Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Instrukcije za pamćenje

Ocjena: 5

Drugi dan sam došao totalno napaljen kod Mire. A koliko sam bio napaljen dokaz je da sam zaboravio knjige uzeti sa sobom, pa sam se morao vračati natrag u stan po njih. Kad sam došao kod Mire ostao sam bez teksta kad sam ju vidio. Bila je u nekoj kratkoj suknjici i raskopčanoj košulji, a ispod nje se vidio crni grudnjak.

Kurac mi se odmah počeo dizati, a Mira se osmjehnula i pogledala me u oči, pa upitala:

- Jesi li ti uopće spavao noćas?
- Jesam.. malo.. -priznao sam tiho, a u biti sam cijelu noć razmišljao o njoj i o tome kako ju jebem.
- No dobro -rekla je i primila me za ruku, te povela u svoju spavaću sobu.

Tamo mi je rekla da legnem na krevet, a ona se popela na krevet i opkoračila me, te sjela na moje lice. Nije nosila gaćice, pa je sa svojom, na moje iznenađenje, već mokrom pičkom sjela na moje lice i počela ju trljati o njega. Isplazio sam jezik i uspio joj proć njime između usana, pa se stresla kad sam joj dotaknuo par puta klitoris. Zatim je stala, pa sam ju mogao nesmetano lizati, a onda sam i pokušao napraviti nešto o čemu sam noćas razmišljao, a vidio sam u pornićima. Staviti joj prst u guzu.. Bojao sam se reakcije, ali sam tamo vidio da ženama paše kad im se stavi kurac ili dildo u guzu, pa sam mislio da bi i Mira to voljela.
Uspio sam nekako zavuću ruku iza njene guze i počeo joj masirati ulaz u guzu. Mira se ukočila ispočetka, a onda se postepeno opuštala. Možda je razlog bilo i moje cuclanje njenog klitorisa. To je rezultiralo njenim obilnim svršavanjem uz lagani vrisak koji je ispustila iz grla. Moje lice je bilo prekriveno njenim sokovima, a ona se odmakla i počela mi otkopčavati hlače, te ih povukla niz noge, a sa njima i moje bokserice. Kurac je ostao stajati tvrd i uspravan sa slinavim glavićem. Ona se sagnula i počela mi ga lizati od jaja do glavića i natrag, a onda ga je strpala u svoja usta i nabijala se na njega do jaja. Osjećao sam njen jezik na svom kurcu, a onda me prenula lagana bol.. ugrizla me je za glavić, pa me pogledala i rekla:

- Drugi put pitaj da li mi možeš vrtiti po šupku bilo šta..
- U redu.. -prostenjao sam, a ona mi je nastavila lizati kurac i usisavati ga, pa sam ubrzo počeo svršavati i puniti joj usta svojom spermom.

Sve je progutala i oblizala mi kurac, a onda ga nsatavila drkati, te kad je bila zadovoljna njegovom čvrstoćom, opkoračila me i nasjela na njega cijelom dužinom. Ušao je do kraja bez ikakvih problema u njenu pičku i to bez kondoma, pa sam ju upitao:

- Šta nećemo staviti kondom?
- Bez brige.. neće nam trebati, popila sam pilule.. -rekla je i počela se nabijati na moj kurac oslonivši se na krevet.

Nabijala se žestoko na moj kurac i par puta je izletio iz njene pičke, ali ga je brzo vračala unutra i nastavljala dalje. Ja sam joj uspio izvuči sise iz grudnjaka i sad sam ih mijesio rukama, te joj stiskao bradavice. Nakon nekog vremena je stala i legla na leđa, pa sam se ja odmah smjestio između njenih raširenih nogu i zabio joj kurac odmah do kraja u njenu mokru pičku. Zajecala je i promrmljala je da ju jebem. Oslonio sam se na krevet i počeo ju pumpati kao lud. Moja jaja su lupala po njenoj guzi, a pička je samo curila. Bradavice na sisama su joj bile napete i tvrde, te sam ih osjećao na svojim prsima dok sam ju jebao. Nije trajalo dugo i počeo sam svršavati, te puniti njenu pičku svojim vrelim sjemenom. Grčio sam se i zabijao kurac u njenu pičku dok se nisam potpuno ispraznio u nju. Nisam uspio izvuči kurac iz njene pičke, jer me povukla na sebe i zagrlila me, pa smo se malo ljubili. Kurac mi je kliznuo iz njene pičke, a za njim i sokovi koji su sad močili njenu suknju i prekrivač na krevetu. Ležali smo i hvatali dah, a onda me je pogledala i upitala:

- Bi li me jebao u guzu? -gledao sam ju zatečeno, a onda promucao:
- Zbilja bi mi dala? ! ?
- Naravno.. ovo su instrukcije i sve moraš naučiti -rekla je naoko strogim izrazom lica, a onda mi se nasmješila i ustala, te nestala u kupaonici.

Vratila se u manje od minute, ali potpuno gola sa nekakvom bočicom u rukama. Klekla je ispred mene i sagnula se, te mi oblizala kurac, a onda izlila malo nekakvog ulja na kurac i počela ga drkati. Nakon minute ili dvije mi je bio potpuno tvrd i spreman za dalje, a sad se sjajio od tog ulja kojim me je namazala. Zatim mi je pružila boćicu i okrenula mi se svojom guzom i naprčila ju prema meni, pa rekla:

- Sad i meni ti namaži ulaz u guzu, pa onda prstima malo proširi ulaz i dobro naulji. Ako počnem stenjati ne obaziri se na to, već mi ga polako uguraj do kraja i onda me dobro izjebi.. -rekla je i okrenula glavu, a ja sam se uspravio i nalio malo ulja na njen šupak, te joj počeo utrljavati ulje u njega, a onda ugurao jedan prst u njega uz njen duboki uzdah, pa za njim i drugi.

Jebao sam ju tako prstima, a ona je lagano stenjala i dahtala, pa sam dodao još jedan prst, a ona je ciknula i zastenjala, ali sam se držao one njene da se ne obazirem na nju. Nakon toga sam izvukao prste iz njenog šupka i nalio još ulja u njega, pa si dodatno namazao kurac, kleknuo iza nje i namjestio ga na rašireni šupak i gurnuo ga unutra. Zastenjala je glasno jer sam joj ušao odmah do pola, pa sam malo zastao i počeo polako da ju jebem. Jebao sam ju polako, pa sve više ubrzavao. Uskoro sam ju jebao ulazeći do kraja u njen šupak, a Mira je dahtala i stenjala ispod mene, dok joj je iz pičke curilo kao da je poplava. Znao sam da neću dugo, pa sam nakon pet minuta počeo svršavati i puniti joj šupak spermom. Trzao sam se kao da su mi jaja prikopčana na struju, a onda sam napokon pao kraj nje potpuno znojan i iscrpljen, dok je Mira ostala na krevetu klečati sa guzom u zraku. Čuo sam ju kako stenje, pa je samo prošaptala:

- Mislim da smo za danas gotovi i di slobodan za danas, pa se vidimo sutra.. ja ću morati staviti hladne obloge na šupak.

Pokupio sam se i otišao kući. Nastavili smo se tako družiti i jebati barem jednom tjedno, a ona me je naučila mnogo toga, kao i ja nju. Trajalo je to sve dok nisam završio fakultet i zbog posla odselio van, ali se i dan danas volim sjetiti svoje učiteljice Mire i njenih instrukcija.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina