Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Inspektorica za sex

Nikad nisam imao problema sa zakonom, čak ni pješački nisam prešao nepropisno, ali ima onih dana kad se nađete na krivom mjestu u krivo vrijeme, pa se tako desilo i meni. Naime, desila se pljačka banke, tj poslovnice u ovom malom mjestu u kojem živim, pa kad je policija došla krenula su ispitivanja.

Ja sam opet sa druge strane proklinjao dan kad sam odlučio umjesto bankomata koristiti šalter za podizanje novca, a na kraju nisam ni došao na red. A sad sam još ispitivan i od nke inspektorice u civilu koja mi se činila nekako jako poznata. A i ona je kad sam joj rekao svoje ime dva puta pogledala u mene, ali nije ništa rekla. Cijelo vrijeme ispitivanja sam razmišljao odakle ja nju poznam, pa sam malo teže odgovarao na pitanja koja mi je postavljala. Inače, usprkosmalo širim hlačama i jakni koju je nosila ziralo se sexy tijelo, a i licu je bila zodna, dok joj je duga plava kosa bila svezana u rep. U tom trenutku je ušao njen kolega i rekao:

- Martina, mi smo gotovi..
- Dobro, neću ni ja dugo.. -rekla je i kolega je zatvorio vrata, a ja sam ispalio kao iz topa.
- Pa da.. . Martina F***, znao sam da si mi poznata od nekud! ! ! -pogledala me zbunjeno, jer ovo sigurno nije očekivala.
- Sorry, ali iako mi je tvoje ime poznato, ja se ne mogu sjetiti odakle se znamo. -rekla je ozbiljno gledajući moje nasmijano lice i netko bi pomislio da je hladna kučka.
- Ma daj, Marti.. -nastavio sam objašnjavati, te sam počeo spominjati i naše starce, a onda se i ona sjetila.
- Stvarno se osjećam blesavo -rekla je sa smješkom, pa dodala- Još sam razmišljala kako mi je tvoje ime poznato, ali nikako da povežem.

Nastavili smo razgovor još nekih desetak minuta, a onda sam joj dao broj mobitela i rekla je da će me nazvati, pa smo se razišli. Naravno, nisam podigao novac taj dan, već sam morao čekati drugi dan. Na Martinu sam nekako i zaboravio kad me je nazvala nakon nekih tjedan dana, pa da bi mogli na piće ili tako nešto, kao da se ispriča za ono ispitivanje. Pristao sam, pa smo se našli u subotu navečer u jednom kafiću. Došao sam puno ranije, naravno, jer sam bio nekako nervozan. Naime, već sam godinu dana bez cure, a sa zadnjom sam se razišao u dosta grubim okolnostima, jer sam ju uhvatio sa mojim najboljim frendom, te sam ostao bez nje i bez frenda, da bi se nakon dva mjeseca i oni razišli. Ironično. I tako sam sad sjedio i čekao Martinu, a kad se poajvila odvalila mi se donja vilica. Izgledala je fenomenalno u uskoj plavoj haljini, isto takvim cipelama i dugoj raspuštenoj plavoj kosi. Haljina je isticala njenu skladnu figuru i nije bilo tipa u kafiću koji nije gledao za njom. I meni se počeo kurac dizati u hlačama, a bojao sam se da bi mogao ostati stajati uspravno nakon što sam osjetio njezin parfem u svojim nosnicama, a koji je jednostavno provocirao bludne misli. Razgovarali smo više od sat vremena i popili nekoliko pića, a onda sam osjetio njenu bosu nogu na svojim preponama, tj na svom već napetom kurcu koji se nije nikako opuštao. Pogledao sam ju preko ruba čaše i vidio da se smješka, a bradavice na sisama su se ocrtavale na haljini. Spustio sam čašu i nagnuo se prema njoj:

- Idemo do mene.. -a ona je samo kimnula i brzo navukla cipelu na nogu, dok sam ja sa jaknom nekako prekrio sa jaknom nabreklinu koja je napinjala moje hlače.

Platio sam i ubrzo smo bili do mog stana, te je parkirala odmah do mene. Čim smo ušli u stan primila me za napeti kurac i počela ga stiskati preko hlača, a ja sam skido svoju majicu dok sam ju polako gurao kroz hodnik prema sobi. Skinula je obje cipele i sad me ljubila dok sam ja podizao njenu haljinu preko bokova, pa do njenih sisa, a onda i preko glave. Jedino nije ispuštala torbicu iz ruku. Ubrzo smo bili u sobi, a torbicu je odložila na ormarić uz zglavlje, pa mi počela skidati hlače i gaće, a kad je kurac izletio van i zaljuljao se ispred njenih očiju, samo je uzdahnula i primila ga sa obje ruke, da bi ubrzo nestao u njenim ustima. Gutala ga je bez problema usprkos njegovim pozamašnim dimenzijama od 21 cm dužine i skoro 7 u promjeru. Kad ga je pustila bio je sav slinav i sluzav, a ja sam ju gurnuo na krevet, pa je pala na njega raširenih ruku, a ja sam navalio na njene sise, čista četvorka, te ih oslobodio grudnjaka i počeo ih ljubiti i lizati, a onda se krenuo spuštati niz njeno tijelo do ruba gaćica koje sam povukao zubima, ali nije išlo, pa sam se pomogao rukama, te ih povukao uz noge koje sam onda razdvojio i ugledao obrijanu picu koja se sjajila od oličine sokova koja je već izlazila iz nje.

Sagnuo sam se i počeo joj ljubiti i lizati picu kao lud dok je ona stenjala i dahtala, a ja joj sad grickao i cuclao poveći klit. Curilo je jako iz nje, pa sam jezikom pokupio sve šta sam mogao, a onda se uspravio i povukao ju još više na krevet, pa joj ga odmah sjurio u picu do kraja. Ciknula je od moje žestine, jer je bila dosta uska, ali me brzo obujmila nogama oko bokova te me čvrsto stisla. Iskreno nisam očekivao takav čvrsti stisak, ali mi je dala do znanja da ju nastavim jebati žestoko. I jesam, zabijao sam se u njenu picu kao da sam na udarničkoj radnoj akciji i treba srušiti normu. Stenjala je i cvilila ispod mene dok sam joj bušio picu napaljen od nejebice koja je trajala predugo, pa sam u zadnji tren izvukao kurac iz nje i počeo joj svršavati po trbuhu i sisama, a malo je završilo i na njenom licu, jer je pritisak bio prejak. U svemu tome nisam ni primjetio da je ona već dva puta svršila dok sam se ja u nju zabijao. Sad smo oboje dahtali kao maratonci, ali se ona brzo ustala i sad je ona mene gurnula na krevet.

Sad sam skužio zašto je držala svoju torbicu na ormariću, jer je uz mobitel izvukla i par lisica, pa mi je obje ruke vezala za uzglavlje kreveta. Pogledao sam lisice i u nju, pa samo prokomentirao:

- Stvarno? ! ? !
- Aha.. -tiho je rekla i poljubila me, pa rekla- Sad si ga tek najebao..

Zatim je kliznula do mojih prepona i počela se igrati sa mojim kurcem koji se nije u potpunosti spustio, te ga je sad lizala i skidala tragove sperme sa njega. Gledala me u oči dok ga je polako usisavala u usta, pa se spuštala do samog korijena, a onda polako do vrha glavića, pa bi ga lizala po glaviću i gurala jezik u onu malu rupicu na vrhu glavića i opet ponovila isto dok mi je usput mijesila jaja, pa stiskala jedno po jedno, dok su se na mom licu izmjenivali izrazi boli i uživanja. Kad ga je digla o kraja polako se popela na mene, pa mi je uvalila prvo jednu sisu u usta, a onda i drugu, pa sam ih sisao i povremeno grickao bradavice, jer sam vidio da to voli, a ona se svako toliko trljala po mom glaviću koji je stršao u zrak. Osjećao sam se kao na nekakvom mučenju, a onda je stala, pa primila moj kurac i polako se počela spuštati niz njega, došla bi do pola, pa se opet podigla i tako nekoliko puta dok se u jednom trenu nije naglo spustila niz njega da su me jaja zaboljela kad ih je pritisnula.

Uopće se nije obazirala na to već me je počela žestoko jahati grebući me pritom po prsima. Ne mogu reći da nisam uživao iako je bila malo gruba, ali moj kurac je stajao kao balvan tvrd i napet dok se ona nasađivala na moj kurac. Svršavala je u intervalima svaki put mi stiščući kurac svojom picom i zabijajući mi nokte u ramena i prsa, a kad sam osjetio da ću svršiti i rekao joj to kako bi se digla sa mene, samo se sagnula do mog lica i ugrizla me za usnicu, pa mi šapnula:

- Samo ti daj.. . -a onda se još jače nabila na mene i nakon par minuta me dovela do orgazma, te sam se sad praznio u njenu picu koja se stisla oko mog kurca koji je bio duboko u njoj.

Ljubila me po vratu dok sam se ja trzao u njoj i praznio zadnje kapi sperme. Osjetio sam kako mi pritišće jaja svojom guzom koju je stisla uz mene, a onda me zagrlila i poljubila, pa izvukla ključ i otključala lisice, te sam ustao sa njom na kurcu i polako ju odnio do kupaonice, pa smo završili pod tušem. Nakon osvježenja smo se vratili u sobu i zavukli u krevet. Ostatak noći smo proveli u nježnom seksu i milovanju, bez grubosti iako se i sad povremeno znamo poigrati sa lisicama. U ovih godinu dana koliko smo skupa par puta je donijela i pendrek, pa bi mi ga znala zabiti u šupak, dok bi me jahala na kurcu, a i ja sam ga znao njoj staviti u picu dok bi joj širio šupak, a ona bi vrištala ispod mene, da bi mi nakon toga obavezno oblizala kurac.

Shvatio sam da sam uz nju zavolio i malo grublje igrice u seksu iako i dalje volimo nježnosti, ali katkad se prepustim inspektorici i pustim ju da bude malo grublja.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija