ju do kraja svog kurca na šta je ona lagano vrisnula, te sam imao osjećaj da sam joj svršio direktno u maternicu. Još par puta sam trznuo i istresao sve, a onda se odmakao, tj pričekao sam da Magdalena izvuče prst iz mog šupka. Izvukla je prst, odmakla me od Irene i počela mi lizati kurac. Irena se izvalila na krevet sa uključenim vibratorom u njenom šupku i raširenim nogama. Pica joj je bila crvena i otvorena, te je bila vidljiva moja sperma i njeni sokovi. Kad mi je Magdalena oblizala kurac izvalili smo se na krevet kraj Irene koja je napokon izvukla kurac iz guze, te smo sad ležali zadihani i pomalo umorni od cijelog dana, tj hodanja po gradu.

- Kako se ovo desilo? -napokon sam upitao.
- Lako.. . -šeretski je rekla Magdalena, pa me pogledala- Ja i Irena nemamo tabua, ali ako nam se netko svidi on je naš, a ti nam se baš sviđaš, naročito Ireni. -pogledao sam Irenu koja se smješkala i češkala me po trbuhu, a Magdalena je nastavila- Ali imamo granice i ne idemo sa svakim osim ako obje imamo pik na njega. Najčešće se zadovoljavamo međusobno, jer nam se ne sviđaju isti muškarci.
- Lijepo.. . -rekoh dok sam milovao Irenino rame i desnu sisu od Magdalene- .. . znači ja vam se sviđam?
- O da.. . jako -sad se ubacila Irena i gricnula mi uho.
- Ja sam umorna, ali se vas dvoje zabavljajte -rekla je Magdalena, te nam svakom dala poljubac i okrenula se na krevetu, a Irena se odmah bacila na moj kurac, te smo uskoro bili u poziciji 69.

Uživao sam tu noć sa Irenom i Magdalenom. Izjebao sam Irenu tu večer još par puta, čak i u guzu, a pred jutro sam ga uvalio Magdaleni s leđa dok je Irena spavala sa blaženim smješkom.

Ta večer nam je bila samo početak, ali više u novoj priči.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija